2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

öyle iyi anlıyorum ki demek istediklerini.
öyle bir sevgileri var ki insan her geçen gün daha da bağlanıyor.
Rabbim onlara sağlık sıhhat nasip etsin hep inşallah.

öyle iyi anlıyorum ki demek istediklerini.
öyle bir sevgileri var ki insan her geçen gün daha da bağlanıyor.
Rabbim onlara sağlık sıhhat nasip etsin hep inşallah.
Amin kuZum amin sağlıkla gelsinler inşallah
Bide tekmeleri hisset o kadar sana ait senin geliyor ki
Sanki ondan öncesi yokmuş gibi hissediyorsun

Kizlaaar yeni bsy ogrendim suan. Devlet hastanelerinde gebe okulu varmis. Daha once giden oldu mu veya bilgisi olan oldu mu hic?? SEPTEMBER LOVE kizz istanbulda birsuru yerde var pendikte bile 2 ayri yerde var hem marmara egitim arastrmada hem de pendik devlette var sen de bak bi senin oralarda da varsa plates yoga nefes egzersizi falan da varmis ben gitmeyi dusunuyorm

Benim Allah nasip ederse Doğum yapacağım hastanede de varmış ama gebelik kursu imiş ücretli
Bende ona gitmek istiyorum
Yeni doğan bebek bakımı bilgisi filan
Ama pilates yoga filan hiç öyle bakmamıştım bakayım bir kıss

deneyimli anneler size sorularım olacak.
bebek alışverişi yaparken kıyafet olarak yenidoğan mı almak gerek yoksa 0-3 aylık mı?
yeni doğan 50 cm o yüzden kafam karışıyor.
sonuçta 50den uzunda doğabilir bebiş.
ne diyorsunuz?

Bende bu sorunun cevabını beklıyorum
Ben beklenen kilosuna göre gerekirse alacağım yenidoğan boyu öyle karar verdim . Yani bloglardan öyle öğrendim :) Kıyafetlerinin çoğunu 0-3 aylık aldık . Bir tek patikli altları ve üstleri takım alınacak sanırım kıyafet olarak. Bende şeye karar veremedim. Annem hevesle bir iki hırka yelek falan ördü. Hazır almaya da gerek var mı acaba bilemedim ‍

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…