2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benden bi daha istemediler. Acilde yapilmaz bu testler. Merak etme sakin ol. Yuzde 99 hic bir sey cikmaz. Baktirsan tekrar olur. Ama normal zamanda Pazartesi git mesela enfeksiyon hastaliklarindan sira al. Onlar ister hepsini.
Kuzum özel hastanenin laboratuvarı ile görüştüm.yapıyorlarmış.gün içinde kızımı bir yere bırakırsam yaptıracam.yoksa yarın yaptıracam.biliyorsun dikişimden dolayı sıra felan bekleyemiyorum.hiç ayakta ya da oturarak duramıyorum sürekli yatıyorum.senin ıgg ve ıgm nasıldı.benim ıgg pozitif ıgm negatifti tabi taaa şubat ayında .keşke doktoru dinlemeyip hamile kalır kalmaz yaptırssydım

korkulacak hiç bişey yok bende yorumları okuyup korktum Ama yaparken hiç bişey hissetmedim bir iki saatede Ne ağrı kaldı ne sızı

Evet canım çok zor zamanlar geçirdin inş sonu güzel olacak doktordan güzel haberlerle gel inş hamileliğe bağlıdır kalp ile yaşadığın sıkıntı. Ben de kalp damara gidicem sol bacağımda acayip belirgin derecede varis oluştu doktorum kan hacmi arttığı için hamileliğe bağlı dolaşım bozukluğundan dedi ama kendi uzmanına gitmekte de fayda var. Çok iyi yaptın gitmekle.

Allahıma bin şükür hamileliği dün itibariyle yarılamış bulunuyorum hamilelik talvimimdeki resim değişmiş nasıl mutlu oldum bebeğim büyümüş 60 kilo ile hamile kaldım şuan 63 kiloyum kilo artışımda normal gidiyor sanırım hiç kusma vs de yaşamayıp her istediğimi yiyebildim çok şükür Allahım bulantı yaşayanların yardımcısı olsun

günaydın güzel anne adayları
herkese güzel bir gün olsun.
hava biraz kasvetli istanbul da ama olsun.
ben çalışıyorum evdeki hatunlar gezsin

Günaydın kızlar SEPTEMBER LOVE bu kasılma olayı daha önce yazılmıştı sanırım? tam hatırlamıyorum ama doktoruna sormuştu birisi. önemli bişey değildir inşallah..

benim böbrek ağrım azaldı baya.. sıcak tuttum,demekki üşütmüşüm

bende bugün evde yatıp yuvarlanmayı düşünüyorum. halılarım yıkamacıda,eve bi kat süpürge atarım,halısız kolay oluyor..

Kızlar anlık karın sertleşmesi yaşayan var mı ?

Ben de yasiyorum canim. Kendi doktoruma sormayi unutmustum ama devlet hastanesindeki kadin dogumcu onemli degil demisti. Ben de cok uzerinde durmadim acikcasi. Gebelikte her yasanan normal geliyo artik bana

gunde 1, veya 2 gunde 1 ancak tuketiyorumdur, bisey olmaz dimi ondan

Yok canim bisey olmaz. Gunde bir kac tane yiyebilirsin diye biliyorum.

Canim sen de cok zor zamanlar gecirmissin, Allah yavrularina saglik sihhat uzun omur versin insaallah.

Günaydın kızlar
Kalp doktoruna gidiyorum inşallah hayırlı sonuçlar inşallah

Gunaydin canim guzel haberlerle gel. Bneim de gitmem lazim klbe. Kalp hastaligim var dogustan. 2 yildir ihmal ediyorum gitmiyorum.

Egilip kalkinca oyuncak vs toplamak icin ben de cok fena oluyorum. Birincide 7.aydan sonra yasadigim zorluklari simdi 3.aydan itibaren yasamaya basladim nerdeyse. Kilom da yok ama yasla alakalidir diye dusunuyorum ben de. Dikkat etmek lazim.

Benimde birkaç aydır uykum çok kötüydü ağrı sızı uyuyamıyordum birkaç gündür mışıl mışıl uyuyorum. Belki senin de düzene girer

Kızlar kalp sonuçlarım iyi Şükürler olsun yanı ayni kalp rahatsızlığım devam ediyor ama bebişi etkilemiyor korkma hiç gebelik mucize bir olay onun tadını çıkar dedi
Sadece Doğuma yakın eğer sezeryan olursam tekrar bakılmam gerekebilirmiş
Şimdi de babacığımım sonuçlarını bekliyorum

Ig G pozitifse zaten geçirmişsiniz bağışıklığınız var demek Ig M negatif olacak böyle bir durumda

Haydi gözünaydın sevindim birşey çıkmamasına :)

Geçmedi bir türlü kasılmam doktoruma da 10 günüm var ama diğer arkadaşlarda da oluyormuş yanı içim tekrar rahatlamış oldu

Kilo aldın mı Peki gebelik sürecinde
Tuzu azaltmak güzel fikir
Çokta yorma kendine unutma daha yeni kötü olup hastanelik olduğunu
Rapor bitti diye tekrar rapor alacaksın herhalde

Günaydın bende dün tetanoz ün ilk dozunu oldum Ne bi ağrı Ne bi sızı olmadı bir saat kadar zonklama oldu üstüne yatıyorum hiç bi acı hissetmiyorum bile
Ayy ne güzel bakalım bende nasıl etkisi olacak PaZartesi yaptıracağım
Peki sağlık ocağında yapmadan bebeğin kalp sesini dinlediler mi

Ig G pozitifse zaten geçirmişsiniz bağışıklığınız var demek Ig M negatif olacak böyle bir durumda
Canım ben bunu gebe kalmadan 4 ay önce yani şubat gibi yatırmıştım.tekrardan olma ihtimalim varmı .az önce bir yazı okudum geçiren bir daha geçirmez yazıyordu

toksoplazmadan bahsediyorsan igg ve igm negatifti bende, yani hiç karşılaşmamış görünüyorum, kedi köpeğe ve özellikle dışkılarına pek yaklaşmıyorum, dışarıda salata yemiyorum. Diğerleri kızamık kızamıkçık kabakulak hepatit b falan hepsinde bağışık görünüyorum igm negatif igg pozitif. İstenen de bu zaten. Sen mikropla karşılaşsan bile senin bağışıklığın bu mikrobu yener. Sıra bekleme muhabbeti çok zor. Gün içinde ver bakalım. Ama canını sıkacak bişey çıkmayacak. Lütfen daha rahat ol. Zat karnında 2 dışarıda 1 yavrunla zor geçiriyorsun hamileliği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…