kuzum doğacak mevsimide düşün. bizimkiler bahar ayına doğuyorlar. kışlık yenidoğan şeyleri almayın çok.Eki Görüntüle 2197700SEPTEMBER LOVE
Örgü siparişleri verdim yapılmaya başlandı bile ayyy heyecandan yerim de duramadım nasıl keyifli bişeydi
Kızıma ciciler bakmak
Baksana teyzesi kıZımın cicisine
Haklısın ama başladım mı duramadımkuzum doğacak mevsimide düşün. bizimkiler bahar ayına doğuyorlar. kışlık yenidoğan şeyleri almayın çok.
Benim canım babama sormuş kızkardeşim oda İlayda olsun anlamı güzelse demiş :)
O isterde ben kızıma İlayda ismini vermez miyim
Zaten eşim de bende sevdik bu ismi
Yalnız değilsin
Bugün 17+2 olduk ama benim kızdan ses seda yok tembel bu kız tembel
Canım başta bizde çok sarsıldık ama çok kişi bu testlerin yanıltıcı olduğunu eğer 2li test iyiyse 3lü ve 4lü testlerin çok önem ifade etmediği söyledi ve ikna oldum.
Kaldı ki Allah korusun bi sıkıntı varsa bile bu konuyla ilgili ben bebeğimi yine de doğururum.
Herkes bu konuda farklı düşünebilir tabi
Sana da saygı duyuyorum.
Sağlıkla gelsin bebişler
Allah korktuğumuz şeyleri yaşatmasın inşallah
Hic kafana takma ozmn. Hatta keske hicbaktirmasaydin da 2 5 saat bile olsa uzulmeseydin. Dedigin gibi herkesin kendi fikri babanin fikri hic onemli degil gozumde yalan yok ama anne istiyorum diyosa bravo deyip cekilmek lazim. Ben calismak istiyorum secme sansim varsa 2 evlat hakkimi da tamamen sagliklidan yana kullanma taraftariyim ozel.egitim ozel ilgi ablasindan calacagim fazladan emek caba hele de boylesi bi ulkede hersey paraya ustune cezaliymissincasina hayatini kolaylastiracaklari yerde devlet kapilarinda kosturmaya bakiyor ustune ben yarin olmazsam kim bakar ona endisesi falan fln. Kader kismet buyuk konusmamak lazim tabi. Ins supheler tumunden bosadir... ozel ilgi gerektiren cocuk isi gercekten zor az evvel tv gordum ikizleri otizmli bi anne ikisi birden... otizmi onceden bilmekte olanaksiz.. en buyuk yuk de anneye dusuyor zaten kocasi coktan yok olmus bile. Ah ben herseye mantigimla bakmaya calisiyorum biraz da ondan rahatca boyle diyebiliyorum. Ama kimse yasamasin boylr bisey boyle bi karar ani!Benim canım babama sormuş kızkardeşim oda İlayda olsun anlamı güzelse demiş :)
O isterde ben kızıma İlayda ismini vermez miyim
Zaten eşim de bende sevdik bu ismi
Yalnız değilsin
Bugün 17+2 olduk ama benim kızdan ses seda yok tembel bu kız tembel
Canım başta bizde çok sarsıldık ama çok kişi bu testlerin yanıltıcı olduğunu eğer 2li test iyiyse 3lü ve 4lü testlerin çok önem ifade etmediği söyledi ve ikna oldum.
Kaldı ki Allah korusun bi sıkıntı varsa bile bu konuyla ilgili ben bebeğimi yine de doğururum.
Herkes bu konuda farklı düşünebilir tabi
Sana da saygı duyuyorum.
Sağlıkla gelsin bebişler
Allah korktuğumuz şeyleri yaşatmasın inşallah
Oy oy nasıl yakışacak kim bilir prenseseEki Görüntüle 2197700SEPTEMBER LOVE
Örgü siparişleri verdim yapılmaya başlandı bile ayyy heyecandan yerim de duramadım nasıl keyifli bişeydi
Kızıma ciciler bakmak
Baksana teyzesi kıZımın cicisine
Kısss ben hep kış çocuğu olacak diyorum mart başı yakuzum doğacak mevsimide düşün. bizimkiler bahar ayına doğuyorlar. kışlık yenidoğan şeyleri almayın çok.
6 adet ne siparişi verdin kısssHaklısın ama başladım mı duramadım
6 tane örgü siparişi verdim söyleyeyim de biraz büyük yapsınlar bari
Yaa ben Böyle konular da pek yorum yapmak istemiyorum çünkü korktuğum şeyleri yaşamaktan çekiniyorum.Hic kafana takma ozmn. Hatta keske hicbaktirmasaydin da 2 5 saat bile olsa uzulmeseydin. Dedigin gibi herkesin kendi fikri babanin fikri hic onemli degil gozumde yalan yok ama anne istiyorum diyosa bravo deyip cekilmek lazim. Ben calismak istiyorum secme sansim varsa 2 evlat hakkimi da tamamen sagliklidan yana kullanma taraftariyim ozel.egitim ozel ilgi ablasindan calacagim fazladan emek caba hele de boylesi bi ulkede hersey paraya ustune cezaliymissincasina hayatini kolaylastiracaklari yerde devlet kapilarinda kosturmaya bakiyor ustune ben yarin olmazsam kim bakar ona endisesi falan fln. Kader kismet buyuk konusmamak lazim tabi. Ins supheler tumunden bosadir... ozel ilgi gerektiren cocuk isi gercekten zor az evvel tv gordum ikizleri otizmli bi anne ikisi birden... otizmi onceden bilmekte olanaksiz.. en buyuk yuk de anneye dusuyor zaten kocasi coktan yok olmus bile. Ah ben herseye mantigimla bakmaya calisiyorum biraz da ondan rahatca boyle diyebiliyorum. Ama kimse yasamasin boylr bisey boyle bi karar ani!
Bende çok heyecanlandım :)
Oy oy nasıl yakışacak kim bilir prensese
Bunu ilayda ya giydirince mutlaka bana resim at TmAm mı :)
Teyzesi onun poposunu öper sever ya
Beni de heyecanlandırdın heee
Atarım sana fotoları6 adet ne siparişi verdin kısss
Elbise mi hepsi merak ettim
Bende de oluyor oKızlar ben doyma hissimi kaybettim ya. Midem bulansada bulanmasa da yesem de yemesem de sürekli açım. Delireceğim artık. Aç kaldıkça bulantım daha çok oluyor yiyince de bulanıyor. Ki zaten iki dk tokum diyorum sonra yine aynı. Sizde böyle misiniz? Normal şartlarda olsam bulantım olmasa ve her acıktığımda yesem yuvarlanırdım şimdiden kesin
Ama karnım hep aç hep açYaa ben Böyle konular da pek yorum yapmak istemiyorum çünkü korktuğum şeyleri yaşamaktan çekiniyorum.
Ama şöyle söyleyeyim bunun bir garantisi Yok maalesef
Benim testte böylesi ufak bir ihtimal bile psikolojimi alt üst ederken gerçekte yaşamak eminim zordur
Allah o anne babalara sabır versin yardım etsin
Gebelikte herşey yolunda olsa da tüm testler Harikulade çıksa da sonrasın da neler olacağı hiç belli olmuyor.
Doğum da yada sonrasın da sıkıntı olmayacağı da belli değil..
Biz bolca dua edelim ve hep iyi düşünelim
İnşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder Rabbim
Bende çok heyecanlandım :)
Dünyanın en güzel duygusuymuş dimi
Bulantıdan pek tadına varamıyorum ama bugün ilk defa bu kadar mutlu etti bişeyler seçmek
Peri ve İlayda yı buluşturmak için de İstanbul’a gelirim ben
Bunlardan giydirip foto çekeriz
Atarım sana fotoları
Hepsi elbise değil canım
Bende de oluyor o
Aç kaldıkça daha çok bulanıyor
Acı tadı bastırmak için sakız çiğniyorum zaten aç olan karnımı daha çok acıktırıyor. Ay anlamadım ben bu işten bişey.-Piraye bende hep o acı tat yüzünde yiyorum bir şeyler bazen bende hiç doymuyorum
Doymuyoruz ama oda doğru ben bazen 2 saatte bir yemek yiyorum ama geceleri kendime engel oluyorumAcı tadı bastırmak için sakız çiğniyorum zaten aç olan karnımı daha çok acıktırıyor. Ay anlamadım ben bu işten bişey.
valla nisan 1 dedimi burası acayip ısınıyor. toplasan 15 gün fln oda tam kış değil bence. zaten 40gün evden çıkarmama vs vs. sonra bahar geliyor.Kısss ben hep kış çocuğu olacak diyorum mart başı ya
Şubat sonu
Benim oglumdada kalbinde parlaklik gorulmustu daha sonra bir doktora daha gitmistim o arada gecmisti bile zaten tek basina goruldugu zaman bir sorun teskil etmiyo canim onu hic kafana takma bileCnm biraz benzer durumlarımiz. Ben 2li yaptirdim bnm dr um hep yaziorum burda yakinimiz kv yaninda calisio iyi bi perinatologtur 3 lu 4lu testleri gereksiz buluyor orda verilere ben bakiyorum zaten der. Bnm de ikili testim iyiyri bgn se 20. Hafta ayrintili taramasi vardi. Daha once gorunmeyen gorundu kalbinde ekojen bolge yani parliklik gordu. Nornal bebeklerin yuzde 2 3 unde gorulur ama down sendomlularda 4 5 e cikar bu oyuzden riski bi tik artirir dedi. Ama tek basina bisey ifade etmez biz genelde baska birsey daha varsa ozmn riskli deriz dedi ya yine de bi tedirhin olduk fetal dna vs konustuk. 2000tl maliyeti ve bence bebeginiz yuzde 90 saglikli bence luzumu yok ama siz karar verinn dedi. Tabi bi de kesinse sonuc verilecek tepki de muhim bana aldirirmisin dedi direk evet dedim ben secme sansim varken dogurmak istemem bu konuda cok netim he herseye ragmen varsa da bu durum dunyanin sonu degil evladim derim severim. Ama bana risk gibinrisk dese direk fetal dna yaptirip sonuca gore de sonlandirabilirdim. Kimse uasamasin boyle seyler cok zor cidden. Ama zaten sonlandirmam diosan ben olsam 2li bile yaptirmazdim. Fiziksel olarak saglikliysa anca hamilelikte uzuntuye sebep verir neye yarayacak cikan sonuc ha smdi ha snr ogrenmissin... tabi benim gorusum bu. Umarim bebeklerimiz sagliklidir!
Valla biz tost yapıyoruz bu saatteDoymuyoruz ama oda doğru ben bazen 2 saatte bir yemek yiyorum ama geceleri kendime engel oluyorum
Benim koca uyuyor 9 da yattı erkendenValla biz tost yapıyoruz bu saatte
Napalım acıktık
Gece bende pek yemiyorum canım zaten vanım istediği için yemek yemiyorum karnım sürekli aç diye yiyorum. Daha zevkle yemek yemek nasip olmadı hamilelikten beriDoymuyoruz ama oda doğru ben bazen 2 saatte bir yemek yiyorum ama geceleri kendime engel oluyorum
Canım tecrübe olarak ikinci gebelik daha kolay tabi.. ama duygu olarak bakılınca ilkide ikincide üçüncüde aynı bence benimde ikinci gebelik oğlumu renkli ultrasonda gösteriyo doktorum her gördüğümde ağlıyorum.. ilk oğluma benzesin diye hep oğluma bakıyorum inşallah abisi gibi yeşil gözlü olur..Ben bugün ilk defa tekme yedim2. Gebelik ama oturdum ağladım çok duygulandım nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?