- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Çok seviyor valla bende nasılBurda hava bir açık bir kapalı. Bütün dolabı boşalttım çıkan parçaları yıkadım kurutup yerleştirecem. Çok işim varseninki de benimki gibi benim eşim de aşırı seviyor uykuyu
Hayırlısıyla güzel haberleri alalım da havamız yerine gelsin inşallahStresten galiba
Bu gün topikçe temizlik yapacaz desene Kolay gelsinGünaydın kızlar eşim çalılıuor bugün.. oğluşumlarımla güzel bir kahvaltı yaptık bugün düğğnümüz var hiç gitmek istemesemde kalkıp evi temizleyip pazara gitmem gerek.. çok işim var çok
Bana da Perşembe günü gelecekBen başladım valla Salı günü de temizlemeye abla gelecek onun yapmadıklarını ben yapayım da o da gelir yapar artık halıları sererim işe başlayacağım halletmem lazım
Hiç deme yaaTembellikten kızıda kendine benzetti hee
Kısss kalk yavaş yavaş yap önce üst dolapları yap
Yarında alt dolapları yaparsın
Ahh canım inşallah en kısa zamanda toparlanırsınStresten galiba
Sende yanına uzan. O uyurken bende yanına uzanıyorum işim yoksa. Ah keşke şimdi de işim olmasa ev savaş alanı mübarekÇok seviyor valla bende nasıl
Temizlik yaptıracağım diye uyuttum bu kadar yoksa içim darlanıyor o uyurken
Dolap içlerine girmiyorlar genelde ya. Bende koltukları falan da silecem onu da yapmıyorBana da Perşembe günü gelecek
Benim de dolap içlerini halletmem lazım kadın yapamaz
Hiç deme yaa
Kalkıyorum valla
Mecbur yapılacak
Hadi ben kaçtım
Valla canım oğlum akşama kadar evi alt üst ettiği için bir gün evi temizlemesem tanıyamaz kimse evi.. her sabah ben temizlerim her akşam sanki hiç temizlenmemiş gibi olur ev :))Bu gün topikçe temizlik yapacaz desene Kolay gelsin
KuZum
Bi dolap sildim perişan oldum akşama kadar dinlene dinlene yaparımDolap içlerine girmiyorlar genelde ya. Bende koltukları falan da silecem onu da yapmıyor
Allah korusun inşallah suyun falan gelmemiştirKızlar sabahtan beri su şeklinde akıntım cogaldı.acile gidecem az sonra.sanki suyun geliyormuş gibi .dua edin kızlar bana.çok kötüyüm.eşimde çok kötü davranıyor bana.dayanamıyorum.hiç destek olmuyor.çünkü o sevmiyor benim kötü durumda olmamı.çünkü güçlü olan hep bendim.benimde gücüm kalmadı.hayırlısı olsun diye dua edin bana.hangi yol hayırlı ise o olsun.hakkınızı da helal edin.annemi bekliyorum.eve gelsin.kızıma baksın diye..
Uzansam işler ne olacaktı süpürdü sildi bende banyo temizledimSende yanına uzan. O uyurken bende yanına uzanıyorum işim yoksa. Ah keşke şimdi de işim olmasa ev savaş alanı mübarek
Yaa tesadüfe bakVallahi de komşular. Bizimkiler de orada. Yoksa akraba olabilir miyiz ki?
Allah korusun canım inş bir sıkıntı yoktur.Kızlar sabahtan beri su şeklinde akıntım cogaldı.acile gidecem az sonra.sanki suyun geliyormuş gibi .dua edin kızlar bana.çok kötüyüm.eşimde çok kötü davranıyor bana.dayanamıyorum.hiç destek olmuyor.çünkü o sevmiyor benim kötü durumda olmamı.çünkü güçlü olan hep bendim.benimde gücüm kalmadı.hayırlısı olsun diye dua edin bana.hangi yol hayırlı ise o olsun.hakkınızı da helal edin.annemi bekliyorum.eve gelsin.kızıma baksın diye..
Bence kendine zehir etme yolculuğu bir zararı olmaz büyük ihtimalle :) sen benim gebeliğin başından beri neler yaptığımı bir bilsen. Dayanıyor minnoşlarKızlar 4 saatlik bi yolculuk yapıyorum. Bi akrabanın nışanına gidiyoruz. Çok pişman oldum Küçük bi minibüs tutmuşlar. Sıkış tepiş herkes ve yollar çok kötü. Zıplayarak gidiyoruz. Korkudan sinirden ağlıyorum. Bi zararı olur mu bebeğime
Ay bende bir koltuk sildim bide dolabı boşalttım yarısını yerleştirdim belim koptu iki dk dinleneyim. Bir oturunca da kalkmıyor insanBi dolap sildim perişan oldum akşama kadar dinlene dinlene yaparım
Bugün bacaklarım da anlamsız bir ağrı var epey zorluyor
Ee sonra bir dışarı çıkarsınız artıkUzansam işler ne olacaktı süpürdü sildi bende banyo temizledim
Biraz daha bir seyler yaparız tamamdır
Canım gittim doktor baktı bebeklerin bir tanesinin suyu iyi dedi.diğerini tam göremedi.spekulum ile bakayım dedi.istemedim .önce kızdı sonra ağlayınca anlattı durum gelse böyle olmaz, dedi .birde eger o su gelecekse kimse engelleyemez dedi.eskiden testler vardı şimdi dolardan dolayı piyasadan kalktı.çok zor bulunuyor dedi.idrar tahlili istedi.benim gördüğüm kadarı ile su değil dedi .şimdi tahlilin çıkmasını bekliyorum enfeksiyon var mı dedi.antibiyotik verdi koruyucu olarak.bende almadım.yarın kendi doktoruma muayene olacam.öyle kızlar....interneti okuma dedi kızdı.Allah korusun inşallah suyun falan gelmemiştir
Sakin olmaya çalış
İnşallah kötü birşey yoktur
Bize de haber ver mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?