- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Geçen gün bildiğin maç yaptı içerde eşime dedim ki akşam bir top al bu kız beni top zannetmiyor :))Artık nasıl bir ortam varsa içerde :))
Daha ne istıyorsun sabahtan akşama kadar gezemezsin ki otur dinlen evdeDışarı çıktık gezdim tozdum eve geldim yine sıkılıyorum
Böyle güzel tavsiyeler için teşekkürler kuZumKizlar size banyo icin bie kac onerim olacak. Ben basta kuvet takimi almistim ama kuveti sadece ilk banyosunda kullandim sadece. Orda yikamasindan ziyade yikama sonrasi kuveti kaldirmak bosaltmak va cok cok zor. Hele sezeryansa, ya da altta dikis varsa durum felaket. Egilip dogrulamiyorsun vs. Neyse sevi bebe markasinin banyo sungeri var buyukce, benim banyo lavabom genisti, o sungeri lavaboya koyup bebegi ustune egimlice yatirip rahatca yikiyordum suyunu oncesinde hazirlayarak, hergun yikiyordum, hic ama hic zorluk cekmeden. Sonra da sevi bebe nin yine banyo hamagini aldim. Netten ararsaniz gorebilirsiniz. Lavabom kucuk olsaydi ya da bastan bu hamagi gorseydim bunu alirdim sadece. Ister kuvetin icine, ister dusakabinin icine koyup, isterseniz ayakli yuksek istemezseniz ayaklarini cikararak duaakabin zemininde ya da dizlerinizin uzerinde bebegi cok cok rahat bir sekilde yikayabiliyorsunuz. Ben bunlarla ilk banyosu haric bebegin butun banyolarini kendim yaptirdim. Kimseye ihtiyac duymuyorsunuz bu sekilde. Banyo sonrasi da suyu dok kuvetini yika temizle vs vs hic ugrasmiyorsunuz. Kis gunu dogan kizimi her gun yikardim. Kime de tavsiye etsem hep dua aldim. Arastirip bir degerlendirin derim kuvet ve file almadan once. Kova ve masrapa her turlu lazim oluyor tabi, yoksa direk cesmeden su sicakligini ayarlamak cok zor.
Benide anlayan Yok babam ağız gargarası alalım diyor fayda etmez ki devamlı diş fırçalayıp birşeyler yiyorum
Yorulunca onlarda yoruluyo heralde.. şimdiki aylar yine iyi ilerki aylarda içeridem dayak yicez resmen. İlk oğlum 7. Aydan sonra çok şiddetli vuruyordu valla kaç kere kaburga ağrısından doktora gitmiştim.. sabahları bir tekme atardı öyle bir uyanırdım ki sanırdım deprem oluyo hala hatırladıkça krize giriyorumGeçen gün bildiğin maç yaptı içerde eşime dedim ki akşam bir top al bu kız beni top zannetmiyor :))
Bu gün tam tersi çok narin ve nazik davranıyor bana
Dışarı çıktık yürüdük sabah beri yollardayız yeni dinlenmeye başladım eve gelip ben ona bağlıyorum mesela
İnan yerinizde olmak isteyenler var kızlarAmin inşallah ama daha çok var ben en çok yüzüstü yatamamaktan şikayetçiyim.. birde eşimle uzaklaştık biraz o yüzden hemen doğurmak istiyorum kiloda aldıkça iyice geriiliyorum.. ne güzel iştahım kapalıydı fazla yemiyordum ama doktor ilaç yazdıkça iştah arttı yetişemiyorum tartıya
Zaten yoruldum canım yaDaha ne istıyorsun sabahtan akşama kadar gezemezsin ki otur dinlen evde
Abartıya doğru yol aldığım için takıyorum malesef canım.. birde eşim kilodan nefret ediyo bu bile takmam için yeterli..İnan yerinizde olmak isteyenler var kızlar
Kilo alıyorum diye isyan etmeyin
Maşallah iştahınız yerinde bulantınız yok
Ben öyle olsam Hiç kasmazdım açıkçası
Sende kafaya takma bence abartı olmadığı sürece rahatlıkla yemeye çalış yani :)
Tüm hayatım boyunca yüzüstü yatmış biri olarak bende muzdaribim ama şuan en son derdim bile diyemem ona sıra gelmiyor hahahah :))))
Bazı günler o tat resmen zirve yapıyorDemek ki tek değilmişim.
buna üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim.
sanırım doğuma kadar böyle gidecek kızlar.
neyse tek sıkıntımız bu olsun.
Yorulunca onlarda yoruluyo heralde.. şimdiki aylar yine iyi ilerki aylarda içeridem dayak yicez resmen. İlk oğlum 7. Aydan sonra çok şiddetli vuruyordu valla kaç kere kaburga ağrısından doktora gitmiştim.. sabahları bir tekme atardı öyle bir uyanırdım ki sanırdım deprem oluyo hala hatırladıkça krize giriyorumbikere de 8. Ayım bitmişti gece oğlan karnımı tekmeliyormuş bende kalkıp eşime kızmıştım şu ayağını çek ikide birde karnıma vuruyorsun diye adamda garibim ben rahat yatayım diye neredeyse yataktan düşecek pozisyondaydı günahını almışım
Ürkme kısss gece kocana sarılıp yatarsın ama sadece sarılıpZaten yoruldum canım ya
Gezemezdim de
Manastıra gittim hayatım da ilk defa biraz ürktüm
Tabi ki bulantı şimdilik diğerleri pek zorlamıyor beni bunun dışındaAbartıya doğru yol aldığım için takıyorum malesef canım.. birde eşim kilodan nefret ediyo bu bile takmam için yeterli..
Senin derdin ne peki yüzüstü yatmamak önemli oysaki dert edilmeyecek gibi değil :)))
Zaten sarılıp yatmaktan öteye gidemedik aylardırÜrkme kısss gece kocana sarılıp yatarsın ama sadece sarılıp
Kizim da oyle acitirdi ki. Bir gun aaahhh diye bagirdim annem kostu geldi icerden ne oldu diye ödü kopmus. Cok kotu vurdu kız dedim. O kadar olamaz ya dedi. Nasil doguracaksin sen buna bile ah diyorsun dedi kizdi bana bi deYorulunca onlarda yoruluyo heralde.. şimdiki aylar yine iyi ilerki aylarda içeridem dayak yicez resmen. İlk oğlum 7. Aydan sonra çok şiddetli vuruyordu valla kaç kere kaburga ağrısından doktora gitmiştim.. sabahları bir tekme atardı öyle bir uyanırdım ki sanırdım deprem oluyo hala hatırladıkça krize giriyorumbikere de 8. Ayım bitmişti gece oğlan karnımı tekmeliyormuş bende kalkıp eşime kızmıştım şu ayağını çek ikide birde karnıma vuruyorsun diye adamda garibim ben rahat yatayım diye neredeyse yataktan düşecek pozisyondaydı günahını almışım
Bennnnşimdiden kapı süsü yada bebek şekeri bakan varmı
Guzel isimBu arada biz ismimizi netleştirdik
İnşallah İlayda olacak kızımın ismi
Valla kimin eli dokunduğunda tekmeliyorsa en çok onu seviyorlar benim oğlan tam babacıYa bayıldım anlattıklarına
O günler de gelsin hayırlısı ile ben onun tekmeleri ile mutlu oluyorum ama biraz da babasına atsa ne güzel olurdu
Sana tekme atıyor diyor bak gör en çok babasını sevecek
Babasına aşık bir kızım olacak diyor
Kizim da oyle acitirdi ki. Bir gun aaahhh diye bagirdim annem kostu geldi icerden ne oldu diye ödü kopmus. Cok kotu vurdu kız dedim. O kadar olamaz ya dedi. Nasil doguracaksin sen buna bile ah diyorsun dedi
Bunlarda sağlıkla dopsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?