- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Yok dedi evde oturalım diyorEe sonra bir dışarı çıkarsınız artık
Ay bende bir koltuk sildim bide dolabı boşalttım yarısını yerleştirdim belim koptu iki dk dinleneyim. Bir oturunca da kalkmıyor insan
M mel33 canim basindan beri herseyi cok kafaya takiyorsun belki elinde belki elinde olmadan ama bu sekilde kendinede bebeklerede cevrendekilere zarar.Belkide sadece yatmaktanCanım gittim doktor baktı bebeklerin bir tanesinin suyu iyi dedi.diğerini tam göremedi.spekulum ile bakayım dedi.istemedim .önce kızdı sonra ağlayınca anlattı durum gelse böyle olmaz, dedi .birde eger o su gelecekse kimse engelleyemez dedi.eskiden testler vardı şimdi dolardan dolayı piyasadan kalktı.çok zor bulunuyor dedi.idrar tahlili istedi.benim gördüğüm kadarı ile su değil dedi .şimdi tahlilin çıkmasını bekliyorum enfeksiyon var mı dedi.antibiyotik verdi koruyucu olarak.bende almadım.yarın kendi doktoruma muayene olacam.öyle kızlar....interneti okuma dedi kızdı.
Ah kuZum ah geçmiş olsunCanım gittim doktor baktı bebeklerin bir tanesinin suyu iyi dedi.diğerini tam göremedi.spekulum ile bakayım dedi.istemedim .önce kızdı sonra ağlayınca anlattı durum gelse böyle olmaz, dedi .birde eger o su gelecekse kimse engelleyemez dedi.eskiden testler vardı şimdi dolardan dolayı piyasadan kalktı.çok zor bulunuyor dedi.idrar tahlili istedi.benim gördüğüm kadarı ile su değil dedi .şimdi tahlilin çıkmasını bekliyorum enfeksiyon var mı dedi.antibiyotik verdi koruyucu olarak.bende almadım.yarın kendi doktoruma muayene olacam.öyle kızlar....interneti okuma dedi kızdı.
Allah’ın izniyle inşallah bir şey olmaz canımKızlar 4 saatlik bi yolculuk yapıyorum. Bi akrabanın nışanına gidiyoruz. Çok pişman oldum Küçük bi minibüs tutmuşlar. Sıkış tepiş herkes ve yollar çok kötü. Zıplayarak gidiyoruz. Korkudan sinirden ağlıyorum. Bi zararı olur mu bebeğime
Kendimi yaşlı nineler gibi hissediyorum biraz dolanayım bi taraflarıma ağrı giriyorAy bende bir koltuk sildim bide dolabı boşalttım yarısını yerleştirdim belim koptu iki dk dinleneyim. Bir oturunca da kalkmıyor insan
Tekrar geçmiş olsunCanım gittim doktor baktı bebeklerin bir tanesinin suyu iyi dedi.diğerini tam göremedi.spekulum ile bakayım dedi.istemedim .önce kızdı sonra ağlayınca anlattı durum gelse böyle olmaz, dedi .birde eger o su gelecekse kimse engelleyemez dedi.eskiden testler vardı şimdi dolardan dolayı piyasadan kalktı.çok zor bulunuyor dedi.idrar tahlili istedi.benim gördüğüm kadarı ile su değil dedi .şimdi tahlilin çıkmasını bekliyorum enfeksiyon var mı dedi.antibiyotik verdi koruyucu olarak.bende almadım.yarın kendi doktoruma muayene olacam.öyle kızlar....interneti okuma dedi kızdı.
Seni dinledim alt dolaplar ve buzdolabı bitti
Saat erken neden çıkmadınızYok dedi evde oturalım diyor
Neyseki temizlik bitti hiç evde oturmak da istemiyorum
Ama tek başıma da çıkasım Yok
Sen gel kısır yapak
Buzdolabının içini de mi temizledinKendimi yaşlı nineler gibi hissediyorum biraz dolanayım bi taraflarıma ağrı giriyor
Belim koptu bacağım zaten ağrıyordu uzandım
Tekrar geçmiş olsun
Canım hep söylüyorum yine söyleyeceğim
Çok stres yapıyorsun kendini yıpratıyorsun
Biraz sakin olmayı dene teslimiyetçi ol
YouTube da rukye ayetleri sakine duaları var açık kalsın evde sesi yankılansın İnan o kadar rahatlatıyor ki ben iş yaparken bile açıyorum
Bizler inançlı insanlarız
Allah’a sığınalım dua edelim elimizden sadece bu gelir
Seni dinledim alt dolaplar ve buzdolabı bitti
Balkon yıkayacam bide çamaşır var bi dünya
Kaç gündür yıkamadım
Ne güzel olurdumSen gel kısır yapak
Evet aynen temizledim vallaBuzdolabının içini de mi temizledin
Enem hızlısınNe güzel olurdum
Iımmm
Evet aynen temizledim valla
Bende kalkamıyorum akşam üstü yıkarım balkonuEnem hızlısınoturdum kalkamıyorum kalan bir koltuğu silmem gerek
Götürmedi bende küstüm oturuyorumSaat erken neden çıkmadınız
Ben yıkadım balkonuBende kalkamıyorum akşam üstü yıkarım balkonu
Gel kuzum Of varya ne güzel olurdu heeeGötürmedi bende küstüm oturuyorum
Annesi geldi oda annesiyle oturuyor
En iyisi geleyim de kısırla turşu yerim
Şekersiz sakız çiğne geçerBu ağızımdaki iğrenç tat gitmiyor bu gün deli oldum neler yedim gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?