2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimkiler de Yeşilova'da komşu olabilirler mi acaba Çimentaş Lisesine çok yakınlar Point Bornova yürüme mesafesinde. Açık adrese girmeyeyim dedim ondan Bornova demiştim ama olsun Yeşilova Çamdibi sırf Bulgaristan göçmeni zaten. Ne güzel uyum sağlamana yardımcı olmuş ailenin eşi canım. Biz de 5 yıllık evliyiz ama dediğim gibi zaten alışkın olduğum bi kültürdü anneannem dedemler köylerindeki kültür birebir korunduğu için. Tabi yaşlılar gittikçe o kültür de değişmeye başladı artık. Ben çok seviyorum o kültürü konuşmaları, yemek kültürü vs..

4body1soul canm gttn mi doktora nasl oldn?
Nurbal27 acaba yedigin seylerden dolayi gecmiyo olabilir mi bulanti kusman canm kustugun gunler oncesinde ne yedigini bi hatrlamaya calis bkalm.. ben ozellikle tatli yedikten sonra veya asiri baharatli yedikten sonra ya da tika basa cok fazla yedikten snra senin gbi oluyodm

Kahvaltı yaptım belki geçer diye yine fenayım
Ben Doğuma kadar çekicem anlaşılan
Yok canım ya 4 aydır bu böyle
Ne yersem yiyeyim yada aç kalayım hep var bulantım sabah gözümü açar açmaz banyoya koşuyorum istisnasız her sabah
Bezdum yeminle

Günaydın kızlar. Herkes için güzel bir Pazar olsun. Benim için bulantılı bir Pazar başladı yine

Esimi bekliyorum oglumu derse goturdu gelsin gidicem.Bi serum taksinlar aldigim iki kiloyu 4-5 gunde geri verdim

Vallahi de komşular. Bizimkiler de orada. Yoksa akraba olabilir miyiz ki?

Ve yalnızım eşim yok ruhum daralıyor veeee buzdolabını temizlemem lazım
Benim de eşim gitti yalnızım
Bende mutfak dolaplarını boşaltıp temizleyeyim dedim ama nerdee
Evi topladım bacaklarıma ağrı girdi uzanıyorum hiç kalkacak halim yok
Yine kaldı işim gücüm

Ve yalnızım eşim yok ruhum daralıyor veeee buzdolabını temizlemem lazım
Aynen Benimde öyle
Sabah erken kalktım buzdolabını temizledim
Babamada iki tencere yemek pişirdim abim gelip alsın diye bekliyorum
Eşim hala uyuyor dün gece 9 Dan beri
Kalksın da evi süpürüp silecez inşallah
Burda hava da kötu

Günaydın kızlar eşim çalılıuor bugün.. oğluşumlarımla güzel bir kahvaltı yaptık bugün düğğnümüz var hiç gitmek istemesemde kalkıp evi temizleyip pazara gitmem gerek.. çok işim var çok

Yine kaldı işim gücüm
Ben başladım valla Salı günü de temizlemeye abla gelecek onun yapmadıklarını ben yapayım da o da gelir yapar artık halıları sererim işe başlayacağım halletmem lazım

Burda hava bir açık bir kapalı. Bütün dolabı boşalttım çıkan parçaları yıkadım kurutup yerleştirecem. Çok işim var seninki de benimki gibi benim eşim de aşırı seviyor uykuyu

Yine kaldı işim gücüm
Tembellikten kızıda kendine benzetti hee
Kısss kalk yavaş yavaş yap önce üst dolapları yap
Yarında alt dolapları yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…