2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun bende biraz temizlik yaptim yorganlari havalandirdim falan derken saat 3 oldu.Sonra evesaat olmaya gittik bazi odalara balkona.Bu eve fzla olmadi tasinali o yuzden alma firsatim olmamisti eski evde de almadim tasinicam yeni evin odamin buyuklugune rengine gore alayim diye.
Neyse saatleri aldik migros epey indirim yapmis alisveris falan eve geldik.Ben kizi yikadim esim mutfaga girdi yemek yapiyo bende salata yapicam bu gunude boyle kapaticam ins.
Kaldi 3 gun

Sırt üstü yat kuZum bu akşam bir çikolata ye
Yarım saat unut tv ye filan bak
O zaman Asil den nasıl tekme geliyor gör bakalım

Senle Çarşamba gününü kendimle de pazartesi sayıyorum
İnşallah hayırlı güzel sonuçlarla geleceğiz

Sırt üstü yat kuZum bu akşam bir çikolata ye
Yarım saat unut tv ye filan bak
O zaman Asil den nasıl tekme geliyor gör bakalım

Ahh keşke.
deli olurum herhalde.
bu gün bile öyle heyecanlandım ki hareket ediyor diye.
ilk bebek tecrübe yok anlamıyorum ki.

Kizlar 28 eylulde kurdugum tursum olmus ama yemeye korkuyorum cokda severim tursu
Zor tutuyorum kendimi bide bi guzel olmus ki hamile olmasam bu kadar guzel olmaz ha

Ahh keşke.
deli olurum herhalde.
bu gün bile öyle heyecanlandım ki hareket ediyor diye.
ilk bebek tecrübe yok anlamıyorum ki.
Zaten bir Tekme ye sonra deli gibi tekme atsın diye bekleyeceksin
Ben geceleri tekme yemeden uyuyamıyorum
Hep tekme atsın istıyorum çünkü ilk tekmeleri hissettiğin de çok yavaş hissediyorsun deli gibi saatlerce bi daha atsın diye beklıyorsun

Kizlar 28 eylulde kurdugum tursum olmus ama yemeye korkuyorum cokda severim tursu
Zor tutuyorum kendimi bide bi guzel olmus ki hamile olmasam bu kadar guzel olmaz ha
Kısss azıcık göndersene Benim Canım istıyor
Bende sana benim mor lahana turşusundan göndereyim
İnan İstanbul’da olsan turşu için gelirdim
Ye azıcık ne olacak ki

Yok bu sefer takilmakta hakliymissin dikkat et su tuketiuomusun
Esinede pek yansitma agrini sizini onun icinde kolay degil calisan bi bayan vardi aniden yataga mahkum gibi oldun adam napsin
Gecmis olsun bacim
Sağol canım Allah razı olsun.Allah hakkımızda ne hayırlısı ise onu versin.artık öyle dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…