İlk hamileliğimde de yaşamıştım sonrasında bi sorunum olmadı canım ama ilk kontrolünde bi sor istersen. Ben de sorucam ama daha geçen hafta gittim. Çom sık olursa arayıp da sorabilirim. Ben gece yatınca hissediyorum daha çok sırt üstü yatarkenAynen baya bir sertlık oluyor kasılma gibi bir şey Sonra hemen geçiyor acaba normal mı ?
Doktor randevuma daha çok zor bu durum aklıma takılıyor ister istemez
Ne aklima geldi biliyormusun, dogumdan sonra bir cay bir piskevit neyin getiriyorlar, ilk aldigin yudum bir guzel geliyorkiiii bicak gibi hersey kesilmis. Bulanti yok, agzinin tadi yerinde. Ay bir an once gecse zamanBenim anam da böyle değildi ki
Ailem de benim kadar kötü geçiren yok
Gün sayıyorum işte
Hayırlısıyla doğursakta gaz derdine düşsek :)
canım yok bu hamilelikte risk olmadı ama bir haftadır kalpte sıkıntı yaşıyorum çok hızlı atıyor doktor sıkıntı yok dedi acaba psikolojik mi..bir de çok yoruluyorum.canım geçmiş olsun o günler geride kaldı yavrunu sağlıkla kucağına alacağın günler yakın inşallah .zaman su gibi akıp gidiyor..Allah hepimizin yardımcısı olsun ❤Amin Canım amin
Benim ilk hamileliğim hem çok cahillim bu konuda hemde çok riskli bir süreçten geçtim
Senin de mi bu hamileliğin riskli oldu
Aynen cnm bizde bi patik bide omuza atmalik örtü mavis mavişti dayanamadim aldik simdiye kadar korku hat safhada. Bi kez kimyasal bi kez dış gebelik bi kezde 13. Haftada ortaya cikan mol gebelik gecirdim en zoruda oydu galiba bir saglikli kizim vardi 13. Haftada ikiz oldugu ve ikizininde mol gebelik oldugu anlasildi aldirmak zorunda kaldimİnsan çok özeniyor hemde nasıl
Odalara bakıyoruz kıyafetlere içimiz gidiyor
Ama 7 ay olmadan almayalım dedik
Senin daha önce hamileliğin olmuşmuy du
Evet evet ordan oraya geçmiş.. bende geçen hafta gittim...herşey güzel dedi ..ama her zaman gidemeyeceğimi bildiği için yine burda ji özel de bi doktoru onerdi onda devam edecem..evi pendikte iniş.. ondan artık pendikte çalışacakmış ..valla çok değerli çok...herşeyden önce insan gibi insan..ayrılınca sarılması ..sen çok iyi anne olacaksın demesi falan ..gözlerinin dolması ..ayy canım doktorum duygulandmŞükran türk remedy hastanesinde canım. Ben 6 aydır kendisine gidiyorum mükemmel doktor
Allah ım oğluşuna sağlıkla kavuşmanı nasip eder inşallahAynen cnm bizde bi patik bide omuza atmalik örtü mavis mavişti dayanamadim aldik simdiye kadar korku hat safhada. Bi kez kimyasal bi kez dış gebelik bi kezde 13. Haftada ortaya cikan mol gebelik gecirdim en zoruda oydu galiba bir saglikli kizim vardi 13. Haftada ikiz oldugu ve ikizininde mol gebelik oldugu anlasildi aldirmak zorunda kaldiminsallah rabbim oglumuzu bize hayirli saglikli bagislasin
Aynen yatınca sırt üstü daha çok oluyor bana daİlk hamileliğimde de yaşamıştım sonrasında bi sorunum olmadı canım ama ilk kontrolünde bi sor istersen. Ben de sorucam ama daha geçen hafta gittim. Çom sık olursa arayıp da sorabilirim. Ben gece yatınca hissediyorum daha çok sırt üstü yatarken
İnsallah Allah’ım nasip eder hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizicanım yok bu hamilelikte risk olmadı ama bir haftadır kalpte sıkıntı yaşıyorum çok hızlı atıyor doktor sıkıntı yok dedi acaba psikolojik mi..bir de çok yoruluyorum.canım geçmiş olsun o günler geride kaldı yavrunu sağlıkla kucağına alacağın günler yakın inşallah .zaman su gibi akıp gidiyor..Allah hepimizin yardımcısı olsun ❤
Peki hamile kaldığını öğrenince bir daha yaptırdın mı canım.bende şubat ayında yatırmıştım çünkü gebelik istiyordum bütün testlerine bakıldı.4 ay sonrada hamile kalınca sadece troit alt ast şeker gibi testlere bakıldı .Canım akşam perinotıloga mesaj attım.testin temiz ama istersen ıgm rubella ve ıgm toxoplasma tekrar haktır dedi.yarın sabah özel hastanenin aciline gitsem yaparlar mı acaba.inan gece uyuyamadımOcak ya da şubat cok oldu yani
Benden bi daha istemediler. Acilde yapilmaz bu testler. Merak etme sakin ol. Yuzde 99 hic bir sey cikmaz. Baktirsan tekrar olur. Ama normal zamanda Pazartesi git mesela enfeksiyon hastaliklarindan sira al. Onlar ister hepsini.Peki hamile kaldığını öğrenince bir daha yaptırdın mı canım.bende şubat ayında yatırmıştım çünkü gebelik istiyordum bütün testlerine bakıldı.4 ay sonrada hamile kalınca sadece troit alt ast şeker gibi testlere bakıldı .Canım akşam perinotıloga mesaj attım.testin temiz ama istersen ıgm rubella ve ıgm toxoplasma tekrar haktır dedi.yarın sabah özel hastanenin aciline gitsem yaparlar mı acaba.inan gece uyuyamadım
İnan hep aklımdasınToplamaya calisiyorum kendimi
Evdede disardada pek konusmak gelmiyo icimden.Bi uyusam uyandigimda ya 5 ay oncesine donmus olsam yada bebegim saglikla kucagimda olsa.Butun gun dusundugum hayalini kurdugum bu.
Carsamba gunu randevum
Benim toparlanmam değil aslında meseleBenim annem bir gece bile kimse kalmadi canim gunduzleri annem ablam gelip aksamlari gittiler biz hep esimle baktik inan herseyi oyle bir yapiyosunki bilmiyorum icguduselmi bilmiyorum ama sanki herseyi daha onceden biliyomuscasina yapiyosun hemde annen 10 gun kalsa baya toparlanmis olursun zaten normal dogumda 3 gunde ben baya toparlanmistim sezeryanda nasil oluyo tam bilemiyorum
İnşallah güzel haberlerle gel canımGünaydın kızlar
Kalp doktoruna gidiyorum inşallah hayırlı sonuçlar inşallah
O kadar iyi geldi ki bu haberGünaydın bende dün tetanoz ün ilk dozunu oldum Ne bi ağrı Ne bi sızı olmadı bir saat kadar zonklama oldu üstüne yatıyorum hiç bi acı hissetmiyorum bile
Valla seni tebrik ediyorumBenden bi daha istemediler. Acilde yapilmaz bu testler. Merak etme sakin ol. Yuzde 99 hic bir sey cikmaz. Baktirsan tekrar olur. Ama normal zamanda Pazartesi git mesela enfeksiyon hastaliklarindan sira al. Onlar ister hepsini.
Ayyy inşallah canımNurbal27 kendi bebegin olunca oyle bir yapiyosunki cunku is basa dusuyo sen merak etme Allah yardim ediyo herseyi daha onceden biliyomuscasina yapiyosun hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?