- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Sağol bacım Allah razı olsunBilmiyorum ki Cuma yaptım işte. Gönderebilirim kız istersen ciddensen yapmadıysan
Bende mor lahana yapacağım inşallah çok severim onu da ne zaman yaparım bakalım :)Sağol bacım Allah razı olsun
Ben mor lahana yaptım kayın validemde yapacakmış :)
O yapınca ben yapmış kadar yiyorum :)
Kıss o çok kolay hemencik yaparsınBende mor lahana yapacağım inşallah çok severim onu da ne zaman yaparım bakalım :)
Zaten bir Tekme ye sonra deli gibi tekme atsın diye bekleyeceksin
Ben geceleri tekme yemeden uyuyamıyorum
Hep tekme atsın istıyorum çünkü ilk tekmeleri hissettiğin de çok yavaş hissediyorsun deli gibi saatlerce bi daha atsın diye beklıyorsun
Amin kuZum amin sağlıkla gelsinler inşallahöyle iyi anlıyorum ki demek istediklerini.
öyle bir sevgileri var ki insan her geçen gün daha da bağlanıyor.
Rabbim onlara sağlık sıhhat nasip etsin hep inşallah.
Bir lahanaya bir bardak mı sirke demiştin canımKıss o çok kolay hemencik yaparsın
1 hafta beklet yetıyor
Ben hafta içi açıp bakacağım güzel olduysa bir kaç kavanoz daha yapacam
Kisir yapmayan gari mi olurAğızım sulandı kıss ne zamandır Canım kısır istıyor ben hiç yapmadım kısır
Aslında yarın yapsan denesem mi
Benimde cok aciyor igne batar gibi. Normaldede soguk havalarda acirdi simdi degsem zipliyorum yerimden.Bende tekme filan hissetmiyorum ama cok karnim gurulduyo tokken ozellikle ama su ara goguslerime bi anda sizi giriyo icten aciyo sizin ne durumda
Kaynanam benim gibi gelini bulmuşta başının üstünde taşısınKisir yapmayan gari mi olur
Kaynananda seni gari diye tutuyo hee
Benim Allah nasip ederse Doğum yapacağım hastanede de varmış ama gebelik kursu imiş ücretliKizlaaar yeni bsy ogrendim suan. Devlet hastanelerinde gebe okulu varmis. Daha once giden oldu mu veya bilgisi olan oldu mu hic??SEPTEMBER LOVE kizz istanbulda birsuru yerde var pendikte bile 2 ayri yerde var hem marmara egitim arastrmada hem de pendik devlette var sen de bak bi senin oralarda da varsa plates yoga nefes egzersizi falan da varmis ben gitmeyi dusunuyorm
Aferin becerikli gelin :)Temizlik biteli çook oldu
Oturuyorum öyle boş boş
Aynen kuzum bir çay bardağı sirke koydum hem Kaya tuzu bende limon tozu ekledim kayınvalidem öyle dediBir lahanaya bir bardak mı sirke demiştin canım
Bende bu sorunun cevabını beklıyorumdeneyimli anneler size sorularım olacak.
bebek alışverişi yaparken kıyafet olarak yenidoğan mı almak gerek yoksa 0-3 aylık mı?
yeni doğan 50 cm o yüzden kafam karışıyor.
sonuçta 50den uzunda doğabilir bebiş.
ne diyorsunuz?
Tamam canım fırsat bulur bulmaz yapacağımAynen kuzum bir çay bardağı sirke koydum hem Kaya tuzu bende limon tozu ekledim kayınvalidem öyle dedi
0-3 ay almak lazım onuda cok fazla degil hemen buyuyolar bez olaralta sadece bir paket 1 numara yeterli sonra 2 numaraya gecmiştik biz hemen buyuk olsun kucuk olmasın kıyafetlerBende bu sorunun cevabını beklıyorum
Bende bu sorunun cevabını beklıyorum
Ben beklenen kilosuna göre gerekirse alacağım yenidoğan boyu öyle karar verdim . Yani bloglardan öyle öğrendim :) Kıyafetlerinin çoğunu 0-3 aylık aldık . Bir tek patikli altları ve üstleri takım alınacak sanırım kıyafet olarak. Bende şeye karar veremedim. Annem hevesle bir iki hırka yelek falan ördü. Hazır almaya da gerek var mı acaba bilemedim Bende bu sorunun cevabını beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?