2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SEPTEMBER LOVE betsy_pc kizlar her gece yatmadan sut iciyo musunuz?? Ya ben sut icemiyorum ama aksam yemeklerinde mutlaka yogurt veya ayran tuketiyorum yine de sut icmem gerekir mi.. midem almiyo yaa icemiyorum

SEPTEMBER LOVE betsy_pc kizlar her gece yatmadan sut iciyo musunuz?? Ya ben sut icemiyorum ama aksam yemeklerinde mutlaka yogurt veya ayran tuketiyorum yine de sut icmem gerekir mi.. midem almiyo yaa icemiyorum
İçmeye çalışıyorum bazen öğlen bazen akşam
Yoğurt yiyorum o an Hangisini Canım isterse ama mutlaka her muz meyve tüketiyorum ve sabahları yumurta peynir yiyorum
Bende kuruyemiş ceviz yiyemiyorum midem almıyor

Gece bende pek yemiyorum canım zaten vanım istediği için yemek yemiyorum karnım sürekli aç diye yiyorum. Daha zevkle yemek yemek nasip olmadı hamilelikten beri
Yada zevkle yedikten sonra 2 dk mutluluğunu yaşamak nasip olmadı dimi

31 Mart’ta yerel seçimler var
Herkes bizimle beraber gün sayacak

Ben zaten normalde de süt tüketmem. Sadece yoğurt ve peynir arada da kefir. Yoğurdu kendim mayalıyorum 1 lt lik kavanozlara. 3 günde bitiriyorum 2 lt yi. Süt olmasa da olur yoğurt yeterli bence

Masallah cok guzel bi isim
Inanir misin ? Yigit ege ve yigit efe arasinda gidip geliyorum. Cok fazla isim arastirmasina girmedim ama bu isimler cok hosuma gidiyor.

Mide bulantisindan ölüyorum.Geciyor bitiyor sonra daha siddetli geri basliyor.3 gundur gene var bu saat oldu uyuyamiyorum sabah hastaneye gitsem dayanacak gibi degilim

Kızlar sizi sık boğaz etmeyeyim ama sizlerden bu testi yaptıran var mi.ne zaman yaptırdı.sonuçlar felan işte.....kusura bakmayın tekrar.
Cnm ben gecen hafta yaptirdim hepsi negatif toksoplazma rubella falan ama korkmadim cunku dikkat ediyorum kediye kopege yaklasmiyorum toprakli seyler yememeye dikkat ediyorum (dün kabuklu koyden gelen yer fistigini yedim) çiğ ete dokunmuyorum bile oyle. Birde 32 yildir gecirmediysem şu 9 aydada olmaz heralde kismet hem ilk 3 ayda cok tehlikeli diye biliyorum ben önlem alabilirsin gerisi takdir ilahi cnm

Masallah cok guzel bi isim
Inanir misin ? Yigit ege ve yigit efe arasinda gidip geliyorum. Cok fazla isim arastirmasina girmedim ama bu isimler cok hosuma gidiyor.

Aynen esim ilk erkek oldugunu duyduğunda Yigit ege dedi sonra yigit efe daha iyi gibi dedi. Adas olacaklar sanki bizim yavrular

Mide bulantisindan ölüyorum.Geciyor bitiyor sonra daha siddetli geri basliyor.3 gundur gene var bu saat oldu uyuyamiyorum sabah hastaneye gitsem dayanacak gibi degilim
Bi dahiliye oradan da gastroenterologa mi gorunsen acaba? En azindan siddeti azalsaydi. Kac haftalik oldun hala bulanti devam.

Günaydın kızlar yine bulantı ve kusma ile başladım güne

şimdiden kapı süsü yada bebek şekeri bakan varmı
Ben kendim yapmayı düşünüyorum şimdiden başlasam iyi olacak. İsim belli değil ama bu kapı süsünü yapıcam

Canım mrb benim eşim de senin eşinle aynı kaderi paylaşıyor. Kayınvalidemler Bulgaristan'da doğmuş büyümüşler. Eşim ve abisi Bulgaristan doğumlu. 90 yılında zorunlu göçle gelmişler eşim 1.5 yaşındaymış. Dediğin gibi kendileri soyisimlerini belirlemişler. Onlar da izmirde yaşıyorlar Bornova'da. Sizin İzmir'in neresi? Biz öğretmeniz tayin sebebiyle Manisadayız ama sık sık İzmire gidiyoruz. Benim de babamın dedesi Bulgaristandan çocuk yaşta göçmüş Osmanlı-Rus savaşı sonrası ilk göçenler. 100 yılı aşkın bi süreden bahsediyorum tabi. Ama annemlerin köyünde gelenek görenek şiveler aynen korunduğu için kayınvalidemlerin konuştukları şiveye ya da farklı kelimelere alışığım. Eşimin anneannesine gittiğimizde mesela ben gayet rahat konuşabiliyorum ama eltim kullanılan kelimeleri filan anlayamıyor mesela şavuk kelimesinin ne demek olduğunu sormuştu

Bizimkiler Yesilovada, once Eskisehire gelmisler 2 yil sonra Bornova'ya göçmüşler. Esim 85li 90 yilinda gelmisler. Cok zorluk yaşamışlar. Esim cok az hatirliyor Bulgaristan'i. Şavuk ya da şavk ışık lamba demek tabi ki de. Ilk aralarina karistigimda neredeyse konustuklarini anlamiyordum. Ozellikle eşimin babannesi hic umarsamiyordu anliyor muyuz anlamiyor muyuz. Kayinvalidemler benimle konusurken daha dikkatli oluyordu. Ama artik herseyi anliyorum neredeyse. 11 yildir beraberiz esimle. 8 yil once sözlendik. O zamandan beri iclerindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…