- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Kendisi yapiyosa, gittiginde yapar canim merak etme sen.
Yav bence de dogum odasina dolusuyorlar, adami deli ediyorlar. Hele de ilk dogumsa. Emzirmek eziyet, dogumdan cikmissin yorgunsun, tipin kaymis. Dinlenmek uyumak uzanmak istiyosun, ama gelenden gidenden yatamiypsun rahat rahat.
Canim havucta A vitamini oldugu icin fazla yemek zararli, cok tuketmiyorsundur umarim.
Ayrintili ultrasonla cok ilgisi yok bu testlerin. Allah korusun o enfeksiyonlardan birini gecirmis olsan bebek zarar görmüş olsa ayrıntılı ultrasonda çıkar tahminimce.Yaaa sen saglıkçıydun değil mi canım.çok sağol .inan böyle şeylere kafam çok takılıyor.Allah korusun bir sıkıntı olsa bu konuyla ilgili ayrıntılı ultrasonda çıkar mı
Bide luzumsuzlar varhele o koca koca adamlar duruyor ya doğum yapan kadının odasında.
bana cinnet geliyor.
dediğin gibi bunun ağrısı sızısı var kadın için.
emzirmesi var.
bir yerim açıldı mı üstüm başım düzgün mü endişesi olur.
yatmak uyumak istersin rahat edemezsin.
hele bebeğin kucaktan kucağa gezmesine ve hatta öpülmesine falan daha da gıcık olurum sanırım.
benim de başıma gelirse kovabilirim lohusa kafasıyla.
kendimden bekliyorum.
Sen ne zaman yaptırdın canım bu testleri.Ayrintili ultrasonla cok ilgisi yok bu testlerin. Allah korusun o enfeksiyonlardan birini gecirmis olsan bebek zarar görmüş olsa ayrıntılı ultrasonda çıkar tahminimce.
Doktor izin verse bile olmaz ya benim aklım gider korkudan bişey olur diyeBen soracam senin yerine
Kız belki de kalkmıştır yasak eşin sorsun bari
Çok alemsiniz
Bide luzumsuzlar var
Yok bebe zayif yok gozunun ustunde kasi var yok soyle yok boyle ceneleride durmuyo anam
Ya sart diyen de var sart degil diyen de var. Bi arkadasm gecen sene dogum yapti onun bana ilk tavsiyesi reflu yatagi oldu. Ben almamistim cocuk reflu oldu yeni dogduklari icn bazi kaslarin zayflgndan dolayi emdikten sonra hersey burnuna dogru gelirmis ona engel olmak icnmis bu reflu yatagi hatta cocugu doktora gotrmusler doktor hemen reflu yatagi yok mu demis. Yani indirimdeyken almayi dusunuyorum acikcasi ilk bebek cok bilgisizim en azondan yatarken aklm kalmaz diyeReflü yatağı şart mı acaba
Reflü yatağı derken Bebek hep o yatak da mı yatıyor geceleri filanYa sart diyen de var sart degil diyen de var. Bi arkadasm gecen sene dogum yapti onun bana ilk tavsiyesi reflu yatagi oldu. Ben almamistim cocuk reflu oldu yeni dogduklari icn bazi kaslarin zayflgndan dolayi emdikten sonra hersey burnuna dogru gelirmis ona engel olmak icnmis bu reflu yatagi hatta cocugu doktora gotrmusler doktor hemen reflu yatagi yok mu demis. Yani indirimdeyken almayi dusunuyorum acikcasi ilk bebek cok bilgisizim en azondan yatarken aklm kalmaz diye
Evet canim bole sunger gibi bsy besigine falan koyabiliyoshn hatta onunla brlkte alip emzirebiliyosun bile.. netten bak bi nasl bsy oldgna aslnda fonksiyonel bsy hosuma da gittiReflü yatağı derken Bebek hep o yatak da mı yatıyor geceleri filan
Canim inanki dogum yapicagini onceden anliyosun benim sancilarim gece 2de basladi ertesi aksam 10da dogum yaptim ilk basta saatte bir sanci giriyo sıklasa sıklasa artiyo 20 dak 1 15 dak 1 baktin sancilarinin arasi azaldi doktora gidiyosun acikliga bakiliyo yani oyle pat diye doguma gitmiyosun zaten ya da suyun gelirse doktora hemen gidiyosun yine belli bir sure sancin oluyo sonra dogum oluyo ben normal dogum yaptim ve inanilmaz bir his tabi bebek ve senin icin bir engeli yoksa normal dogum mukemmel bisey insallah bu dogumumda da normal yapmak nasip olurBi şey diyeceğim belkide bir kaç kişi ne alaka diyecek ama bence çok alaka
Eğer annem hayatta olsaydı normal Doğum için sonuna kadar inat ederdim..çünkü annem son ay hep yanımda kalırdı , kalmasa bile gece saat kaç olursa olsun hastaneye koşar Yanımda olurdu.ama öyle bir lüksüm Yok
Sezeryan istiyorum ki saati günü belli olsun yanıma gelecek insanda bilsin gelsin tabi gelen olursa :)
Neyseydik ben niye şimdi ağlıyorum onu hiç anlamadım :)
Ocak ya da şubat cok oldu yaniSen ne zaman yaptırdın canım bu testleri.
Benim annem bir gece bile kimse kalmadi canim gunduzleri annem ablam gelip aksamlari gittiler biz hep esimle baktik inan herseyi oyle bir yapiyosunki bilmiyorum icguduselmi bilmiyorum ama sanki herseyi daha onceden biliyomuscasina yapiyosun hemde annen 10 gun kalsa baya toparlanmis olursun zaten normal dogumda 3 gunde ben baya toparlanmistim sezeryanda nasil oluyo tam bilemiyorumAyy canım benim kıyamam ya
Lütfen üzme kendini
Bak benim de annem uzağım da çok özlüyorum ama yapacak bişey yok
Benim Doğumum da annem gelir ama fazla kalamaz belki 10 gün falan
Ben 10 günlük bebeye nasıl bakıcam hiç bilmiyorum
Kucağıma bile alamazdım
biz kizim 2aylikken acil olarak almak zorunda kalmistikYa sart diyen de var sart degil diyen de var. Bi arkadasm gecen sene dogum yapti onun bana ilk tavsiyesi reflu yatagi oldu. Ben almamistim cocuk reflu oldu yeni dogduklari icn bazi kaslarin zayflgndan dolayi emdikten sonra hersey burnuna dogru gelirmis ona engel olmak icnmis bu reflu yatagi hatta cocugu doktora gotrmusler doktor hemen reflu yatagi yok mu demis. Yani indirimdeyken almayi dusunuyorum acikcasi ilk bebek cok bilgisizim en azondan yatarken aklm kalmaz diye
Ben alcam küvet havlu beşik nevresim sabahdan kapıdayımHep Bebek ürünleri gelmiş dimi
Bakacaktım unuttum bide almak istemiyorum ya ondanda bakmak istemedim yoksa sabah 9 da gider kapıda beklerdim
ay bende mi alsamBen alcam küvet havlu beşik nevresim sabahdan kapıdayım
Kıs dün geldi ürünler elini çabuk tutBen alcam küvet havlu beşik nevresim sabahdan kapıdayım
Üşütme olabilir belini ve ayaklarını sıcak tutkızlar yaa 2gündür idrarımı yaparken böbreklerim ağrıyorbaşka hiçbi belirti yok. sadece yanlarımda ağrı oluyor. üşütüm mü naptım bilmiyorum
n uygun bişeyler istiyodum zaten bundan uygununu bulamam gönül ister 30. Haftaan sonra alayım ama o zaman da hepsine yetişimem 2 çocuğum var bu 3. Olcak e doğum masrafı bezi şuyu buyu derken bunları alcam şimdiden hem bütçeme uygunay bende mi alsam
18inde gelcek buraya broşürü bugün yapıştırdılar dağıtılacakları bile depodaymış istedim ayy korktum bian kalmaz diye tarihe baktımKıs dün geldi ürünler elini çabuk tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?