2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizimki bahara denk geleceği için penye ve kalın pamuklu yelek ve hırkalar daha kullanışlı olabilir diye düşünüyorum.

İnce pamuklu yelekler yun yeleklerden daha kullanışlı oluyor canım almalısın bence

bende bekliyorum.
çünkü bir videoda kadının biri 30.haftaya kadar hazırlıkları bitirirseniz rahat edersiniz demiş.
ufaktan başlamak gerek.
Haftaya paZartesi ayrıntılı ultrason olacağım inşallah hayırlısıyla onuda güzelce atlatayım bende bir liste yapayım diyorum
Çok fazla kıyafet almayacağım Sonra küçük küçük giymeden kalıyor diyor herkez
Karşıda yani Eminönü tarafında bir han varmış sadece bebekler için oraya gideceğim inşallah

0-3 ay almak lazım onuda cok fazla degil hemen buyuyolar bez olaralta sadece bir paket 1 numara yeterli sonra 2 numaraya gecmiştik biz hemen buyuk olsun kucuk olmasın kıyafetler
Evet herkes öyle diyor kıyafetler küçücük kalıyor Bebek giymeden diye

bende küçük bir ajanda aldım yazıp liste yapıyorum.
bende çok kıyafet almama taraftarıyım.
bende videolarda duydum mahmutpaşayı.
havalar çok soğumadan gidip bakmak lazım.
senin de inşallah güzel çıkacak ayrıntılın.
şu ana kadar anladığım bol zıbın ve tulum,
ağız bezleri,
müslin örtüler,
bir biberon bir emzik,
süt pompası,
göğüs ucu kremi.

bunlar öncelikli olanlar gibi.

İnşallah kuZumm iyi çıkarda bende başlarım yavaştan
Beraber gidelim oraların altına üstüne getirelim:)
Bende daha hiç bir şey Yok kasım da başlarım inşallah
Öyle düşünüyorum

Silverette gümüş göğüs koruyucu kullanan ya da tanıdığı kullanıp bilgisi olan var mı peki.. yorumlar hep efsane olduğu yönünde ama insan güvenemiyor. Birinci ağızdan fikir duymak istiyor
Daha 2 hafta once Turk versiyonu olan silvermom gumus kapak aldim. Cok guzeller. Su an ihtiyacim olmadigindan kullanmadim. Ama ilk cocukta acillik olmustum mastit yuzunden. Kanaya kanaya emzirmek zorunda kalmistim. Oyle olmasin diye aldim vallahi. Silveretteden cok farki yok fiyat daha uygun.

Merhaba kızlar.. umarım herkesler iyidir.birşey soracağım bu gümüş göğüs Kalkan’ı ne işe yarıyor? Yani benim ilkinde böyle bir şey kullanmadım. Acaba ne için kullanılıyor. Reklamına da hiç denk gelmedim.

Devlet hastanesinde değil de özel bir hastaneneinkine gitmiştim. Çok iyiydi. Tabii biraz da reklam yaptılar. Orda Doğum yapmak için. Ama ikramları falan çok iyiydi.

Devlet hastanesinde değil de özel bir hastaneneinkine gitmiştim. Çok iyiydi. Tabii biraz da reklam yaptılar. Orda Doğum yapmak için. Ama ikramları falan çok iyiydi.
Devlette daha cok egitim amacli sanirim reklam gbi bi dertleri olmaz bi projedir buyuk ihtimalle iste yapmis olmak icin yapiliyodur belki gercekten hakkini vererek yapan devletler de vardir bilmiyorm bakalim ben sirf nefes egzersizi icin gtcm normal dogumda nefes egitimi cok onemliyms cnku insallah memnun kalirim

Gümüşun iyilestirici ozelligi var ve temizlemek gerekmiyor. Antibakteriyel ayni zamanda emzirmedigin zamanlarda meme basinin uzerine koyuyorsun. Biraz basta rahatsiz ediyor gibi ama zamanla alisiliyor. Kac cesit krem denedim. Yok kremi temizle, bi daha sil falan. Cok da yara oldu ilkinde. Onlar olmasin diye aldim. Gumus kapakla bile yara olan varmis ama cok cok nadir.

Göğüs ucu yaraları için yani. Anladım canım. Bazen de fazla süt için bir şey kullanıyorlardı bu da aynı işlevi mi görüyor? Hem de hijyenik kalıyor. Benim ilkinde göğüs ucu yaram falan hiç olmadı çok şükür. Sütüm de çok olmadı. Şimdiden almayayım o zaman gerek olursa alırım.

Canım ya evet nefes egzersizi önemli de normal Doğum çok doğaçlama bence o n bileğin ya da öğrendiğin şeyleri uygulayabilirsen çok iyi. Yani ben doğum anında öyle doğru nefes alıp vereyim diye uğraşmadım. Yani sancı çekerken hiç aklıma bile gelmedi ama soğuk kanlı olup uygulayabilenler vardır elbet. Onları da tebrik ediyorum.Ikınma eğzersizleri de önemliymiş. Ben hiç ıkınamadım mesela. Normal Doğum çok farklı ya..

Ya etrafimda normal dogum yapmis bikac arkadasim var biz nefes egitimi almadik sakin onu unutma bebegin daha erken asagi inmesi icn cok onemli fln dediler ben de onlar oyle akil verince acikcasi firsat bulursam gdeyim dedm.. eminim o an bambaskadir insallah saglikla yasayip gorcez

Eminönunde Havuzluhan var canim komple bebek urunleri satiyolar ben oglumun herseyini ordan almistim oyle aman aman kaliteli degil fiyat farkida cok yok ama cok cesit var

Canim 0 3 aylik almak daha mantikli ben ogluma 1 tane 1 ay tulumu almistim minicik cok hosuma gitmisti oglum minicik dogdugu icin eskitmisti o kucucuk tulumu ama 50 cm olark alicaksan bile 1 2 tane al gerisini 0 3 ay al

Ne güzel artık uyuyorum diye seviniyordum iki üç gün sürdü. Yine ayaktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…