2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nurbal27 hayırlı olsun canımm..bizimkide Eylül

geronimo_s G gs61 ne yazıkki bende başladım
Sizinki de hayırlı olsun canım ben çok severim Eylül ismini
Bizimkini babam istedi bizde kabul ettik

Yiğit Efe çok güzel bir isim gerçekten
Benim ki erkek olsaydı Bende Ege olsun istiyordum ama kızımız geliyor :)
E kızının ismini sen koyduysan eşin de haklı tabi bi sen bi o :)

Doğum öncesi icin yaptığınız bir hazırlık var mi kızlar? Hani bohça getirme ya da baby shower ya da adını henüz duymadığim başka bir şey
Bunlar bahane galiba ben bir araya gelmeyi falan seviyorum, yapacakmıyım bilmiyorum ama sevdiklerimle doğuma yakın değişik bir fikir ariyorum aslında , çünku dogum sonrası çok ona imkan olmuyor gibi, hem bebek alışmaya calisiyor hem de anne... siz ne düşünüyorsunuz?

SEPTEMBER LOVE yaaa ben daha hic hissedemedm 16 olduk hala daha tik yok niye hic tekmelemiyo ki sen bole top oynuyo resmen fln diye anlatinca cok ozendm aksam boyunca yatiyorm elim karnmda ama bikere bile bse hissedemedm daha

Baby shower yapmayi dusunmuyorum. Ama karnim kocamanken guzel beyaz bir elbiseyle dış cekim yapacak ablam. kizima da ayni elbiseden diktirecegim ya da alacagim. Esim kizim ben ve karnimda oglum cesit cesit foto cekiliriz. Bu planim var bakalim. Ablamin haberi yok daha bu cekimi yapacagindan, en kisa zamanda konusayim zaten bayiliyor fotograf cekmeye. Profesyonel makinasi var.

Harika bir fikir bence♡ nasil da güzel olur hem hatıra hem eğlence, ablanızın fotoğraf cekmesi de ayrıca şans

SEPTEMBER LOVE yaaa ben daha hic hissedemedm 16 olduk hala daha tik yok niye hic tekmelemiyo ki sen bole top oynuyo resmen fln diye anlatinca cok ozendm aksam boyunca yatiyorm elim karnmda ama bikere bile bse hissedemedm daha
KuZum aramızda 3 hafta var ama ben yarın nasip olursa 20 haftaya gireceğim
İlk hissettiğim zaman 17 ci hafta da filan azıcık azıcık hissetmeye başladım gaz mı bağırsak mı bebiş mi bilemedim sonra yavaş yavaş 18 gelince bebiş dedim :)

Ne sabirsizim ben de dmi bee neyse bukdr bekledik beklerz bi 3 hafta daha

Gozun aydin cnm

Cnm biraz benzer durumlarımiz. Ben 2li yaptirdim bnm dr um hep yaziorum burda yakinimiz kv yaninda calisio iyi bi perinatologtur 3 lu 4lu testleri gereksiz buluyor orda verilere ben bakiyorum zaten der. Bnm de ikili testim iyiyri bgn se 20. Hafta ayrintili taramasi vardi. Daha once gorunmeyen gorundu kalbinde ekojen bolge yani parliklik gordu. Nornal bebeklerin yuzde 2 3 unde gorulur ama down sendomlularda 4 5 e cikar bu oyuzden riski bi tik artirir dedi. Ama tek basina bisey ifade etmez biz genelde baska birsey daha varsa ozmn riskli deriz dedi ya yine de bi tedirhin olduk fetal dna vs konustuk. 2000tl maliyeti ve bence bebeginiz yuzde 90 saglikli bence luzumu yok ama siz karar verinn dedi. Tabi bi de kesinse sonuc verilecek tepki de muhim bana aldirirmisin dedi direk evet dedim ben secme sansim varken dogurmak istemem bu konuda cok netim he herseye ragmen varsa da bu durum dunyanin sonu degil evladim derim severim. Ama bana risk gibinrisk dese direk fetal dna yaptirip sonuca gore de sonlandirabilirdim. Kimse uasamasin boyle seyler cok zor cidden. Ama zaten sonlandirmam diosan ben olsam 2li bile yaptirmazdim. Fiziksel olarak saglikliysa anca hamilelikte uzuntuye sebep verir neye yarayacak cikan sonuc ha smdi ha snr ogrenmissin... tabi benim gorusum bu. Umarim bebeklerimiz sagliklidir!

Bu arada down sendormunda el parmaklari kisa ayak bas parmagi ayrik burun nazal kemik ufak ense de.kalinca olur boyu gelisimi daha geriden gelenibilir kalpte bobreklerde vs sorun olabilir. Bunlar hamilelikte gorulebilinen belirtiler. Bizim boyu 20cm dedi uzun yani ilk kizimda oyleydi el parmaklari da uzunca ayak.parmaklarina 20dk bakmistir bisi gormedi orada da. Velhasili kalpteki Parlaklik yuzunden tarama 1 saat surdu yuzune bakmak icin dinlen gel, hemsireler cevirin gibegi, saga sola don yok ultrason ucuyla durtmeler bayagi ugrastik. Inatci kizim zor dondu dondu yuzunu bi elleriyle bi ayaklariyla kapadi ama gorduk. Orda da sikinti yok. Insallah gorundugunden cok daha saglikli ve normal bir bebektir ne diyeyim.

İsmiyle uzun sağlıklı olsun inşallah
Kim buldu bakalım :)
Benim canım babama sormuş kızkardeşim oda İlayda olsun anlamı güzelse demiş :)
O isterde ben kızıma İlayda ismini vermez miyim
Zaten eşim de bende sevdik bu ismi
Yalnız değilsin
Bugün 17+2 olduk ama benim kızdan ses seda yok tembel bu kız tembel
Canım başta bizde çok sarsıldık ama çok kişi bu testlerin yanıltıcı olduğunu eğer 2li test iyiyse 3lü ve 4lü testlerin çok önem ifade etmediği söyledi ve ikna oldum.
Kaldı ki Allah korusun bi sıkıntı varsa bile bu konuyla ilgili ben bebeğimi yine de doğururum.
Herkes bu konuda farklı düşünebilir tabi
Sana da saygı duyuyorum.
Sağlıkla gelsin bebişler
Allah korktuğumuz şeyleri yaşatmasın inşallah

Herşey yolundaymış ne güzel
Darısı bizlere daha benim ayrıntılıya zaman var
Ama gayet rahatım çok şükür:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…