Aventin gogus kalkanini diyorsun. Ondan da almistim hatta süt biriktiren modeli falan var. Onun kullanimi bana zor gelmisti ama memeye bir sey degmemesi gerektigi zaman kullandim. Gumus kapak ufak bir sey.Göğüs ucu yaraları için yani. Anladım canım. Bazen de fazla süt için bir şey kullanıyorlardı bu da aynı işlevi mi görüyor? Hem de hijyenik kalıyor. Benim ilkinde göğüs ucu yaram falan hiç olmadı çok şükür. Sütüm de çok olmadı. Şimdiden almayayım o zaman gerek olursa alırım.
Kadinlar kulubu nazari degdi sana ben de buraya guzel bi sey yazinca bozulabiliyor.Ne güzel artık uyuyorum diye seviniyordum iki üç gün sürdü. Yine ayaktayım
geçmiş olsuın cnmCanım gittim doktor baktı bebeklerin bir tanesinin suyu iyi dedi.diğerini tam göremedi.spekulum ile bakayım dedi.istemedim .önce kızdı sonra ağlayınca anlattı durum gelse böyle olmaz, dedi .birde eger o su gelecekse kimse engelleyemez dedi.eskiden testler vardı şimdi dolardan dolayı piyasadan kalktı.çok zor bulunuyor dedi.idrar tahlili istedi.benim gördüğüm kadarı ile su değil dedi .şimdi tahlilin çıkmasını bekliyorum enfeksiyon var mı dedi.antibiyotik verdi koruyucu olarak.bende almadım.yarın kendi doktoruma muayene olacam.öyle kızlar....interneti okuma dedi kızdı.
Hiç kalkamıyorsan yavaş yavaş yan dön yan olarak kalk, sıcak su torbası yap sırtına. Benim de ilk iş günüm sanırım çalışamayacağım ben. zor da olsa bu haftayı tamamlayayım. Bi dahaki haftaya izin yazdırırım.Günaydın kızlar
Sırtım tutulmuş yerimden kalkamıyorum evde de yalnızım
Günaydın kuZumm geçmiş olsunGünaydın kızlar
Sırtım tutulmuş yerimden kalkamıyorum evde de yalnızım
Çok geçmiş olsun CanımKızlar günaydın,
Haftasonu 2 defa tansiyon dusuklugune bagli olarak bayilmisim hastanelerde gecti tüm vaktim..Allahtan esim yanımdaydı o tutmus beni biryere dusmemisim carpmamısım..
Doktor dinlen dedi ama simdi bile aynıyım basım dönmeye devam ediyor..
Nolur bana dua edin cok korkuyorum
Canim benim cok gecmis olsun neyseki esin varmis yaninda Allah korumusKızlar günaydın,
Haftasonu 2 defa tansiyon dusuklugune bagli olarak bayilmisim hastanelerde gecti tüm vaktim..Allahtan esim yanımdaydı o tutmus beni biryere dusmemisim carpmamısım..
Allah ın izniyle birşey olmamıştır kuZumgünaydın kızlar bende bugün işe gelirken arkamdan geçen kadın sıkıştırdı öne doğru sıkıştım koltuğun demiri karnıma biraz baskı oldu tedirgin oldum sabah beri kendime ve kadına kızıyorumbaşına böyle birsey gelen oldumu ya bir çok yerde sıvının içinde birşey olmaz diyor ama işte pimpirik
Öyle yapayım canım teşekkür ederimHiç kalkamıyorsan yavaş yavaş yan dön yan olarak kalk, sıcak su torbası yap sırtına. Benim de ilk iş günüm sanırım çalışamayacağım ben. zor da olsa bu haftayı tamamlayayım. Bi dahaki haftaya izin yazdırırım.
Kendim kalkmaya çalışayım birazGünaydın kuZumm geçmiş olsun
Bir komşun filan gelirse oldur biraz
Benim yüzümde burnunum kenarlarında baya büyük kırmızı benekler ve soyulma oluyorKızlar günaydın benim yüzümde aşırı sivilcelenme var çok kötü oldu ya büyük kirmizi yara gibi duruyo bide çok rahatsız oluyorum aynaya bakmak istemiyorum varmı bi onerisi olan bana
Dün yoruldun ya temizlikte o yüzden oldu herhaldeÖyle yapayım canım teşekkür ederim
Kendim kalkmaya çalışayım biraz
Bende aynı şeyi yaşıyorum gebeliğin başından beri aktif sivilcelerim varKızlar günaydın benim yüzümde aşırı sivilcelenme var çok kötü oldu ya büyük kirmizi yara gibi duruyo bide çok rahatsız oluyorum aynaya bakmak istemiyorum varmı bi onerisi olan bana
Yok kuzum yaaDün yoruldun ya temizlikte o yüzden oldu herhalde
Birşey olmamıştır inşallahgünaydın kızlar bende bugün işe gelirken arkamdan geçen kadın sıkıştırdı öne doğru sıkıştım koltuğun demiri karnıma biraz baskı oldu tedirgin oldum sabah beri kendime ve kadına kızıyorumbaşına böyle birsey gelen oldumu ya bir çok yerde sıvının içinde birşey olmaz diyor ama işte pimpirik
Bende de çok oluyor tansiyon düşüklüğü ama bayılacak noktaya gelmedim çok şükürKızlar günaydın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?