2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun. Hiç bir bilgim yok ama netten araştırma yapma derim

Geçmiş olsun. Hiç bir bilgim yok ama netten araştırma yapma derim
Teşekkürler. Bir tane bile iç acıcı yazı görmediğim için..mecburen baktım ne yapmam gerektiği ile ilgili bilgi sahibi olayım diye ama hayırlısı

Teşekkürler. Bir tane bile iç acıcı yazı görmediğim için..mecburen baktım ne yapmam gerektiği ile ilgili bilgi sahibi olayım diye ama hayırlısı
Doktorundan bilgi al bence. İyice sor üzerine git. Ama nete baş ağrısı yazsan kanser belirtisi diyor resmen. Kendini üzme. Önemli bir şey olsaydı doktorun söylerdi

Götürmedi bende küstüm oturuyorum
Annesi geldi oda annesiyle oturuyor
En iyisi geleyim de kısırla turşu yerim
Biz de kocisimle ev temizledik biraz kavga gurultu stresle oldu ama temizledk evi cok sukur hersey bnm yuzmden sanrm biraz mukemmeliyetciyim niye surayi sole supurmedin niye bole etmedin diye kiza kiza ev temizlettm cok mu kotuyum sonra da vicdan yaptm

Benimki de evi süpürdü normalda kavga dövüş yapardık ama bu sefer güzel süpürdü
İşler bitince sokağa çıkmak istedim ama çıkarmadı
Bende o yüzden küstüm
Şimdi kalktı bana yemek yapıyor
Şuanda bende sanki az birşey vicdan yapıyorum
Yemeği pişirsin de barışırım

Bi arkadaşım yaşadı aynı durumu
O yüzden plesenta previa nedir biliyorum maalesef
Kesinlikle dinlen mümkün olduğunca kalkma inşallah atlatırsın umarım dikkat et

Benim kocam da yardım eder sağolsun
Ama deve de kulak yani
Kavga mavga senin ki yapmış mı yapmış
Helal olsun

Senin eşim örnek koca olmalı
Tebrik ediyorum enişteyi
Temizliğe yardım ediyor yemek yapıyor
Bir Pazar’ı var adamın
Sende naz yapma kız kalk yardım et adama

Benimde 1-2 hafta oyle oldu hiç doymuyordum aç kaldıkca midem kaziniyordu. ama simdi mide yanmam başladı yemek yemeğe korkar oldum. Hersey midemi yakıyor. Gun icinde bulantım arada oluyor artik cok sık olmuyor ama sabahlari olan gecmedi. Her sabah hala çıkarıyorum. Doktorum sonuna kadar boyle gider kesilmediyse dedi.

Tabi yapacak bende aşkımızın meyvesini taşıyorum
Yemek yapmak kendi tercihi oldu beni dışarı çıkarmadığı için kendi yemek yapmak istedi
Yaptığın tek yemek var zaten sote
Bizde kızçemle açıktık bekliyoruz

O zaman benimki de sonuna kadar böyle gidecek kesilmedi çünkü. Dediğin gibi özellikle sabahları çekiyorım bulantı. Tabi gün içinde de. Ama zaten yemek istediğim için yemiyorum hiç bişeyi diyorum ya bulantım artıyor aç kalınca. Ve doyma hissim yok ne kadar yersem yiyim en fazla 5 dk sonra açım

Biz senle biraz şımarığız sanki baksana yazik adamlar evi supurdu sagol deyip oturcgmza supurememissn dye laf soyluyoruz.. adamlar yemek yapiyo yaptgi bi yemek var ztn deyip ona da laf soyluyorz kiz bizi memnun etmek ne zor

Benim de 14 haftalikken plesanta dogum kanalini kapatıyordu. Sonradan yukari cikmis. Seninki totalis dedigine göre cikma ihtimali cok az. Dinlenmek oneriliyor. Bi de normal doguma engel. Doktoruna güven. Kontrollerini ihmal etme

Benim de 14 haftalikken plesanta dogum kanalini kapatıyordu. Sonradan yukari cikmis. Seninki totalis dedigine göre cikma ihtimali cok az. Dinlenmek oneriliyor. Bi de normal doguma engel. Doktoruna güven. Kontrollerini ihmal etme
Evet bende nette öyle okudum ama doğum kanalı kapalı olanların da sonradan çıkmış anlamadım olayı. Sanırım çeşitleri farklı. Normal doğumdan geçtim inşallah erken doğuma sebep olmasın. Bakalım hayırlısı. Saol canım

Bazı günler o tat resmen zirve yapıyor
Seninde öyle mi
Bide bebeşin hareketlerini hissetmeye başladın mı

Evet bazı günler daha da çok oluyor o acı tat.
bebek tekme atmadıkça galiba anlayamayacağım bebek hareketi mi bağırsak hareketi mi diye :)

selam kızlar herkese.
umarım herkes iyidir.
bu gün bende havadan mıdır nedir acayip bir halsizlik var.
ne gözümü açabiliyorum ne de kolumu kaldırabiliyorum.
zor çalışıyorum vallahi.

Evet bazı günler daha da çok oluyor o acı tat.
bebek tekme atmadıkça galiba anlayamayacağım bebek hareketi mi bağırsak hareketi mi diye :)
Kısss hisset artık tekmelerini Benim koca bile dün gece hissetti ellini koy kızın maç yapıyor içerde dedim
Koydu Pera bir tekme attı adamım aklı çıktı yerinden
Bu gün o tat felaket bende kafayı yiyecem

Kısss hisset artık tekmelerini Benim koca bile dün gece hissetti ellini koy kızın maç yapıyor içerde dedim

kuzum seninki benden büyük o yüzden seninki normal artık.
ben bu gün sanki kelebek kanat çırpması gibi bir pır pır hissettim sanırım bu Asil'di :)
ama tekme yok henüz.
bu haftanın sonunda bende okkalı bir tekme yiyeceğim sanırım :)
o acı tat zaten insan unutsa bile hamile olduğunu hatırlatıyor insana.
tuzlu yiyorum geçmiyor tatlı yiyorum geçmiyor.
çok tatlı yemiyorum da belki geçer diye birkaç denemem oldu :)

Yok bu sefer takilmakta hakliymissin dikkat et su tuketiuomusun
Esinede pek yansitma agrini sizini onun icinde kolay degil calisan bi bayan vardi aniden yataga mahkum gibi oldun adam napsin
Gecmis olsun bacim

Yok anam yok bzmki mıymıy cikti hic bi kipirti hicbsy yok beklemedeyim daha ben de BirAsilAnnesi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…