2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Artık nasıl bir ortam varsa içerde :))
Geçen gün bildiğin maç yaptı içerde eşime dedim ki akşam bir top al bu kız beni top zannetmiyor :))
Bu gün tam tersi çok narin ve nazik davranıyor bana
Dışarı çıktık yürüdük sabah beri yollardayız yeni dinlenmeye başladım eve gelip ben ona bağlıyorum mesela

Böyle güzel tavsiyeler için teşekkürler kuZum
Hemen bakacağım
Bizimle bildiklerinizi tecrübelerinizi paylaşın

Yorulunca onlarda yoruluyo heralde.. şimdiki aylar yine iyi ilerki aylarda içeridem dayak yicez resmen. İlk oğlum 7. Aydan sonra çok şiddetli vuruyordu valla kaç kere kaburga ağrısından doktora gitmiştim.. sabahları bir tekme atardı öyle bir uyanırdım ki sanırdım deprem oluyo hala hatırladıkça krize giriyorum bikere de 8. Ayım bitmişti gece oğlan karnımı tekmeliyormuş bende kalkıp eşime kızmıştım şu ayağını çek ikide birde karnıma vuruyorsun diye adamda garibim ben rahat yatayım diye neredeyse yataktan düşecek pozisyondaydı günahını almışım

İnan yerinizde olmak isteyenler var kızlar
Kilo alıyorum diye isyan etmeyin
Maşallah iştahınız yerinde bulantınız yok
Ben öyle olsam Hiç kasmazdım açıkçası
Sende kafaya takma bence abartı olmadığı sürece rahatlıkla yemeye çalış yani :)
Tüm hayatım boyunca yüzüstü yatmış biri olarak bende muzdaribim ama şuan en son derdim bile diyemem ona sıra gelmiyor hahahah :))))

Abartıya doğru yol aldığım için takıyorum malesef canım.. birde eşim kilodan nefret ediyo bu bile takmam için yeterli..
Senin derdin ne peki yüzüstü yatmamak önemli oysaki dert edilmeyecek gibi değil :)))

Ya bayıldım anlattıklarına
O günler de gelsin hayırlısı ile ben onun tekmeleri ile mutlu oluyorum ama biraz da babasına atsa ne güzel olurdu
Sana tekme atıyor diyor bak gör en çok babasını sevecek
Babasına aşık bir kızım olacak diyor

Tabi ki bulantı şimdilik diğerleri pek zorlamıyor beni bunun dışında

Ürkme kısss gece kocana sarılıp yatarsın ama sadece sarılıp
Zaten sarılıp yatmaktan öteye gidemedik aylardır
Kızımız set koydu aramıza

Kizim da oyle acitirdi ki. Bir gun aaahhh diye bagirdim annem kostu geldi icerden ne oldu diye ödü kopmus. Cok kotu vurdu kız dedim. O kadar olamaz ya dedi. Nasil doguracaksin sen buna bile ah diyorsun dedi kizdi bana bi de

Bu arada biz ismimizi netleştirdik
İnşallah İlayda olacak kızımın ismi
Guzel isim
Eşime gecen gun dedim ki yaa hic bir ismi begenemiyorum hepsinde kusur buluyorum. Sen niye dert ediyorsun ki ben oğlumun ismini Yigit Efe koydum dedi

Yigit hepimizin sevdigi bir isim. Efe de ikimiz de burda buyuduk egede, dugunumuzde nisanimizda Harmandali oynamistik ondan herhalde.

Ben tasiyorum çocuğu, benim hakkim yok mu? Hem senin soyadini aliyor. Soyadim sanki soyum benim dedi. Bulgaristandan göçünce kendileri uydurmuslar soyadlarini. Nufusta 4. Birey olarak gorunuyorum o derece soyadiyla baglantisi yok yani. Kiza sen koydun ismi oglana ben koycam dedi. Neyse ki isim guzel.

Valla kimin eli dokunduğunda tekmeliyorsa en çok onu seviyorlar benim oğlan tam babacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…