2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aventin gogus kalkanini diyorsun. Ondan da almistim hatta süt biriktiren modeli falan var. Onun kullanimi bana zor gelmisti ama memeye bir sey degmemesi gerektigi zaman kullandim. Gumus kapak ufak bir sey.

geçmiş olsuın cnm

Günaydın kızlar
Sırtım tutulmuş yerimden kalkamıyorum evde de yalnızım

Günaydın kızlar
Sırtım tutulmuş yerimden kalkamıyorum evde de yalnızım
Hiç kalkamıyorsan yavaş yavaş yan dön yan olarak kalk, sıcak su torbası yap sırtına. Benim de ilk iş günüm sanırım çalışamayacağım ben. zor da olsa bu haftayı tamamlayayım. Bi dahaki haftaya izin yazdırırım.

Kızlar günaydın,
Haftasonu 2 defa tansiyon dusuklugune bagli olarak bayilmisim hastanelerde gecti tüm vaktim..Allahtan esim yanımdaydı o tutmus beni biryere dusmemisim carpmamısım..
Doktor dinlen dedi ama simdi bile aynıyım basım dönmeye devam ediyor..
Nolur bana dua edin cok korkuyorum

günaydın kızlar bende bugün işe gelirken arkamdan geçen kadın sıkıştırdı öne doğru sıkıştım koltuğun demiri karnıma biraz baskı oldu tedirgin oldum sabah beri kendime ve kadına kızıyorum başına böyle birsey gelen oldumu ya bir çok yerde sıvının içinde birşey olmaz diyor ama işte pimpirik

Çok geçmiş olsun Canım
Gebelikte olabilecek bir durummuş
Çok dikkat et kendine

Canim benim cok gecmis olsun neyseki esin varmis yaninda Allah korumus

Kızlar günaydın benim yüzümde aşırı sivilcelenme var çok kötü oldu ya büyük kirmizi yara gibi duruyo bide çok rahatsız oluyorum aynaya bakmak istemiyorum varmı bi onerisi olan bana

Allah ın izniyle birşey olmamıştır kuZum
Su onları koruyor çünkü
Eğer sert bir darbe değilse merak etme
Ama kendini kötü hissedersen bir acille görün

Öyle yapayım canım teşekkür ederim
Günaydın kuZumm geçmiş olsun
Bir komşun filan gelirse oldur biraz
Kendim kalkmaya çalışayım biraz

Kızlar günaydın benim yüzümde aşırı sivilcelenme var çok kötü oldu ya büyük kirmizi yara gibi duruyo bide çok rahatsız oluyorum aynaya bakmak istemiyorum varmı bi onerisi olan bana
Benim yüzümde burnunum kenarlarında baya büyük kırmızı benekler ve soyulma oluyor
Gebelikle alakalı bence

Bende aynı şeyi yaşıyorum gebeliğin başından beri aktif sivilcelerim var
Hergün yenileri çıkıyor yüzümde sivilce çıkmayan yer kalmadı sanki sinir oluyorum
Hormonlardan olduğunu düşünüyorum
Kimyasal bişey de uygulamak istemiyorum
Kendimi kötü hissediyorum ama şimdilik bekliyorum bakalım

Dün yoruldun ya temizlikte o yüzden oldu herhalde
Yok kuzum yaa
Eşimin evde olmadığı geceler de kanepe de uyuyorum ondan tutuldu bence
Yatağım da uyumaya Korkuyorum
Hoş her şekilde evde yalnız kalmaktan korkuyorum da sabaha kadar 50 kez uyanıyorum

Birşey olmamıştır inşallah
İyi ama sen niye kendini sakınmıyorsun ki
Ben olsam tepki gösterirdim
Dikkat et

Bende de çok oluyor tansiyon düşüklüğü ama bayılacak noktaya gelmedim çok şükür
Tuzlu şeyler ye sık sık
Dikkat et
Bu ara yalnız çıkma dışarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…