Canım benim çok sevindim.ohhhh rahatlamışsındır.Kızlar kalp sonuçlarım iyi Şükürler olsun yanı ayni kalp rahatsızlığım devam ediyor ama bebişi etkilemiyor korkma hiç gebelik mucize bir olay onun tadını çıkar dedi
Sadece Doğuma yakın eğer sezeryan olursam tekrar bakılmam gerekebilirmiş
Şimdi de babacığımım sonuçlarını bekliyorum
Teorikte evet IgG pozitif olunca bir daha mikropla karşılaşsan bile vücudun bununla savaşır. Senin IgG n bebeğide belli süre korur. Ama istiyorsan yaptır yineCanım ben bunu gebe kalmadan 4 ay önce yani şubat gibi yatırmıştım.tekrardan olma ihtimalim varmı .az önce bir yazı okudum geçiren bir daha geçirmez yazıyordu
Cnm sen bir de son aylara yakın taşınacaksın değil mi Allah yardımcın olsun. Genelde kilolu hamile kalanlar pek kilo almaz aslında acaba ödem olabilir mi?Evde yine temizlik var. Arka balkonun dış camlari silinecek. Bi de supurme silme falan yaptigim tek sey ortaligi toparlamak. 25dakika hic dinlenmeden egil kalkis yaptim. Karnim agridi. 15dakikadir yatıyorum. Sanki 4bucuk aylik degil de 7-8 aylik hamile gibiyim. Kilo fazlaligi ve yaşın biraz ilerlemesi hamileligi zorlaştırıyor. 2017de ne guzel kilo vermiştim 10 kilo tam o zaman hamile kalsaydim iyimis. 10 kiloyu geri aldimuzerine hamile kaldim. Hamilelik kilo hakkimi kaybettim amaa durun bitmedi 4bucuk ayda 5 kilo almışım. Tuzu azaltacağım biraz. Cunku ödem oluyor resmen vucudumda belki azalir 5kilo. 8 aylik falan olunca yuvarlanarak hareket edecegim sanirim. Biraz egzersiz yapayim diyorum sadece 30 dk tempolu yuruyus 3 gun yatiyorum evde. İşim cok zor yani. Siz siz olun bi dahakine kilolu hamile kalmayın. Ilk gebeligimle kiyaslayinca cok halsizim.
Oğluşun nasıl? Tekmeler başladı mı?günaydın güzel anne adayları
herkese güzel bir gün olsun.
hava biraz kasvetli istanbul da ama olsun.
ben çalışıyorum evdeki hatunlar gezsin
Maşallah kuZummGünaydın güzel annişlernasılsınız ?Ben 2 gündür çok iyim şükürler olsun. Dün kızçemle babasını evde bıraktım kına gecesine gittim ve hiç dinlenmeden horon teptim. Bu akşam da düğün var. Horona devam dün dar bir elbise giydim ilk defa bol giymedim. herkes kilo almamışsın karnın da çıkmamış dedi. Sevindim buna. Kocama göre duba gibi olmuşum da Bu akşam için güzel bir abiye tulum aldım. Akşamları göbeğim biraz daha şiş olduğu için fazla görünüyor ama takmıyorum. Eninde sonunda çıkacak ne yapayım
Sizler nasılsınız ?4body1soul cnm dr a gittin mi geriye dönüp okuyamadım. Nurbal27 senin bulantıların me durumda? SEPTEMBER LOVE kalbinin iyi çıkmasına sevindim cnm. Gözün aydın. -Piraye sen nasılsın cnm?
Ayy ne güzel darısı benim başıma inşallah. 20. Haftayı 51 kiloyla bitirmek istiyorum. Ama son günlerde eşim burda olduğu için çok Abur cubur yiyorum. Lays ana yiyeceğim mesela... kocam gitmezse çok kilo alırım :)Allahıma bin şükür hamileliği dün itibariyle yarılamış bulunuyorumhamilelik talvimimdeki resim değişmiş nasıl mutlu oldum bebeğim büyümüş 60 kilo ile hamile kaldım şuan 63 kiloyum kilo artışımda normal gidiyor sanırım hiç kusma vs de yaşamayıp her istediğimi yiyebildim çok şükür Allahım bulantı yaşayanların yardımcısı olsun
Sağol cnm. Öğrendi vallaha :)Maşallah kuZumm
Sen genede çokta tepinme bebişi rahatsız etme
Çocuk şimdiden horon tepmeyi öğrendi desene
İnan canım dediğin gibi çok zor.en azından yürütebilsem çıkar testini verirdim kafamda kalmasın diye.ama evden çıkmak çok zor benim için.bir yazı buldum az önce bir doktor yazmış.alper mumcu sanırım.ıgg pozitif çıkan bu hastalığı geçirmiş bir daha geçirmez yazıyır.şuan karnım ağrıyor.şu gibi akıntı var.artık perşembe kadın doğ.kontrol var.o zaman sorup eğer kan ver derse o zaman vereyim diyorum.inan ki o hastaneye gidip gelmek benim için çok zor.ikisi bir arada çıkar.inşallahta gerek kalmaz.toksoplazmadan bahsediyorsan igg ve igm negatifti bende, yani hiç karşılaşmamış görünüyorum, kedi köpeğe ve özellikle dışkılarına pek yaklaşmıyorum, dışarıda salata yemiyorum. Diğerleri kızamık kızamıkçık kabakulak hepatit b falan hepsinde bağışık görünüyorum igm negatif igg pozitif. İstenen de bu zaten. Sen mikropla karşılaşsan bile senin bağışıklığın bu mikrobu yener. Sıra bekleme muhabbeti çok zor. Gün içinde ver bakalım. Ama canını sıkacak bişey çıkmayacak. Lütfen daha rahat ol. Zat karnında 2 dışarıda 1 yavrunla zor geçiriyorsun hamileliği.
Yok ya rapor mapor istemiyorum. Çok fena olursam yıllık iznimi alırım seneye kalsın istiyordum ama 20 gün iznim var. 5 kilo aldım yaaKilo aldın mı Peki gebelik sürecinde
Tuzu azaltmak güzel fikir
Çokta yorma kendine unutma daha yeni kötü olup hastanelik olduğunu
Rapor bitti diye tekrar rapor alacaksın herhalde
Öyle gibi görünüyor. Belki doğumdan sonraya kalabilir. Ev teslimi 31 Ekim 2018 görünüyordu, 4 ay birden ertelediler, Şubat teslim dediler, önce de bitebilir dediler, ama oturma izni muhabbeti de var, doğalgaz bağlanmazsa zaten taşınmam. Her türlü problemler olacak. Doğumdan sonra taşınsak kızımın okula gitme problemi olacak. Benim iş yerime yakın okulu, buralara servisi yok.Cnm sen bir de son aylara yakın taşınacaksın değil mi Allah yardımcın olsun. Genelde kilolu hamile kalanlar pek kilo almaz aslında acaba ödem olabilir mi?
Bence de zaten gitme. Diyorum ya benim İgg negatif olduğu halde umursamıyorum.İnan canım dediğin gibi çok zor.en azından yürütebilsem çıkar testini verirdim kafamda kalmasın diye.ama evden çıkmak çok zor benim için.bir yazı buldum az önce bir doktor yazmış.alper mumcu sanırım.ıgg pozitif çıkan bu hastalığı geçirmiş bir daha geçirmez yazıyır.şuan karnım ağrıyor.şu gibi akıntı var.artık perşembe kadın doğ.kontrol var.o zaman sorup eğer kan ver derse o zaman vereyim diyorum.inan ki o hastaneye gidip gelmek benim için çok zor.ikisi bir arada çıkar.inşallahta gerek kalmaz.
Canım hakkını helal et.çok sık boğaz ediyorum.yatmaktan sürekli ağlıyorum.psikolojim gerçekten bozuldu.ikiz olunca sanırım karnımın içi yırtılıyır gibi.herşeyi kafama takıyorym.eşim çok sıkıldı bu halinden .sizlere soruyorym .perinotılog ta mesaj atmış.evet geçiren bir daha geçirmez ama sen istersen yaptır diye.perşembeye erteledim artık.mübalağa değil gerçekten hep yatıyorum.tuvalete gitmek lüks benim için.yattığım yerden yemek yiyorum.agresif ve alıngan oldum.vardır herseyde bir hayır diyorum ama gönlüme aklıma anlatamıyorum.bana dua edin lütfen.bazen dayanamıyorum.herşeyi tekrar tekrar teyit etmek istiyorum.sende ta şubatta vermişsin testi bak başka vermemişsin.ama benim aklıma geliyor acaba tekrar versem mi diye işte.ben böyleyim tekrar hakkını helal et.Bence de zaten gitme. Diyorum ya benim İgg negatif olduğu halde umursamıyorum.
Ya yanımda kimsem yok ilk cocugum yetismezse diye de cok korkuyorumBenim ilk bebek haliyle deneyimim yok. Ama şöyle planladım. Çok indirimde ufak tefek buldum mu alacağım. Mesela idilbaby de indirim vardı. İki müslin örtü mendil falan aldım. Ama bence bu işin belirli bir vakti yok sanırım . Herkes kendine göre biz düzen tutturuyor :)
Dayanabilir miyim bilmiyorum :)Sanki biraz erken gibi Canım
En azından 30 lu haftaları görsek diye düşünüyorum bende
Oğluşun nasıl? Tekmeler başladı mı?
Kızlar kalp sonuçlarım iyi Şükürler olsun yanı ayni kalp rahatsızlığım devam ediyor ama bebişi etkilemiyor korkma hiç gebelik mucize bir olay onun tadını çıkar dedi
Sadece Doğuma yakın eğer sezeryan olursam tekrar bakılmam gerekebilirmiş
Şimdi de babacığımım sonuçlarını bekliyorum
Kocan yanında diye mi bu kadar keyiflisinGünaydın güzel annişlernasılsınız ?Ben 2 gündür çok iyim şükürler olsun. Dün kızçemle babasını evde bıraktım kına gecesine gittim ve hiç dinlenmeden horon teptim. Bu akşam da düğün var. Horona devam dün dar bir elbise giydim ilk defa bol giymedim. herkes kilo almamışsın karnın da çıkmamış dedi. Sevindim buna. Kocama göre duba gibi olmuşum da Bu akşam için güzel bir abiye tulum aldım. Akşamları göbeğim biraz daha şiş olduğu için fazla görünüyor ama takmıyorum. Eninde sonunda çıkacak ne yapayım
Sizler nasılsınız ?4body1soul cnm dr a gittin mi geriye dönüp okuyamadım. Nurbal27 senin bulantıların me durumda? SEPTEMBER LOVE kalbinin iyi çıkmasına sevindim cnm. Gözün aydın. -Piraye sen nasılsın cnm?
Ben hiç güçlü olduğunu düşünmüyorum canım.ben pimpirikli hayatı garantiye almak isteyen bencil bir insanımSEPTEMBER LOVE gözün aydın canımm
M mel33 canım yarıladık sayılır,biraz daha sabret.. sen çok güçlü bir annesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?