- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Al kısss aman sen geri kalma dimiay bende mi alsam
Aaa dün geldi diye biliyorum ben geçen hafta bende mickeyleri almak için kapısında bekledim18inde gelcek buraya broşürü bugün yapıştırdılar dağıtılacakları bile depodaymış istedim ayy korktum bian kalmaz diye tarihe baktım
18 ekimde gelcek perşembe sabah kapıdayım hatta çarşamba akşam veriyo burdaki 101in biri ordan alcamAaa dün geldi diye biliyorum ben geçen hafta bende mickeyleri almak için kapısında bekledim
18 ekimde gelcek perşembe sabah kapıdayım hatta çarşamba akşam veriyo burdaki 101in biri ordan alcam
Bakayım ya aslında netten çok satanlar var amaEvet canim bole sunger gibi bsy besigine falan koyabiliyoshn hatta onunla brlkte alip emzirebiliyosun bile.. netten bak bi nasl bsy oldgna aslnda fonksiyonel bsy hosuma da gitti
Nurbal27
-Piraye
Atom heart mother
Bulantilari sormussunuz kizlar toplu cevap olsun malesef hala devam ediyor tiksinti de tabi ama sabirla tamamen geçmesini bekliyorum eskisi kadar olmamasi da benim icin buyuk bir ilerleme tabiki
betsy_pc
Homozigot cnm mtfhr c677t homozigot
Faktor v leiden ve faktor v r2 heterozigot
Dedigin gibi bu konuda kesin bir görüş ve karar birliği yok ilk kizimda da hic birsey kullanmadim cunku bu durumlardan haberim yoktu sonrasinda iki dusuk yaptigim icin testler yapildi ve bu sonuclara gore genetik uzmaniyla gorustum hamile kalmadan basla dedi folige ve oglumda doguma kadar folik asit ve aspirin kullandim ve suanda yine kizim olacak habersiz hamile kaldigim icin yine hic bir seye baslamadim ve oyle de devam etti aslinda doktorum onlem olarak folik ve aspirin verdi ama bulanti ve kusmadan dolayi asla kullanamadim gozum gormedi acikcasi durum bu yani bende[/QUOT
Biz ne yaparsak yapalım herşey olacağına varıyor. O yüzden no panic. Benim bu hayattan anladığım bu
Bir de bugün bizim kız seri vurmaya başladı eşime söyledim parmaklarını koyar koymaz karnıma pat diye tam parmaklarına indirdi. Eşimde şok oldu adam ilk kez yiyince tekmeyi :) ben daha hissedemez diyordum ama yakaladı
Hastane çıkışı 10lu olanlardan bir tane almak yeterli. Diğerlerini 5li set olarak almak mantıklı. Bebeklerin ayakları çabuk üşüyor ben ilk bebeğimde de giydirdim bunda da giydiricem. Eldiveni de başlarda giydiririm. Yanımdayken arada çıkartıyordum tırnaklar ince olduğu için yüzünü çizebiliyorlar. Yoksa ellerinin serbest kalması rahat olması sağlıklı olan.@geronimo_s bu hastane çıkışı takımlar kullanışlı mı ? Bir de ben internetten öğrenmeye çalışıyorum bebeklerle ilgili herşeyi yenidoğana çorap ve eldiven giydirilmemesi gerekiyormuş. Çöp bilgi mi doğru mu . Doğruysa bu hastane çıkışları yersiz kalabalık o zaman diye düşünüyorum. Bu arada takımda çok şirinmiş sağlıkla giysin inşllah
Doktor bana da 32 haftada kesiliyor dedi. Ben de bacağımda varis çıkınca ecopirin kullanmaya başladım.Bende aspirin kullanıyorum canım. 32. Haftada kesiliyor normalde. Bu haftadan sonra bebeğin kalbine zararlıymış
Evet rahim ya da bebek toplanıyor gibi yaşıyorum bazenKızlar anlık karın sertleşmesi yaşayan var mı ?
Amazoncomtr acilms ya ben simdi en uygun fiyata orda buldm 75tl krem rengi. ztn bi marka var hep o markaninki cikiyo karsina. Alcm ben smdi indrimsz olunca 100den asagi olmuyo bu. Hem de kiraz cekirdekli olaniymis bu en phali olani yani normalde. Ihtiyaci olan veya almayi dusunenler bakabilir o siteyeBakayım ya aslında netten çok satanlar var ama
Onlar reflü yatağı ile geçmiyor
Normal yatak diye geçiyor
Aynen baya bir sertlık oluyor kasılma gibi bir şey Sonra hemen geçiyor acaba normal mı ?Hastane çıkışı 10lu olanlardan bir tane almak yeterli. Diğerlerini 5li set olarak almak mantıklı. Bebeklerin ayakları çabuk üşüyor ben ilk bebeğimde de giydirdim bunda da giydiricem. Eldiveni de başlarda giydiririm. Yanımdayken arada çıkartıyordum tırnaklar ince olduğu için yüzünü çizebiliyorlar. Yoksa ellerinin serbest kalması rahat olması sağlıklı olan.
Doktor bana da 32 haftada kesiliyor dedi. Ben de bacağımda varis çıkınca ecopirin kullanmaya başladım.
Evet rahim ya da bebek toplanıyor gibi yaşıyorum bazen
Hayırlısıyla bir ayrıntılı ultrasona girip çıkayımda bir liste yapacağım inşallah alacaklarıma ekleyeceğimAmazoncomtr acilms ya ben simdi en uygun fiyata orda buldm 75tl krem rengi. ztn bi marka var hep o markaninki cikiyo karsina. Alcm ben smdi indrimsz olunca 100den asagi olmuyo bu. Hem de kiraz cekirdekli olaniymis bu en phali olani yani normalde. Ihtiyaci olan veya almayi dusunenler bakabilir o siteye
Ben koştum gidiyorum çok tatlı bi dr ☺Ah ah şu pendıkte olanlar koşun Şükran Türk e özel hastanedeydı adını unuttum ...Sultanbeyli saygı da ıdı ne güzel ..
Şükran türk remedy hastanesinde canım. Ben 6 aydır kendisine gidiyorum mükemmel doktorÖzel memory hastanesı Şükran Türk mikemmel doktor
Remedy hastanesinde canım bende gidiyorum kendisineAyy ben pendikte oturuyorum cok mu iyi o doktor. Ben bi arastirim hangi hastanede bilim bakım:)
Oluyo bazen bende internette gördüm diye gidiyorum ooohoo o geçen haftaydı diyo kafamız karışıyo bazen hele hamilelikdeHe iyi zaman ben karıştırdım demek ki
Bide geçen gün burda A101 broşürü paylaştım burda
Aöa demek ki tarihe bakmadım demek
valla tam anlamiyla top gibi yuvarlaniyorsun ortadaKıssss 24 / 30 ne bir ben daha demek nerdeyse
Beni artık yuvarlanıp giderim gideceğim yerlere
suyum geldi, 28 saat sancim gelmedi. Sezaryen oldu canim37+5 normal Doğum mu oldu kuzum
gunde 1, veya 2 gunde 1 ancak tuketiyorumdur, bisey olmaz dimi ondanCanim havucta A vitamini oldugu icin fazla yemek zararli, cok tuketmiyorsundur umarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?