2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada arkadaşlar bilmiyorum siz de nasıl ama benim ağzımdaki acı tatta hiç değişim yok.
dünyanın en güzel şeyini de yesem yine var yine var.
şu an beni tek zorlayan şey bu.
yine de şükürler olsun.

Günaydın bende dün tetanoz ün ilk dozunu oldum Ne bi ağrı Ne bi sızı olmadı bir saat kadar zonklama oldu üstüne yatıyorum hiç bi acı hissetmiyorum bile

ben de 9 ekimde oldum cnm ilk gun bende bsiey hissetmedim ama sonraki gun kolum azcik agridi ustune yatamadim ama abartilcak bir agrisi olmadi kolumu kaldirinca felan hafiften bir agri oluyordu

H
HAyirli ugurlu olsun cnm darisi bizlere insallah saglikla

Kizlaar gunaydin.. hic alisveris yapan var mi icinizde.. indirimde onemli bikac esya yakaladm ama herkes daha erken alma diyo.. siz aldiniz mi bsyler.. kiyafet fln degil benm bahsettigim bebek bakim urunleri falan

Kizlaar gunaydin.. hic alisveris yapan var mi icinizde.. indirimde onemli bikac esya yakaladm ama herkes daha erken alma diyo.. siz aldiniz mi bsyler.. kiyafet fln degil benm bahsettigim bebek bakim urunleri falan
H&M de indirim varmış biz bugün birkaç birşey daha aldık. Bir de bebek arabasını almıştık. Erken diyorlar ama napalım beklerken şişelim mi . Hem güzel indirimler var. yarın öbür gün ne olacağı belli değil allah acılarını göstermesin ama bu doğumdan birgün öncede olabilir. Çok açılmıyorum ama çok kasmıyorumda.

Keyfin hep böyle bol olsun canım
İnsanın eşi yanında olunca bi başka oluyo havası değişiyor bende son günler de daha iyiyim ama eşim yarından sonra 2 gün yok
Bulantılar da devam canım çok zorluyor beni
Ne yesem aynıyım maalesef

Allah yardımcın olsun
Mart annelerinin en zor hamileliğini sen yaşıyorsun,inşallah herşey düzelir canım
Allah yardımcımcın olsun

Yatarken islerini kendin yapamazken insan cok sinirli oluyor. Kiz ne hakkim olsun da helal edeyim. Helal olsun yine de. Ikiz acisindan anlayamam ama kizimda 27-36. Haftalar arasi hep yattim. Tuvalete bile gitmek icin destek aldim. Iyice sıkışmadan gitmiyordum bi daha bi daha kalkmayayim diye. Gercekten zor. O dönemde bol bol kasim 2013 annelerine takılmıştım. Klasik muzik acikti hep fonda. Bi de o domem leyla ile mecnun izlemistim evde surekli durdugumdan. Sonra cesit cesit dizi film izledim. En iyi komedi filmi. Kocana da takilma bazen hakikaten odun oluyorlar. Senin yaşadığını anlamasi mumkun degil.

SEPTEMBER LOVE çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına
Allah meleklerimizi bize bağışlasın
Sağlıkla gelsin yavrular

-Piraye BirAsilAnnesi kızlar dış eti kanaması yaşıyor olabilir mısınız? Doktora sordunuz mu bu tat icin? Ben de ayni durumdayım benim dış eti kanaması var ve ağzımın ici komple yara 1 haftadır. Dis etleri şiştiyse yada kanama varsa agizdaki tadı bozabilir diye düşünüyorum hamilelikte olurmus.

Ne guzel yazmissin. Her zaman risk var. Acıdan kacalim diye hayati yasamayalim mi? Hm den internetten aldim. Orijinal fiyatlariyla 365 tl tutan alisverisime (hamile elbisesi emzirme elbisesi kizima kıyafetler falan ) sadece 150 tl ödedim. Ogluma da minik bi forma aldim siyah beyaz besiktasli degil forma alman takiminin aman olsun 25 tlden 5 tl ye inmis. Giysin buyuyunce oglum. Geldi kargo. Oyle kaliteli ki aldigim ürünler. Kriz sonrasi sanirim indirimsiz hic bir sey almiyorum.

Body ler falan çok güzeldi. Babası yazlık şort takım bile beğenip aldı ona :)

Bende kanama yok canım. Zaten öyle bir tat değil acı bir tat. Değişik bişey. Dişten kaynaklı olabilir mi bilmiyorum ama hamileliğin başından beri bu sorunu yaşıyorum ben

O kadar dogru konusmussun ki.. allah yasatmasin tabi bole seyler insallah hepimiz saglikli dogumlar yaparz bebislerimiz saglikla gelir.. hm ye ben de bayiliyorum hem cok hoslar hem de cok kaliteli kumasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…