2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kuzum doğacak mevsimide düşün. bizimkiler bahar ayına doğuyorlar. kışlık yenidoğan şeyleri almayın çok.
Haklısın ama başladım mı duramadım
6 tane örgü siparişi verdim söyleyeyim de biraz büyük yapsınlar bari

Hic kafana takma ozmn. Hatta keske hicbaktirmasaydin da 2 5 saat bile olsa uzulmeseydin. Dedigin gibi herkesin kendi fikri babanin fikri hic onemli degil gozumde yalan yok ama anne istiyorum diyosa bravo deyip cekilmek lazim. Ben calismak istiyorum secme sansim varsa 2 evlat hakkimi da tamamen sagliklidan yana kullanma taraftariyim ozel.egitim ozel ilgi ablasindan calacagim fazladan emek caba hele de boylesi bi ulkede hersey paraya ustune cezaliymissincasina hayatini kolaylastiracaklari yerde devlet kapilarinda kosturmaya bakiyor ustune ben yarin olmazsam kim bakar ona endisesi falan fln. Kader kismet buyuk konusmamak lazim tabi. Ins supheler tumunden bosadir... ozel ilgi gerektiren cocuk isi gercekten zor az evvel tv gordum ikizleri otizmli bi anne ikisi birden... otizmi onceden bilmekte olanaksiz.. en buyuk yuk de anneye dusuyor zaten kocasi coktan yok olmus bile. Ah ben herseye mantigimla bakmaya calisiyorum biraz da ondan rahatca boyle diyebiliyorum. Ama kimse yasamasin boylr bisey boyle bi karar ani!

Oy oy nasıl yakışacak kim bilir prensese
Bunu ilayda ya giydirince mutlaka bana resim at TmAm mı :)
Teyzesi onun poposunu öper sever ya
Beni de heyecanlandırdın heee

Kızlar ben doyma hissimi kaybettim ya. Midem bulansada bulanmasa da yesem de yemesem de sürekli açım. Delireceğim artık. Aç kaldıkça bulantım daha çok oluyor yiyince de bulanıyor. Ki zaten iki dk tokum diyorum sonra yine aynı. Sizde böyle misiniz? Normal şartlarda olsam bulantım olmasa ve her acıktığımda yesem yuvarlanırdım şimdiden kesin

Yaa ben Böyle konular da pek yorum yapmak istemiyorum çünkü korktuğum şeyleri yaşamaktan çekiniyorum.
Ama şöyle söyleyeyim bunun bir garantisi Yok maalesef
Benim testte böylesi ufak bir ihtimal bile psikolojimi alt üst ederken gerçekte yaşamak eminim zordur
Allah o anne babalara sabır versin yardım etsin
Gebelikte herşey yolunda olsa da tüm testler Harikulade çıksa da sonrasın da neler olacağı hiç belli olmuyor.
Doğum da yada sonrasın da sıkıntı olmayacağı da belli değil..
Biz bolca dua edelim ve hep iyi düşünelim
İnşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder Rabbim

Oy oy nasıl yakışacak kim bilir prensese
Bunu ilayda ya giydirince mutlaka bana resim at TmAm mı :)
Teyzesi onun poposunu öper sever ya
Beni de heyecanlandırdın heee
Bende çok heyecanlandım :)
Dünyanın en güzel duygusuymuş dimi
Bulantıdan pek tadına varamıyorum ama bugün ilk defa bu kadar mutlu etti bişeyler seçmek
Peri ve İlayda yı buluşturmak için de İstanbul’a gelirim ben
Bunlardan giydirip foto çekeriz

6 adet ne siparişi verdin kısss
Elbise mi hepsi merak ettim
Atarım sana fotoları
Hepsi elbise değil canım
Bende de oluyor o
Aç kaldıkça daha çok bulanıyor

Ama karnım hep aç hep aç

Benim oglumdada kalbinde parlaklik gorulmustu daha sonra bir doktora daha gitmistim o arada gecmisti bile zaten tek basina goruldugu zaman bir sorun teskil etmiyo canim onu hic kafana takma bile

Ben bugün ilk defa tekme yedim 2. Gebelik ama oturdum ağladım çok duygulandım nedense
Canım tecrübe olarak ikinci gebelik daha kolay tabi.. ama duygu olarak bakılınca ilkide ikincide üçüncüde aynı bence benimde ikinci gebelik oğlumu renkli ultrasonda gösteriyo doktorum her gördüğümde ağlıyorum.. ilk oğluma benzesin diye hep oğluma bakıyorum inşallah abisi gibi yeşil gözlü olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…