2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nurbal27
-Piraye
Atom heart mother
Bulantilari sormussunuz kizlar toplu cevap olsun malesef hala devam ediyor tiksinti de tabi ama sabirla tamamen geçmesini bekliyorum eskisi kadar olmamasi da benim icin buyuk bir ilerleme tabiki

betsy_pc
Homozigot cnm mtfhr c677t homozigot
Faktor v leiden ve faktor v r2 heterozigot
Dedigin gibi bu konuda kesin bir görüş ve karar birliği yok ilk kizimda da hic birsey kullanmadim cunku bu durumlardan haberim yoktu sonrasinda iki dusuk yaptigim icin testler yapildi ve bu sonuclara gore genetik uzmaniyla gorustum hamile kalmadan basla dedi folige ve oglumda doguma kadar folik asit ve aspirin kullandim ve suanda yine kizim olacak habersiz hamile kaldigim icin yine hic bir seye baslamadim ve oyle de devam etti aslinda doktorum onlem olarak folik ve aspirin verdi ama bulanti ve kusmadan dolayi asla kullanamadim gozum gormedi acikcasi durum bu yani bende

Evet canim bole sunger gibi bsy besigine falan koyabiliyoshn hatta onunla brlkte alip emzirebiliyosun bile.. netten bak bi nasl bsy oldgna aslnda fonksiyonel bsy hosuma da gitti
Bakayım ya aslında netten çok satanlar var ama
Onlar reflü yatağı ile geçmiyor
Normal yatak diye geçiyor

Hastane çıkışı 10lu olanlardan bir tane almak yeterli. Diğerlerini 5li set olarak almak mantıklı. Bebeklerin ayakları çabuk üşüyor ben ilk bebeğimde de giydirdim bunda da giydiricem. Eldiveni de başlarda giydiririm. Yanımdayken arada çıkartıyordum tırnaklar ince olduğu için yüzünü çizebiliyorlar. Yoksa ellerinin serbest kalması rahat olması sağlıklı olan.
Bende aspirin kullanıyorum canım. 32. Haftada kesiliyor normalde. Bu haftadan sonra bebeğin kalbine zararlıymış
Doktor bana da 32 haftada kesiliyor dedi. Ben de bacağımda varis çıkınca ecopirin kullanmaya başladım.
Kızlar anlık karın sertleşmesi yaşayan var mı ?
Evet rahim ya da bebek toplanıyor gibi yaşıyorum bazen

Bakayım ya aslında netten çok satanlar var ama
Onlar reflü yatağı ile geçmiyor
Normal yatak diye geçiyor
Amazoncomtr acilms ya ben simdi en uygun fiyata orda buldm 75tl krem rengi. ztn bi marka var hep o markaninki cikiyo karsina. Alcm ben smdi indrimsz olunca 100den asagi olmuyo bu. Hem de kiraz cekirdekli olaniymis bu en phali olani yani normalde. Ihtiyaci olan veya almayi dusunenler bakabilir o siteye

Aynen baya bir sertlık oluyor kasılma gibi bir şey Sonra hemen geçiyor acaba normal mı ?
Doktor randevuma daha çok zor bu durum aklıma takılıyor ister istemez

Hayırlısıyla bir ayrıntılı ultrasona girip çıkayımda bir liste yapacağım inşallah alacaklarıma ekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…