Geçmiş olsun. Hiç bir bilgim yok ama netten araştırma yapma derimKızlar herkese selamlar. Ayrıntılı usg de plesenta previa totalis teşhisi kondu. Sürekli dinlenerek geçirmeye çalışıyorum dr um pek oralı olmadı ama araştırdığım çok riskli bir durummuş hem anne hem bebek açısından. Aynı durumda olan var mı?
Teşekkürler. Bir tane bile iç acıcı yazı görmediğim için..mecburen baktım ne yapmam gerektiği ile ilgili bilgi sahibi olayım diye ama hayırlısıGeçmiş olsun. Hiç bir bilgim yok ama netten araştırma yapma derim
Doktorundan bilgi al bence. İyice sor üzerine git. Ama nete baş ağrısı yazsan kanser belirtisi diyor resmen. Kendini üzme. Önemli bir şey olsaydı doktorun söylerdiTeşekkürler. Bir tane bile iç acıcı yazı görmediğim için..mecburen baktım ne yapmam gerektiği ile ilgili bilgi sahibi olayım diye ama hayırlısı
Biz de kocisimle ev temizledikGötürmedi bende küstüm oturuyorum
Annesi geldi oda annesiyle oturuyor
En iyisi geleyim de kısırla turşu yerim
Benimki de evi süpürdü normalda kavga dövüş yapardık ama bu sefer güzel süpürdüBiz de kocisimle ev temizledikbiraz kavga gurultu stresle oldu ama temizledk evi cok sukur hersey bnm yuzmden sanrm biraz mukemmeliyetciyim niye surayi sole supurmedin niye bole etmedin diye kiza kiza ev temizlettm cok mu kotuyum sonra da vicdan yaptm
Bi arkadaşım yaşadı aynı durumuKızlar herkese selamlar. Ayrıntılı usg de plesenta previa totalis teşhisi kondu. Sürekli dinlenerek geçirmeye çalışıyorum dr um pek oralı olmadı ama araştırdığım çok riskli bir durummuş hem anne hem bebek açısından. Aynı durumda olan var mı?
Benim kocam da yardım eder sağolsunBiz de kocisimle ev temizledikbiraz kavga gurultu stresle oldu ama temizledk evi cok sukur hersey bnm yuzmden sanrm biraz mukemmeliyetciyim niye surayi sole supurmedin niye bole etmedin diye kiza kiza ev temizlettm cok mu kotuyum sonra da vicdan yaptm
Senin eşim örnek koca olmalıBenimki de evi süpürdü normalda kavga dövüş yapardık ama bu sefer güzel süpürdü
İşler bitince sokağa çıkmak istedim ama çıkarmadı
Bende o yüzden küstüm
Şimdi kalktı bana yemek yapıyor
Şuanda bende sanki az birşey vicdan yapıyorum
Yemeği pişirsin de barışırım
Benimde 1-2 hafta oyle oldu hiç doymuyordum aç kaldıkca midem kaziniyordu. ama simdi mide yanmam başladı yemek yemeğe korkar oldum. Hersey midemi yakıyor. Gun icinde bulantım arada oluyor artik cok sık olmuyor ama sabahlari olan gecmedi. Her sabah hala çıkarıyorum. Doktorum sonuna kadar boyle gider kesilmediyse dedi.Kızlar ben doyma hissimi kaybettim ya. Midem bulansada bulanmasa da yesem de yemesem de sürekli açım. Delireceğim artık. Aç kaldıkça bulantım daha çok oluyor yiyince de bulanıyor. Ki zaten iki dk tokum diyorum sonra yine aynı. Sizde böyle misiniz? Normal şartlarda olsam bulantım olmasa ve her acıktığımda yesem yuvarlanırdım şimdiden kesin
Teşekkür ederim inşallahBi arkadaşım yaşadı aynı durumu
O yüzden plesenta previa nedir biliyorum maalesef
Kesinlikle dinlen mümkün olduğunca kalkma inşallah atlatırsın umarım dikkat et
Tabi yapacak bende aşkımızın meyvesini taşıyorumBenim kocam da yardım eder sağolsun
Ama deve de kulak yani
Kavga mavga senin ki yapmış mı yapmış
Helal olsun
Senin eşim örnek koca olmalı
Tebrik ediyorum enişteyi
Temizliğe yardım ediyor yemek yapıyor
Bir Pazar’ı var adamın
Sende naz yapma kız kalk yardım et adama
O zaman benimki de sonuna kadar böyle gidecek kesilmedi çünkü. Dediğin gibi özellikle sabahları çekiyorım bulantı. Tabi gün içinde de. Ama zaten yemek istediğim için yemiyorum hiç bişeyi diyorum ya bulantım artıyor aç kalınca. Ve doyma hissim yokBenimde 1-2 hafta oyle oldu hiç doymuyordum aç kaldıkca midem kaziniyordu. ama simdi mide yanmam başladı yemek yemeğe korkar oldum. Hersey midemi yakıyor. Gun icinde bulantım arada oluyor artik cok sık olmuyor ama sabahlari olan gecmedi. Her sabah hala çıkarıyorum. Doktorum sonuna kadar boyle gider kesilmediyse dedi.
Biz senle biraz şımarığız sankiO zaman benimki de sonuna kadar böyle gidecek kesilmedi çünkü. Dediğin gibi özellikle sabahları çekiyorım bulantı. Tabi gün içinde de. Ama zaten yemek istediğim için yemiyorum hiç bişeyi diyorum ya bulantım artıyor aç kalınca. Ve doyma hissim yokne kadar yersem yiyim en fazla 5 dk sonra açım
Benim de 14 haftalikken plesanta dogum kanalini kapatıyordu. Sonradan yukari cikmis. Seninki totalis dedigine göre cikma ihtimali cok az. Dinlenmek oneriliyor. Bi de normal doguma engel. Doktoruna güven. Kontrollerini ihmal etmeKızlar herkese selamlar. Ayrıntılı usg de plesenta previa totalis teşhisi kondu. Sürekli dinlenerek geçirmeye çalışıyorum dr um pek oralı olmadı ama araştırdığım çok riskli bir durummuş hem anne hem bebek açısından. Aynı durumda olan var mı?
Evet bende nette öyle okudum ama doğum kanalı kapalı olanların da sonradan çıkmış anlamadım olayı. Sanırım çeşitleri farklı. Normal doğumdan geçtim inşallah erken doğuma sebep olmasın. Bakalım hayırlısı. Saol canımBenim de 14 haftalikken plesanta dogum kanalini kapatıyordu. Sonradan yukari cikmis. Seninki totalis dedigine göre cikma ihtimali cok az. Dinlenmek oneriliyor. Bi de normal doguma engel. Doktoruna güven. Kontrollerini ihmal etme
Bazı günler o tat resmen zirve yapıyor
Seninde öyle mi
Bide bebeşin hareketlerini hissetmeye başladın mı
Kısss hisset artık tekmelerini Benim koca bile dün gece hissetti ellini koy kızın maç yapıyor içerde dedimEvet bazı günler daha da çok oluyor o acı tat.
bebek tekme atmadıkça galiba anlayamayacağım bebek hareketi mi bağırsak hareketi mi diye :)
Kısss hisset artık tekmelerini Benim koca bile dün gece hissetti ellini koy kızın maç yapıyor içerde dedim
Koydu Pera bir tekme attı adamım aklı çıktı yerinden
Bu gün o tat felaket bende kafayı yiyecem
Yok bu sefer takilmakta hakliymissin dikkat et su tuketiuomusunKızlar idrar tahlikim çıktı aşırı enfeksiyon varmış.kendi doktoruma mesaj attım.acildeki doktorun verdiği antibiyotiği sordum kesin kullan dedi.sef 1g yazıyordu sanırım.o akıntının sebebi de belki oydu.dikişimde var kızlar.dua edin.dediğimiz gibi çok takılıyorum.
Yok anam yok bzmki mıymıy cikti hic bi kipirti hicbsy yok beklemedeyim daha ben deKısss hisset artık tekmelerini Benim koca bile dün gece hissetti ellini koy kızın maç yapıyor içerde dedim
Koydu Pera bir tekme attı adamım aklı çıktı yerinden
Bu gün o tat felaket bende kafayı yiyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?