2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım benim öyle bir sıkıntım.
bu içten gelen bir şey gibi.
sanki benim ağzımdan bağımsız.
bu acı tat konusunu çok hamileden duydum.
doğum yapıp da odaya geldiğin an kesiliyormuş.

Kizlaar gunaydin.. hic alisveris yapan var mi icinizde.. indirimde onemli bikac esya yakaladm ama herkes daha erken alma diyo.. siz aldiniz mi bsyler.. kiyafet fln degil benm bahsettigim bebek bakim urunleri falan

ben instagramda bir sayfada park besik begenmistim 300 tlye satliyodu onu takip ediyodum ama zam geleek yazdilar bende zam gelmeden alayim dedim ole park besik aldim 2 gun snrada 390 tl ye ciikti besigi hazir smdi kizimin bebek pusetinide ablam aldi civilin sitesindne siparis etnisti banyo urunlerini eltim alacakmis bide bi kac kiyafet aldik esimin halasida bizim kiza battaniye yelek fekan ormus onlari yolladi bidaki ayda gardrop yaptiricaz iste daha eksiklerimiz cok tabi bitmiyor

Kizlar size banyo icin bie kac onerim olacak. Ben basta kuvet takimi almistim ama kuveti sadece ilk banyosunda kullandim sadece. Orda yikamasindan ziyade yikama sonrasi kuveti kaldirmak bosaltmak va cok cok zor. Hele sezeryansa, ya da altta dikis varsa durum felaket. Egilip dogrulamiyorsun vs. Neyse sevi bebe markasinin banyo sungeri var buyukce, benim banyo lavabom genisti, o sungeri lavaboya koyup bebegi ustune egimlice yatirip rahatca yikiyordum suyunu oncesinde hazirlayarak, hergun yikiyordum, hic ama hic zorluk cekmeden. Sonra da sevi bebe nin yine banyo hamagini aldim. Netten ararsaniz gorebilirsiniz. Lavabom kucuk olsaydi ya da bastan bu hamagi gorseydim bunu alirdim sadece. Ister kuvetin icine, ister dusakabinin icine koyup, isterseniz ayakli yuksek istemezseniz ayaklarini cikararak duaakabin zemininde ya da dizlerinizin uzerinde bebegi cok cok rahat bir sekilde yikayabiliyorsunuz. Ben bunlarla ilk banyosu haric bebegin butun banyolarini kendim yaptirdim. Kimseye ihtiyac duymuyorsunuz bu sekilde. Banyo sonrasi da suyu dok kuvetini yika temizle vs vs hic ugrasmiyorsunuz. Kis gunu dogan kizimi her gun yikardim. Kime de tavsiye etsem hep dua aldim. Arastirip bir degerlendirin derim kuvet ve file almadan once. Kova ve masrapa her turlu lazim oluyor tabi, yoksa direk cesmeden su sicakligini ayarlamak cok zor.

Kızlar sizi sık boğaz etmeyeyim ama sizlerden bu testi yaptıran var mi.ne zaman yaptırdı.sonuçlar felan işte.....kusura bakmayın tekrar.

Canım bir daha yazmadın herşey yolunda dimi acille gidecektin
Allah razı olsun sorduğun için canım benim.. sağlık ocağına gittim ordada dupleer cihazı varmış baktılar kalbi atıyodu çok şükür ama hala eskisi gibi hareketli değil.. p.tesi ayrıntılım var zaten bakar doktor artık.. bende anlamadım bazen coşuyo bazen sus pus..

Kizlaar gunaydin.. hic alisveris yapan var mi icinizde.. indirimde onemli bikac esya yakaladm ama herkes daha erken alma diyo.. siz aldiniz mi bsyler.. kiyafet fln degil benm bahsettigim bebek bakim urunleri falan
Valla canım ortalıkta bu kriz varken indirimleri kaçırmamak gerek bende dün iki tane humana stil tee aldım burdaki eczaneye baktım 45 liraydı fiyatı hepsi burada.comda 30 liraya düşmüş 2 tane aldım şimdilik süt için bol bol stok yapacağım promalt ve humanayı oğlumda çok çekmiştim.. birde bizim zaten 2.5 yaşında bir abimiz var onun küçük giyilmemiş kıyafeti o kadar çooki kıyafet fazla almıycam hastane çıkışı temiz zıbın bikaç parça bişey daha alıcam. ama kişisel bakım ürünlerini indirime girdikçe bende alacağım artık erkeni geçi yok bu işin. Rabbim ne yazdıysa o olur tabiki ama iyisini düşünmek gerek..

Bende Pendik’teyim kuZum
Annemim mezar ziyareti yaptım
Burdan bir pazar yapıp kafa dağıtması yapayım diye düşünüyorum
Allah kabul etsin canm benm bi fatiha da ben okudm.. tabi pendik yapmsken pazara gdilmez mi ben de viaportta geziyorm chicco nun jokerin outletleri var ya oralara bi bakcm

Bu günlerde bende öyleyim eve girmek istemiyorum hep gezmek alışveriş yapmak istiyorum.. birde şu sıkıcı hava iyice menopozlu gibi yapıyo beni sürekli ofluyorum :))
Ben havadan gayet memnunum aslında burda da hava kapalı hatta yağmur yağdı ondan çıktım
Serin havalar sanki daha iyi geliyor bana
Hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alsak da rahatlasak her anlamda :)

Ben havadan gayet memnunum aslında burda da hava kapalı hatta yağmur yağdı ondan çıktım
Serin havalar sanki daha iyi geliyor bana
Hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alsak da rahatlasak her anlamda :)
Amin inşallah ama daha çok var ben en çok yüzüstü yatamamaktan şikayetçiyim.. birde eşimle uzaklaştık biraz o yüzden hemen doğurmak istiyorum kiloda aldıkça iyice geriiliyorum.. ne güzel iştahım kapalıydı fazla yemiyordum ama doktor ilaç yazdıkça iştah arttı yetişemiyorum tartıya

Merhaba kızlarrr♡ tam sahilde yürüyüş yapmalık bir hava, biraz bulanık gibi ama deniz havası çok guzel olur hepimize eminim☆
Bebiş için biz her çıktığımızda birseyler alıyoruz açıkcası, hem eşimle bu anları paylaşmak hosumuza gidiyor hem de böyle kutlanasi bir güzelliği paylaşmak, anılarla percimlemek varken uzak kalmak istemiyoruz. Bebek arabasını da alacağiz, hem fiyatlar artiyor hem de arastirma süreci anca sürüyor( eşim sağolsun bu arada uluslararası bebek arabası testlerini inceliyor bilgi ediniyor üşenmeden )
O minik bebek kiyafetlerini odamıza koyduk, battaniyesi, çorapları her aksam ve sabah onlari görmek, göbisten bebisle konusurken vakit gecirmek cok cok mutlu ediyor bizi♡ Chakra da gordügumuz organik bebek urunleri hem cok kaliteli hem de uygundu kızlar, eger denk gelip bakmak isteyen olursa, ve ideorganik var amazontr de var sanirim oranin organikleri cok kullanisli kaliyor.
Günümüz bereket ve güzellikle gecsin hepimizin♡

Şükür kuZumm
Mesela arada benim kide çok hareketli
Arada durgun demek ki onlar da kafasına göre takılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…