2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

M mel33 canim basindan beri herseyi cok kafaya takiyorsun belki elinde belki elinde olmadan ama bu sekilde kendinede bebeklerede cevrendekilere zarar.Belkide sadece yatmaktan
Internetten bi dizi falan izlesen eski izleyemedigin dizilerden falan

Ah kuZum ah geçmiş olsun
Bak bebişler gayet iyi şükür
Bu su akıntı büyük ihtimal

Allah’ın izniyle inşallah bir şey olmaz canım
Böyle durumlarda sen güzel hiç gitmemek ama işte nerde bileceksin ki

Ay bende bir koltuk sildim bide dolabı boşalttım yarısını yerleştirdim belim koptu iki dk dinleneyim. Bir oturunca da kalkmıyor insan
Kendimi yaşlı nineler gibi hissediyorum biraz dolanayım bi taraflarıma ağrı giriyor
Belim koptu bacağım zaten ağrıyordu uzandım
Tekrar geçmiş olsun
Canım hep söylüyorum yine söyleyeceğim
Çok stres yapıyorsun kendini yıpratıyorsun
Biraz sakin olmayı dene teslimiyetçi ol
YouTube da rukye ayetleri sakine duaları var açık kalsın evde sesi yankılansın İnan o kadar rahatlatıyor ki ben iş yaparken bile açıyorum
Bizler inançlı insanlarız
Allah’a sığınalım dua edelim elimizden sadece bu gelir

Nurbal27
Aferin kızlar evler mis gibi olacak ha gayret
Seni dinledim alt dolaplar ve buzdolabı bitti
Balkon yıkayacam bide çamaşır var bi dünya
Kaç gündür yıkamadım

Buzdolabının içini de mi temizledin

Kızlar idrar tahlikim çıktı aşırı enfeksiyon varmış.kendi doktoruma mesaj attım.acildeki doktorun verdiği antibiyotiği sordum kesin kullan dedi.sef 1g yazıyordu sanırım.o akıntının sebebi de belki oydu.dikişimde var kızlar.dua edin.dediğimiz gibi çok takılıyorum.

Kızlar herkese selamlar. Ayrıntılı usg de plesenta previa totalis teşhisi kondu. Sürekli dinlenerek geçirmeye çalışıyorum dr um pek oralı olmadı ama araştırdığım çok riskli bir durummuş hem anne hem bebek açısından. Aynı durumda olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…