Su kadar yillik hayatim boyunca en cok korktugum andi benim de o kanamayi gordugum an.. rabhim hidaha yasatmasin saglikla gecsin gunlerimiz insallah.. ama gercekten cok zor gunlerden gecmisiz hepimiz insallah mukafatlarini en guzel sekilde aliriz rabbimin mucizesi evlatlarimizlaHiç aklımdan çıkmıyor benim
Defalarca ağlayarak hastaneye koştuğumu
Kanamalarım,hastane de yatışım
Sabahlara kadar ağlama krizlerim
Günlerce ağzıma tek lokma koyamayışım
Çok şükür bin şükür bugüne
Neler atlattık hakikaten
Ama en zoru da o kanama anında bebeğime bişey oldu korkusu
Benim de kalınlaştı baya bende -3 3buçuktaydım bir kilo almışım. Hiç yok karnın nerdeyse :) bir anda büyür bence ama
Aynen benim de en ufak bir baskı rahatsız ediyor karnımı. Hamile kıyafeti almadım henüz sadece tayt aldım ama benimki 7. Ayı bulmazIlk kizimda da 7.ayda anca belirginlesmisti. 7.aya kadar hep kendi pantolonlarimi giydim bi dugmesini acarak. Simdi dusuk bel olanlari normal giyebiliyorum ama yuksek bel olanlarin dugmesini acmak yetmiyor, fermuari da acmak zorunda kaliyorum, dolayisiyla yuksel bel pantolonalri giyemiyorum. Araba surerken filan karnimi cok rahatsiz ediyor.
Bizde dönmek olmaz artıkSEPTEMBER LOVE kuzum sen son adet tarihine göre tahmini doğum tarihini hesapla takvimini öyle yap. bana uy diye değiştirdin canım arkadaşım ama insanların aklı karışıyor sen düzelt düzelt
Bizde dönmek olmaz artık
Bende iyice karıştırdım zaten 1 hafta geri önce boşverdim artık minikler iyi olsunda
Ama içime doğan ben şubattın sonlarına doğru doğruracağım gibi hissediyorum
O zaman da buraya gelip ben Doğuma gidip geldim yazarım inşallah
tatlı ama boyuna bakmadan kendini belli ediyo sıpa ::)) ve inanılmaz normal beslenmeme rağmen 3 kilo aldım bile..
hamilelik öncesi sabah uyanınca içine göçerdi resmen, şimdi minik bi tepecik oluyo yatarkenGerçekten güzel bi duyguymuş. rabbim önce bizi sağlıkla kavuştursun minişlerimize, aynı anda da isteyen bekleyen bütün hemcinslerimize nasib etsin
Maşallah sen yolu yarılamışsın canımEki Görüntüle 2195024
Bugun 18+6 olduk. 19.haftam bitiyor yarin 20.haftaya giriyorum insaallah. Bebis 1 hafta 10 gun kadar onden gidiyordu en son muayenemde, su an ne durumdadir bilmiyorum tabi.
Ben senin göbüşünü daha küçük hayal etmiştimEki Görüntüle 2195028
Kızlar fotileri koya koya içime kurt düşürdünüz 19-20haftalıksınız minicik göbüşleriniz var ne güzel, bende bi sıkıntı mı var daha 15.haftada bu neyin nesi demeye başladımm.. :))
İç karınla alakalıdır biliyorum ama sanırım inanılmaz büyük olcaz son aylarda biz
Canım dünden beri bende kötüyüm ama seni gördükçe benim derdim ne ki diyorumCanlar canlar bugün de üşütmüşüm sanırım.karnım ağrıyor.kızımın da sesi kısık ishal olmuş.en küççüğünüz benim kuzular biz 14 hafta 1 günlüğüz daha.vakit bir geçse hızlıca.hiç kalkmıyorum.sitenin bahçesini ne zamndır görmüyorum.mutfağın ne halde bilmiyorum.hastanryede arabanın içinde yatarak gidiyorum.Allahım kimseye verme.özellikle yattığım yerden yemek yemek beni çok zorluyor .
Birbirimizi çok iyi anlarız bu konudaSu kadar yillik hayatim boyunca en cok korktugum andi benim de o kanamayi gordugum an.. rabhim hidaha yasatmasin saglikla gecsin gunlerimiz insallah.. ama gercekten cok zor gunlerden gecmisiz hepimiz insallah mukafatlarini en guzel sekilde aliriz rabbimin mucizesi evlatlarimizla
Benim haftaya çıkacak 4lü test sonucumHanımlar merhabalar herkese, göbişli resimlerinize bayıldım, müsait olunca ben çekeyim bari
4'lü test yaptırdınızmı? Nasipse çarşamba kontrole gideceğimde merak ettim aranızda yaptıran varmı diye?
Bende hissetmek istiyorum ama artıkBen bugün ilk kez kuvvetli bir biçimde hissettim galiba iki kez elime pat pat vurdu inşallah o dur dünyalar benim oldu
Erken galiba daha 22-24 te gerçekten olması gerektiği gibi tekmeleyene kadar hep muallak boşver acele etme çok stresliBende hissetmek istiyorum ama artık
Ahh ahh umarım o dur
Çok mutluyum kendim gibi birini gördüm bende çok üzülüyorumEki Görüntüle 2195024
Bugun 18+6 olduk. 19.haftam bitiyor yarin 20.haftaya giriyorum insaallah. Bebis 1 hafta 10 gun kadar onden gidiyordu en son muayenemde, su an ne durumdadir bilmiyorum tabi.
Yukluyorum birazdan fotoyu, evden cikmadan cektim hemen
Canim kimden randevun? Nasil alcaksin detayli randevusu bana da anlatsana.
Canim telefon tablet icin bisey diyemem, bazen insan mecbur kaliyor, sonra onunu alamiyor, ama oto koltugu konusunda mutlaka ustune dusmeni tavsiye ederim. Biz evimizin onunde trafik kazasi gecirdik, kirmizida gecen ve farlari yanmayan arac geldi yandan vurdu bize. Olmaz demiceksin, bir anda basina geliyor zaten insanin. Kisa mesafede bile oturtuyorum ben kizimi ve emniyet kemerini mutlaka bagliyorum. Cok ama cok tehlikeli, aglasa da zirlasa da kararli ol. Mutlaka alisacaktir. Ya da bir polisten vs rica et, o uyarip soylesin. Belki daha etkili olur.
Canım çok denedim. Bu üzsen gideceğim yerlere hep geç kaldım. Kardeşi doğunca Eminim ki o koltuğa oturacak.
En ideal hafta 21.hafta dedi bana doktorum canim.
Beğendiğim hamile tipi :)Diger hamileliklerimde daha zayiftim leblebi yutmus solucan gibi diyolardi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?