Kuzum özel hastanenin laboratuvarı ile görüştüm.yapıyorlarmış.gün içinde kızımı bir yere bırakırsam yaptıracam.yoksa yarın yaptıracam.biliyorsun dikişimden dolayı sıra felan bekleyemiyorum.hiç ayakta ya da oturarak duramıyorum sürekli yatıyorum.senin ıgg ve ıgm nasıldı.benim ıgg pozitif ıgm negatifti tabi taaa şubat ayında .keşke doktoru dinlemeyip hamile kalır kalmaz yaptırssydımBenden bi daha istemediler. Acilde yapilmaz bu testler. Merak etme sakin ol. Yuzde 99 hic bir sey cikmaz. Baktirsan tekrar olur. Ama normal zamanda Pazartesi git mesela enfeksiyon hastaliklarindan sira al. Onlar ister hepsini.
korkulacak hiç bişey yok bende yorumları okuyup korktum Ama yaparken hiç bişey hissetmedim bir iki saatede Ne ağrı kaldı ne sızıİnan hep aklımdasın
Hergün sana da dua ediyorum
İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız canım
Benim toparlanmam değil aslında mesele
Daha çok ben nasıl bebek bakarım
Yanım da biri bebeğini emzirirken ola ki süt nefes borusuna kaçtı yada bebek tıkandı elim ayağım boşalıyor hemen çığlık atıyorum çok paniğim böyle konularda
Kendime güvenemiyorum
Anneme yalvarıyorum şimdiden 40 ı çıkana kadar kal diye ama hiç ümit YÖK
İnşallah güzel haberlerle gel canım
Hemen haber ver bize
O kadar iyi geldi ki bu haber
Ödüm kopuyor o aşıdan
3 hafta sonra bende yaptırıcam
20 haftalık oluyorum o zaman
Valla seni tebrik ediyorum
Hemen hemen her konuda bilgi sahibisin
Anne olmanın yanında araştırmacı kimliğinden kaynaklanıyor sanırım
Helal olsun :)
Evet canım çok zor zamanlar geçirdin inş sonu güzel olacakAynen yatınca sırt üstü daha çok oluyor bana da
İlk gebeliğim ve başında baya kötü şeyler yaşadım
Bu günümüzü bin şükür olsun
Haftaya PaZartesi doktorum mutlaka soracağım seninle de paylaşırım umarım normal bir şeydir
Kızlar anlık karın sertleşmesi yaşayan var mı ?
gunde 1, veya 2 gunde 1 ancak tuketiyorumdur, bisey olmaz dimi ondan
Aynen cnm bizde bi patik bide omuza atmalik örtü mavis mavişti dayanamadim aldik simdiye kadar korku hat safhada. Bi kez kimyasal bi kez dış gebelik bi kezde 13. Haftada ortaya cikan mol gebelik gecirdim en zoruda oydu galiba bir saglikli kizim vardi 13. Haftada ikiz oldugu ve ikizininde mol gebelik oldugu anlasildi aldirmak zorunda kaldiminsallah rabbim oglumuzu bize hayirli saglikli bagislasin
Günaydın kızlar
Kalp doktoruna gidiyorum inşallah hayırlı sonuçlar inşallah
Evde yine temizlik var. Arka balkonun dış camlari silinecek. Bi de supurme silme falan yaptigim tek sey ortaligi toparlamak. 25dakika hic dinlenmeden egil kalkis yaptim. Karnim agridi. 15dakikadir yatıyorum. Sanki 4bucuk aylik degil de 7-8 aylik hamile gibiyim. Kilo fazlaligi ve yaşın biraz ilerlemesi hamileligi zorlaştırıyor. 2017de ne guzel kilo vermiştim 10 kilo tam o zaman hamile kalsaydim iyimis. 10 kiloyu geri aldimuzerine hamile kaldim. Hamilelik kilo hakkimi kaybettim amaa durun bitmedi 4bucuk ayda 5 kilo almışım. Tuzu azaltacağım biraz. Cunku ödem oluyor resmen vucudumda belki azalir 5kilo. 8 aylik falan olunca yuvarlanarak hareket edecegim sanirim. Biraz egzersiz yapayim diyorum sadece 30 dk tempolu yuruyus 3 gun yatiyorum evde. İşim cok zor yani. Siz siz olun bi dahakine kilolu hamile kalmayın. Ilk gebeligimle kiyaslayinca cok halsizim.
Benimde birkaç aydır uykum çok kötüydü ağrı sızı uyuyamıyordum birkaç gündür mışıl mışıl uyuyorum. Belki senin de düzene girerGünaydın kızlar benim 2 gündür bacaklarım ağrıyo varislerim de var onlar azdı sanırım yatış pozisyonlarim da çok kötü gerçi sağ tarafa yatsam o tarafa yuklendigim için sağ kal cam da da bi ağrı oluyo solda da aynı zorlu bir gebelik oluyo baya şimdiden uyuyamiyorum
Kuzum özel hastanenin laboratuvarı ile görüştüm.yapıyorlarmış.gün içinde kızımı bir yere bırakırsam yaptıracam.yoksa yarın yaptıracam.biliyorsun dikişimden dolayı sıra felan bekleyemiyorum.hiç ayakta ya da oturarak duramıyorum sürekli yatıyorum.senin ıgg ve ıgm nasıldı.benim ıgg pozitif ıgm negatifti tabi taaa şubat ayında .keşke doktoru dinlemeyip hamile kalır kalmaz yaptırssydım
Ben de yasiyorum canim. Kendi doktoruma sormayi unutmustum ama devlet hastanesindeki kadin dogumcu onemli degil demisti. Ben de cok uzerinde durmadim acikcasi. Gebelikte her yasanan normal geliyo artik bana
Her gün değişik bir ağrı tipi yaşıyorum ve hepsini doktora sormaya utanıyorum :))
Ama kontrol zamanımda bu sertliği anlatmasını rica edeğim ki artık kimseye sormayım :))
Yok canim bisey olmaz. Gunde bir kac tane yiyebilirsin diye biliyorum.
Canim sen de cok zor zamanlar gecirmissin, Allah yavrularina saglik sihhat uzun omur versin insaallah.
Gunaydin canim guzel haberlerle gel. Bneim de gitmem lazim klbe. Kalp hastaligim var dogustan. 2 yildir ihmal ediyorum gitmiyorum.
Egilip kalkinca oyuncak vs toplamak icin ben de cok fena oluyorum. Birincide 7.aydan sonra yasadigim zorluklari simdi 3.aydan itibaren yasamaya basladim nerdeyse. Kilom da yok ama yasla alakalidir diye dusunuyorum ben de. Dikkat etmek lazim.
Haydi gözünaydın sevindim birşey çıkmamasına :)Kızlar kalp sonuçlarım iyi Şükürler olsun yanı ayni kalp rahatsızlığım devam ediyor ama bebişi etkilemiyor korkma hiç gebelik mucize bir olay onun tadını çıkar dedi
Sadece Doğuma yakın eğer sezeryan olursam tekrar bakılmam gerekebilirmiş
Şimdi de babacığımım sonuçlarını bekliyorum
Sağol kuZummHaydi gözünaydın sevindim birşey çıkmamasına :)
Geçmedi bir türlü kasılmam doktoruma da 10 günüm var ama diğer arkadaşlarda da oluyormuş yanı içim tekrar rahatlamış olduGünaydın kızlarSEPTEMBER LOVE bu kasılma olayı daha önce yazılmıştı sanırım? tam hatırlamıyorum ama doktoruna sormuştu birisi. önemli bişey değildir inşallah..
benim böbrek ağrım azaldı baya.. sıcak tuttum,demekki üşütmüşüm
bende bugün evde yatıp yuvarlanmayı düşünüyorum. halılarım yıkamacıda,eve bi kat süpürge atarım,halısız kolay oluyor..
Kilo aldın mı Peki gebelik sürecindeEvde yine temizlik var. Arka balkonun dış camlari silinecek. Bi de supurme silme falan yaptigim tek sey ortaligi toparlamak. 25dakika hic dinlenmeden egil kalkis yaptim. Karnim agridi. 15dakikadir yatıyorum. Sanki 4bucuk aylik degil de 7-8 aylik hamile gibiyim. Kilo fazlaligi ve yaşın biraz ilerlemesi hamileligi zorlaştırıyor. 2017de ne guzel kilo vermiştim 10 kilo tam o zaman hamile kalsaydim iyimis. 10 kiloyu geri aldimuzerine hamile kaldim. Hamilelik kilo hakkimi kaybettim amaa durun bitmedi 4bucuk ayda 5 kilo almışım. Tuzu azaltacağım biraz. Cunku ödem oluyor resmen vucudumda belki azalir 5kilo. 8 aylik falan olunca yuvarlanarak hareket edecegim sanirim. Biraz egzersiz yapayim diyorum sadece 30 dk tempolu yuruyus 3 gun yatiyorum evde. İşim cok zor yani. Siz siz olun bi dahakine kilolu hamile kalmayın. Ilk gebeligimle kiyaslayinca cok halsizim.
Ayy ne güzel bakalım bende nasıl etkisi olacak PaZartesi yaptıracağımGünaydın bende dün tetanoz ün ilk dozunu oldum Ne bi ağrı Ne bi sızı olmadı bir saat kadar zonklama oldu üstüne yatıyorum hiç bi acı hissetmiyorum bile
Sağol kuzum teşekkürSEPTEMBER LOVE gozun aydin canim icin rahatlamistir
Bende hamileligimde iki kilo almistim son 4 gunde geri vermisim
Canım ben bunu gebe kalmadan 4 ay önce yani şubat gibi yatırmıştım.tekrardan olma ihtimalim varmı .az önce bir yazı okudum geçiren bir daha geçirmez yazıyorduIg G pozitifse zaten geçirmişsiniz bağışıklığınız var demek Ig M negatif olacak böyle bir durumda
toksoplazmadan bahsediyorsan igg ve igm negatifti bende, yani hiç karşılaşmamış görünüyorum, kedi köpeğe ve özellikle dışkılarına pek yaklaşmıyorum, dışarıda salata yemiyorum. Diğerleri kızamık kızamıkçık kabakulak hepatit b falan hepsinde bağışık görünüyorum igm negatif igg pozitif. İstenen de bu zaten. Sen mikropla karşılaşsan bile senin bağışıklığın bu mikrobu yener. Sıra bekleme muhabbeti çok zor. Gün içinde ver bakalım. Ama canını sıkacak bişey çıkmayacak. Lütfen daha rahat ol. Zat karnında 2 dışarıda 1 yavrunla zor geçiriyorsun hamileliği.Kuzum özel hastanenin laboratuvarı ile görüştüm.yapıyorlarmış.gün içinde kızımı bir yere bırakırsam yaptıracam.yoksa yarın yaptıracam.biliyorsun dikişimden dolayı sıra felan bekleyemiyorum.hiç ayakta ya da oturarak duramıyorum sürekli yatıyorum.senin ıgg ve ıgm nasıldı.benim ıgg pozitif ıgm negatifti tabi taaa şubat ayında .keşke doktoru dinlemeyip hamile kalır kalmaz yaptırssydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?