2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim çok sevindim.ohhhh rahatlamışsındır.

Canım ben bunu gebe kalmadan 4 ay önce yani şubat gibi yatırmıştım.tekrardan olma ihtimalim varmı .az önce bir yazı okudum geçiren bir daha geçirmez yazıyordu
Teorikte evet IgG pozitif olunca bir daha mikropla karşılaşsan bile vücudun bununla savaşır. Senin IgG n bebeğide belli süre korur. Ama istiyorsan yaptır yine

Günaydın güzel annişler nasılsınız ?Ben 2 gündür çok iyim şükürler olsun. Dün kızçemle babasını evde bıraktım kına gecesine gittim ve hiç dinlenmeden horon teptim. Bu akşam da düğün var. Horona devam dün dar bir elbise giydim ilk defa bol giymedim. herkes kilo almamışsın karnın da çıkmamış dedi. Sevindim buna. Kocama göre duba gibi olmuşum da Bu akşam için güzel bir abiye tulum aldım. Akşamları göbeğim biraz daha şiş olduğu için fazla görünüyor ama takmıyorum. Eninde sonunda çıkacak ne yapayım
Sizler nasılsınız ? 4body1soul cnm dr a gittin mi geriye dönüp okuyamadım. Nurbal27 senin bulantıların me durumda? SEPTEMBER LOVE kalbinin iyi çıkmasına sevindim cnm. Gözün aydın. -Piraye sen nasılsın cnm?

Cnm sen bir de son aylara yakın taşınacaksın değil mi Allah yardımcın olsun. Genelde kilolu hamile kalanlar pek kilo almaz aslında acaba ödem olabilir mi?

Maşallah kuZumm
Sen genede çokta tepinme bebişi rahatsız etme
Çocuk şimdiden horon tepmeyi öğrendi desene

Ayy ne güzel darısı benim başıma inşallah. 20. Haftayı 51 kiloyla bitirmek istiyorum. Ama son günlerde eşim burda olduğu için çok Abur cubur yiyorum. Lays ana yiyeceğim mesela... kocam gitmezse çok kilo alırım :)

İnan canım dediğin gibi çok zor.en azından yürütebilsem çıkar testini verirdim kafamda kalmasın diye.ama evden çıkmak çok zor benim için.bir yazı buldum az önce bir doktor yazmış.alper mumcu sanırım.ıgg pozitif çıkan bu hastalığı geçirmiş bir daha geçirmez yazıyır.şuan karnım ağrıyor.şu gibi akıntı var.artık perşembe kadın doğ.kontrol var.o zaman sorup eğer kan ver derse o zaman vereyim diyorum.inan ki o hastaneye gidip gelmek benim için çok zor.ikisi bir arada çıkar.inşallahta gerek kalmaz.

Kilo aldın mı Peki gebelik sürecinde
Tuzu azaltmak güzel fikir
Çokta yorma kendine unutma daha yeni kötü olup hastanelik olduğunu
Rapor bitti diye tekrar rapor alacaksın herhalde
Yok ya rapor mapor istemiyorum. Çok fena olursam yıllık iznimi alırım seneye kalsın istiyordum ama 20 gün iznim var. 5 kilo aldım yaa . Tiroid testimi tekrarlayacağım. Kendi tiroid dokum yok ya, dışarıdan aldığım ilaçla dokularda yeteri kadar artmıyor (kanıtlanmamış ama bu işin uzmanları öyle düşünüyor). Kan testim normal çıksa bile halsiz oluyorum. Kilo almaya da çok meyilli oluyorum.
Cnm sen bir de son aylara yakın taşınacaksın değil mi Allah yardımcın olsun. Genelde kilolu hamile kalanlar pek kilo almaz aslında acaba ödem olabilir mi?
Öyle gibi görünüyor. Belki doğumdan sonraya kalabilir. Ev teslimi 31 Ekim 2018 görünüyordu, 4 ay birden ertelediler, Şubat teslim dediler, önce de bitebilir dediler, ama oturma izni muhabbeti de var, doğalgaz bağlanmazsa zaten taşınmam. Her türlü problemler olacak. Doğumdan sonra taşınsak kızımın okula gitme problemi olacak. Benim iş yerime yakın okulu, buralara servisi yok.

Bence de zaten gitme. Diyorum ya benim İgg negatif olduğu halde umursamıyorum.

Bence de zaten gitme. Diyorum ya benim İgg negatif olduğu halde umursamıyorum.
Canım hakkını helal et.çok sık boğaz ediyorum.yatmaktan sürekli ağlıyorum.psikolojim gerçekten bozuldu.ikiz olunca sanırım karnımın içi yırtılıyır gibi.herşeyi kafama takıyorym.eşim çok sıkıldı bu halinden .sizlere soruyorym .perinotılog ta mesaj atmış.evet geçiren bir daha geçirmez ama sen istersen yaptır diye.perşembeye erteledim artık.mübalağa değil gerçekten hep yatıyorum.tuvalete gitmek lüks benim için.yattığım yerden yemek yiyorum.agresif ve alıngan oldum.vardır herseyde bir hayır diyorum ama gönlüme aklıma anlatamıyorum.bana dua edin lütfen.bazen dayanamıyorum.herşeyi tekrar tekrar teyit etmek istiyorum.sende ta şubatta vermişsin testi bak başka vermemişsin.ama benim aklıma geliyor acaba tekrar versem mi diye işte.ben böyleyim tekrar hakkını helal et.

Ya yanımda kimsem yok ilk cocugum yetismezse diye de cok korkuyorum

Oğluşun nasıl? Tekmeler başladı mı?

oğluşum detaylı ultrasonda iyiydi perşembe günü.
inşallah hep iyi olsun.
tekme hiç duymadım sadece minik bir hareket duyuyorum bazen canım.
senin de keyfin yerindeymiş.
hep böyle devam etsin inşallah.

çok şükür canım.

Kocan yanında diye mi bu kadar keyiflisin bende iyi sayılır canım sabah iki defa kustum pek bişey yiyemedim bir bardak portakal suyu içtim sadece. Bir iyi bir kötüyüm alıştım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…