- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
-Piraye BirAsilAnnesi kızlar dış eti kanaması yaşıyor olabilir mısınız? Doktora sordunuz mu bu tat icin? Ben de ayni durumdayım benim dış eti kanaması var ve ağzımın ici komple yara 1 haftadır. Dis etleri şiştiyse yada kanama varsa agizdaki tadı bozabilir diye düşünüyorum hamilelikte olurmus.
BirAsilAnnesi sabah o tat yüzünden krize girdim babama dert yandım nasıl bir tatdır bu diye
Geçmiyor kuZum geçmiyor
sağol kuZumm
Kizlaar gunaydin.. hic alisveris yapan var mi icinizde.. indirimde onemli bikac esya yakaladm ama herkes daha erken alma diyo.. siz aldiniz mi bsyler.. kiyafet fln degil benm bahsettigim bebek bakim urunleri falan
Benide anlayan Yok babam ağız gargarası alalım diyor fayda etmez ki devamlı diş fırçalayıp birşeyler yiyorumbende çevremdekilere söylüyorum beni pek anlayamıyorlar tabi.
ama sanırım doğurana kadar geçmeyecek.
Canım bir daha yazmadın herşey yolunda dimi acille gidecektinwww.kadinlarkulubu.com/forum/threads/benimle-hergun-1-yasin-i-serif-okumak-isteyen-hamile-arkadaslar.1093867/page-4#post-57565990
Kızlar isteyen katılabilir.. doğumumuza dualarla hazırlanalım
Allah razı olsun sorduğun için canım benim.. sağlık ocağına gittim ordada dupleer cihazı varmış baktılar kalbi atıyodu çok şükür ama hala eskisi gibi hareketli değil.. p.tesi ayrıntılım var zaten bakar doktor artık.. bende anlamadım bazen coşuyo bazen sus pus..Canım bir daha yazmadın herşey yolunda dimi acille gidecektin
Valla canım ortalıkta bu kriz varken indirimleri kaçırmamak gerek bende dün iki tane humana stil tee aldım burdaki eczaneye baktım 45 liraydı fiyatı hepsi burada.comda 30 liraya düşmüş 2 tane aldım şimdilik süt için bol bol stok yapacağım promalt ve humanayı oğlumda çok çekmiştim.. birde bizim zaten 2.5 yaşında bir abimiz var onun küçük giyilmemiş kıyafeti o kadar çooki kıyafet fazla almıycam hastane çıkışı temiz zıbın bikaç parça bişey daha alıcam. ama kişisel bakım ürünlerini indirime girdikçe bende alacağım artık erkeni geçi yok bu işin. Rabbim ne yazdıysa o olur tabiki ama iyisini düşünmek gerek..Kizlaar gunaydin.. hic alisveris yapan var mi icinizde.. indirimde onemli bikac esya yakaladm ama herkes daha erken alma diyo.. siz aldiniz mi bsyler.. kiyafet fln degil benm bahsettigim bebek bakim urunleri falan
Bu günlerde bende öyleyim eve girmek istemiyorum hep gezmek alışveriş yapmak istiyorum.. birde şu sıkıcı hava iyice menopozlu gibi yapıyo beni sürekli ofluyorum :))Dışarı çıktık gezdim tozdum eve geldim yine sıkılıyorum
Allah kabul etsin canm benm bi fatiha da ben okudm.. tabi pendik yapmsken pazara gdilmez miBende Pendik’teyim kuZum
Annemim mezar ziyareti yaptım
Burdan bir pazar yapıp kafa dağıtması yapayım diye düşünüyorum
Ben havadan gayet memnunum aslında burda da hava kapalı hatta yağmur yağdı ondan çıktımBu günlerde bende öyleyim eve girmek istemiyorum hep gezmek alışveriş yapmak istiyorum.. birde şu sıkıcı hava iyice menopozlu gibi yapıyo beni sürekli ofluyorum :))
Amin inşallah ama daha çok var ben en çok yüzüstü yatamamaktan şikayetçiyim.. birde eşimle uzaklaştık biraz o yüzden hemen doğurmak istiyorum kiloda aldıkça iyice geriiliyorum.. ne güzel iştahım kapalıydı fazla yemiyordum ama doktor ilaç yazdıkça iştah arttı yetişemiyorum tartıyaBen havadan gayet memnunum aslında burda da hava kapalı hatta yağmur yağdı ondan çıktım
Serin havalar sanki daha iyi geliyor bana
Hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alsak da rahatlasak her anlamda :)
Allah razı olsun Canım benimAllah kabul etsin canm benm bi fatiha da ben okudm.. tabi pendik yapmsken pazara gdilmez miben de viaportta geziyorm chicco nun jokerin outletleri var ya oralara bi bakcm
Şükür kuZummAllah razı olsun sorduğun için canım benim.. sağlık ocağına gittim ordada dupleer cihazı varmış baktılar kalbi atıyodu çok şükür ama hala eskisi gibi hareketli değil.. p.tesi ayrıntılım var zaten bakar doktor artık.. bende anlamadım bazen coşuyo bazen sus pus..
Artık nasıl bir ortam varsa içerde :))Şükür kuZumm
Mesela arada benim kide çok hareketli
Arada durgun demek ki onlar da kafasına göre takılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?