- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Yetişir yetişir atla deve değil hiçbirşey. Olmazsa olmaZlar yetişsin zaten diğerleri çıktıkça alınır. Dert etme bence:)Ya yanımda kimsem yok ilk cocugum yetismezse diye de cok korkuyorum
Günaydın bende dün tetanoz ün ilk dozunu oldum Ne bi ağrı Ne bi sızı olmadı bir saat kadar zonklama oldu üstüne yatıyorum hiç bi acı hissetmiyorum bile
HAyirli ugurlu olsun cnm darisi bizlere insallah sagliklaAllahıma bin şükür hamileliği dün itibariyle yarılamış bulunuyorumhamilelik talvimimdeki resim değişmiş nasıl mutlu oldum bebeğim büyümüş 60 kilo ile hamile kaldım şuan 63 kiloyum kilo artışımda normal gidiyor sanırım hiç kusma vs de yaşamayıp her istediğimi yiyebildim çok şükür Allahım bulantı yaşayanların yardımcısı olsun
Al benden de o kadar. Geçmiyor. Geçecek gibi de durmuyorbu arada arkadaşlar bilmiyorum siz de nasıl ama benim ağzımdaki acı tatta hiç değişim yok.
dünyanın en güzel şeyini de yesem yine var yine var.
şu an beni tek zorlayan şey bu.
yine de şükürler olsun.
Al benden de o kadar. Geçmiyor. Geçecek gibi de durmuyor
sağol kuZumm
H&M de indirim varmış biz bugün birkaç birşey daha aldık. Bir de bebek arabasını almıştık. Erken diyorlar ama napalım beklerken şişelim mi . Hem güzel indirimler var. yarın öbür gün ne olacağı belli değil allah acılarını göstermesin ama bu doğumdan birgün öncede olabilir. Çok açılmıyorum ama çok kasmıyorumda.Kizlaar gunaydin.. hic alisveris yapan var mi icinizde.. indirimde onemli bikac esya yakaladm ama herkes daha erken alma diyo.. siz aldiniz mi bsyler.. kiyafet fln degil benm bahsettigim bebek bakim urunleri falan
Keyfin hep böyle bol olsun canımGünaydın güzel annişlernasılsınız ?Ben 2 gündür çok iyim şükürler olsun. Dün kızçemle babasını evde bıraktım kına gecesine gittim ve hiç dinlenmeden horon teptim. Bu akşam da düğün var. Horona devam dün dar bir elbise giydim ilk defa bol giymedim. herkes kilo almamışsın karnın da çıkmamış dedi. Sevindim buna. Kocama göre duba gibi olmuşum da Bu akşam için güzel bir abiye tulum aldım. Akşamları göbeğim biraz daha şiş olduğu için fazla görünüyor ama takmıyorum. Eninde sonunda çıkacak ne yapayım
Sizler nasılsınız ? @4body1soul cnm dr a gittin mi geriye dönüp okuyamadım.Nurbal27 senin bulantıların me durumda? SEPTEMBER LOVE kalbinin iyi çıkmasına sevindim cnm. Gözün aydın. -Piraye sen nasılsın cnm?
Allah yardımcın olsunCanım hakkını helal et.çok sık boğaz ediyorum.yatmaktan sürekli ağlıyorum.psikolojim gerçekten bozuldu.ikiz olunca sanırım karnımın içi yırtılıyır gibi.herşeyi kafama takıyorym.eşim çok sıkıldı bu halinden .sizlere soruyorym .perinotılog ta mesaj atmış.evet geçiren bir daha geçirmez ama sen istersen yaptır diye.perşembeye erteledim artık.mübalağa değil gerçekten hep yatıyorum.tuvalete gitmek lüks benim için.yattığım yerden yemek yiyorum.agresif ve alıngan oldum.vardır herseyde bir hayır diyorum ama gönlüme aklıma anlatamıyorum.bana dua edin lütfen.bazen dayanamıyorum.herşeyi tekrar tekrar teyit etmek istiyorum.sende ta şubatta vermişsin testi bak başka vermemişsin.ama benim aklıma geliyor acaba tekrar versem mi diye işte.ben böyleyim tekrar hakkını helal et.
Yatarken islerini kendin yapamazken insan cok sinirli oluyor. Kiz ne hakkim olsun da helal edeyim. Helal olsun yine de. Ikiz acisindan anlayamam ama kizimda 27-36. Haftalar arasi hep yattim. Tuvalete bile gitmek icin destek aldim. Iyice sıkışmadan gitmiyordum bi daha bi daha kalkmayayim diye. Gercekten zor. O dönemde bol bol kasim 2013 annelerine takılmıştım. Klasik muzik acikti hep fonda. Bi de o domem leyla ile mecnun izlemistim evde surekli durdugumdan. Sonra cesit cesit dizi film izledim. En iyi komedi filmi. Kocana da takilma bazen hakikaten odun oluyorlar. Senin yaşadığını anlamasi mumkun degil.Canım hakkını helal et.çok sık boğaz ediyorum.yatmaktan sürekli ağlıyorum.psikolojim gerçekten bozuldu.ikiz olunca sanırım karnımın içi yırtılıyır gibi.herşeyi kafama takıyorym.eşim çok sıkıldı bu halinden .sizlere soruyorym .perinotılog ta mesaj atmış.evet geçiren bir daha geçirmez ama sen istersen yaptır diye.perşembeye erteledim artık.mübalağa değil gerçekten hep yatıyorum.tuvalete gitmek lüks benim için.yattığım yerden yemek yiyorum.agresif ve alıngan oldum.vardır herseyde bir hayır diyorum ama gönlüme aklıma anlatamıyorum.bana dua edin lütfen.bazen dayanamıyorum.herşeyi tekrar tekrar teyit etmek istiyorum.sende ta şubatta vermişsin testi bak başka vermemişsin.ama benim aklıma geliyor acaba tekrar versem mi diye işte.ben böyleyim tekrar hakkını helal et.
Ne guzel yazmissin. Her zaman risk var. Acıdan kacalim diye hayati yasamayalim mi? Hm den internetten aldim. Orijinal fiyatlariyla 365 tl tutan alisverisime (hamile elbisesi emzirme elbisesi kizima kıyafetler falan ) sadece 150 tl ödedim. Ogluma da minik bi forma aldim siyah beyaz besiktasli degil forma alman takiminin aman olsun 25 tlden 5 tl ye inmis. Giysin buyuyunce oglum. Geldi kargo. Oyle kaliteli ki aldigim ürünler. Kriz sonrasi sanirim indirimsiz hic bir sey almiyorum.H&M de indirim varmış biz bugün birkaç birşey daha aldık. Bir de bebek arabasını almıştık. Erken diyorlar ama napalım beklerken şişelim mi . Hem güzel indirimler var. yarın öbür gün ne olacağı belli değil allah acılarını göstermesin ama bu doğumdan birgün öncede olabilir. Çok açılmıyorum ama çok kasmıyorumda.
Body ler falan çok güzeldi. Babası yazlık şort takım bile beğenip aldı ona :)Ne guzel yazmissin. Her zaman risk var. Acıdan kacalim diye hayati yasamayalim mi? Hm den internetten aldim. Orijinal fiyatlariyla 365 tl tutan alisverisime (hamile elbisesi emzirme elbisesi kizima kıyafetler falan ) sadece 150 tl ödedim. Ogluma da minik bi forma aldim siyah beyaz besiktasli degil forma alman takiminin aman olsun 25 tlden 5 tl ye inmis. Giysin buyuyunce oglum. Geldi kargo. Oyle kaliteli ki aldigim ürünler. Kriz sonrasi sanirim indirimsiz hic bir sey almiyorum.
Bende kanama yok canım. Zaten öyle bir tat değil acı bir tat. Değişik bişey. Dişten kaynaklı olabilir mi bilmiyorum ama hamileliğin başından beri bu sorunu yaşıyorum ben-Piraye BirAsilAnnesi kızlar dış eti kanaması yaşıyor olabilir mısınız? Doktora sordunuz mu bu tat icin? Ben de ayni durumdayım benim dış eti kanaması var ve ağzımın ici komple yara 1 haftadır. Dis etleri şiştiyse yada kanama varsa agizdaki tadı bozabilir diye düşünüyorum hamilelikte olurmus.
Kiz yok bura cok gri tam kasvetli hava var senin ora gunesli sanirim pazar icimi karartir bu havada
Amin kuZum aminSEPTEMBER LOVE çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına
Allah meleklerimizi bize bağışlasın
Sağlıkla gelsin yavrular
O kadar dogru konusmussun ki.. allah yasatmasin tabi bole seyler insallah hepimiz saglikli dogumlar yaparz bebislerimiz saglikla gelir.. hm ye ben de bayiliyorum hem cok hoslar hem de cok kaliteli kumasiH&M de indirim varmış biz bugün birkaç birşey daha aldık. Bir de bebek arabasını almıştık. Erken diyorlar ama napalım beklerken şişelim mi . Hem güzel indirimler var. yarın öbür gün ne olacağı belli değil allah acılarını göstermesin ama bu doğumdan birgün öncede olabilir. Çok açılmıyorum ama çok kasmıyorumda.
Bende Pendik’teyim kuZumAmin kuZum amin
Sanki hiç zaman geçmiyormuş gibi geliyor hayırlısıyla artık ocak şubat ayı gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?