2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Su kadar yillik hayatim boyunca en cok korktugum andi benim de o kanamayi gordugum an.. rabhim hidaha yasatmasin saglikla gecsin gunlerimiz insallah.. ama gercekten cok zor gunlerden gecmisiz hepimiz insallah mukafatlarini en guzel sekilde aliriz rabbimin mucizesi evlatlarimizla

Benim de kalınlaştı baya bende -3 3buçuktaydım bir kilo almışım. Hiç yok karnın nerdeyse :) bir anda büyür bence ama

Ilk kizimda da 7.ayda anca belirginlesmisti. 7.aya kadar hep kendi pantolonlarimi giydim bi dugmesini acarak. Simdi dusuk bel olanlari normal giyebiliyorum ama yuksek bel olanlarin dugmesini acmak yetmiyor, fermuari da acmak zorunda kaliyorum, dolayisiyla yuksel bel pantolonalri giyemiyorum. Araba surerken filan karnimi cok rahatsiz ediyor.

SEPTEMBER LOVE kuzum sen son adet tarihine göre tahmini doğum tarihini hesapla takvimini öyle yap. bana uy diye değiştirdin canım arkadaşım ama insanların aklı karışıyor sen düzelt düzelt

Aynen benim de en ufak bir baskı rahatsız ediyor karnımı. Hamile kıyafeti almadım henüz sadece tayt aldım ama benimki 7. Ayı bulmaz

Bende dün ilk hamile taytımı aldım pantolon baktım kendimi kötü hissettim biranda deneyesim falan gelmedi :)) taytı bir de large beden verdikleri için bozulmuş olabilirim. Medium bile giymemişken şimdiye kadar

SEPTEMBER LOVE kuzum sen son adet tarihine göre tahmini doğum tarihini hesapla takvimini öyle yap. bana uy diye değiştirdin canım arkadaşım ama insanların aklı karışıyor sen düzelt düzelt
Bizde dönmek olmaz artık
Bende iyice karıştırdım zaten 1 hafta geri önce boşverdim artık minikler iyi olsunda
Ama içime doğan ben şubattın sonlarına doğru doğruracağım gibi hissediyorum
O zaman da buraya gelip ben Doğuma gidip geldim yazarım inşallah

kuzum bende şubatın sonu ya da martın 3üne kadar doğuracağım gibi hissediyorum.
aman sağlıkla gelsinler de vaktinde gelsinler inşallah.
Rabbim hepimize sağlıkla doğurdum demeyi nasip etsin.
ben de yarın 19.haftadan gün alıyorum.
neredeyse hamileliği yarıladık.
Allah a şükürler olsun.

Hanımlar merhabalar herkese, göbişli resimlerinize bayıldım, müsait olunca ben çekeyim bari
4'lü test yaptırdınızmı? Nasipse çarşamba kontrole gideceğimde merak ettim aranızda yaptıran varmı diye?

Aminnnnn bir de hareketlense bebişler tadından yinmez

Eki Görüntüle 2195024
Bugun 18+6 olduk. 19.haftam bitiyor yarin 20.haftaya giriyorum insaallah. Bebis 1 hafta 10 gun kadar onden gidiyordu en son muayenemde, su an ne durumdadir bilmiyorum tabi.
Maşallah sen yolu yarılamışsın canım
Ve en fit hamiş sensin
Ama bende göbüşümle çok mutluyum yaa

Ben senin göbüşünü daha küçük hayal etmiştim
Bu arada sabah sordum söylemedin cinsiyeti neydi seninkinin

Canım dünden beri bende kötüyüm ama seni gördükçe benim derdim ne ki diyorum
Allah yardımcın olsun
Ama bak maşallah 15.haftaya geldin böyle böyle bitecek bebeklerimiz bize gelecek inşallah
Birbirimizi çok iyi anlarız bu konuda
Ama kötü günler geride kaldı
Onlar iyi olsun da ağrısını sızısını bulantısını çekeriz biz anaları olarak

Benim haftaya çıkacak 4lü test sonucum
Merak ediyorum açıkçası

Benim haftaya çıkacak 4lü test sonucum
Merak ediyorum açıkçası[/QUOTE] Nurbal27

Hayırlısıyla çıksın inşallah sonucunuz
Benim doktorum bişey dememişti önceki kontroldede 4'lğü için geçmi kaldım acaba diyip panikledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…