bende de var maalesef o problem sivilcede değil küçük kırmızı kırmızı sonra kabuk oluyor çok zor geçiyor hep yüzümdelerKızlar günaydın benim yüzümde aşırı sivilcelenme var çok kötü oldu ya büyük kirmizi yara gibi duruyo bide çok rahatsız oluyorum aynaya bakmak istemiyorum varmı bi onerisi olan bana
evet canım biraz geç oldu ama yeni gördüm dinlediler orda bana 17 hafta dediler doktoruma göre şuan 19 a gidiyorum anlamadım valla ya kaç haftalığım ben.Ayy ne güzel bakalım bende nasıl etkisi olacak PaZartesi yaptıracağım
Peki sağlık ocağında yapmadan bebeğin kalp sesini dinlediler mi
Canım daha iyiyim.akşam perinotılog ile konuştum.antibiyotiği sabah akşam 3 gün iç dedi.ayyy antibiyotik beni korkutuyor.poşetin içine koydum.ağzını bağladım olur da öbür ilaçlarla karıştırur bir daha içerim diye.Düşün nasıl bir psikopattım.. .Canım ama alıntıyı ihmal etmemek gerekmiş.vallahi 8 de kalktım 1 litre su bitirdim.perşembe kontrolüm o zamana kadar bir sıkıntı olmazsa evdeyim.... Canım herşey hepimiz için güzel olsun inşallah.ya ikizlerimin tadını çıkaramadım bile ....
Çok geçmiş olsun Canım
Gebelikte olabilecek bir durummuş
Çok dikkat et kendine
Canim benim cok gecmis olsun neyseki esin varmis yaninda Allah korumus
Bende de çok oluyor tansiyon düşüklüğü ama bayılacak noktaya gelmedim çok şükür
Tuzlu şeyler ye sık sık
Dikkat et
Bu ara yalnız çıkma dışarı
Çok geçmiş olsun. Çalışıyorsun bi de. Rapor falan verilir böyle durumlarda. Düşmek tehlikeli çünkü. Tuzlu ayran taşı her yere bol sıvı al mutlaka.Kızlar günaydın,
Haftasonu 2 defa tansiyon dusuklugune bagli olarak bayilmisim hastanelerde gecti tüm vaktim..Allahtan esim yanımdaydı o tutmus beni biryere dusmemisim carpmamısım..
Doktor dinlen dedi ama simdi bile aynıyım basım dönmeye devam ediyor..
Nolur bana dua edin cok korkuyorum
günaydın kızlar bende bugün işe gelirken arkamdan geçen kadın sıkıştırdı öne doğru sıkıştım koltuğun demiri karnıma biraz baskı oldu tedirgin oldum sabah beri kendime ve kadına kızıyorumbaşına böyle birsey gelen oldumu ya bir çok yerde sıvının içinde birşey olmaz diyor ama işte pimpirik
Çok geçmiş olsun. Çalışıyorsun bi de. Rapor falan verilir böyle durumlarda. Düşmek tehlikeli çünkü. Tuzlu ayran taşı her yere bol sıvı al mutlaka.
Canım doktor rapor falan demedi bende aglamaktan aklıma bile gelmedi devlet hastanesi acilinde zaten cok kalabalıktı ama evet işe geldim mecbur, eşim bugun ozele gidelim dedi baska bir doktora gidecegiz bas dönmem devam ediyor rapor istiyorum diyecegim...işyerime desem dinlen der ama patronum suan yurtdısında ulasamam aksamustune kadar saat farkından artık aksamustu yazarım patronuma yarın da rapor alırım..
Bence de bir şey olmamıştır. Yerinde olsaydım Acil'e görünürdüm yine de.
Birşey olmamıştır inşallah
İyi ama sen niye kendini sakınmıyorsun ki
Ben olsam tepki gösterirdim
Dikkat et
Sen gene iyi kalıyorsun ben hiç tek başıma kalmadım Allah tan bırakmasın çok korkarımYok kuzum yaa
Eşimin evde olmadığı geceler de kanepe de uyuyorum ondan tutuldu bence
Yatağım da uyumaya Korkuyorum
Hoş her şekilde evde yalnız kalmaktan korkuyorum da sabaha kadar 50 kez uyanıyorum
Artık bence ikizlerinin tadını çıkarCanım daha iyiyim.akşam perinotılog ile konuştum.antibiyotiği sabah akşam 3 gün iç dedi.ayyy antibiyotik beni korkutuyor.poşetin içine koydum.ağzını bağladım olur da öbür ilaçlarla karıştırur bir daha içerim diye.Düşün nasıl bir psikopattım.. .Canım ama alıntıyı ihmal etmemek gerekmiş.vallahi 8 de kalktım 1 litre su bitirdim.perşembe kontrolüm o zamana kadar bir sıkıntı olmazsa evdeyim.... Canım herşey hepimiz için güzel olsun inşallah.ya ikizlerimin tadını çıkaramadım bile ....
Rekortmeniz galiba arada bir şubat annelerini okuyorum bizim kadar soruna denk gelmedimArkadaşlar bu mart annelerinin çektiğini kimse çekmemiştir heralde hepinize geçmiş olsun
Canım dışarı çıkabiliyorsun çok şükür.biz eşimle nişanlandığımızda o istanbul beylikdüzü ben e.bakırın ilçesinin köyünde öğretmendim .nişanlıyken ailemin haberi yok istanbula geldim.muhteşem bir yer .....o yüzden her dışarı çıktığında benim içinde nefes al.ben hep duygulanırım istanbul denildiğinde...Artık bence ikizlerinin tadını çıkar
Biz kura kura en güzel günleri zehir ediyoruz
Ben kalp doktoruna gittim ya bana dedi ki şuanda bir mucize şahit oluyorsun Bebeğinle
Bırak herşeyi bu zamanların tadını çıkar dedi
Kızlar günaydın,
Haftasonu 2 defa tansiyon dusuklugune bagli olarak bayilmisim hastanelerde gecti tüm vaktim..Allahtan esim yanımdaydı o tutmus beni biryere dusmemisim carpmamısım..
Doktor dinlen dedi ama simdi bile aynıyım basım dönmeye devam ediyor..
Nolur bana dua edin cok korkuyorum
Kızlar günaydın benim yüzümde aşırı sivilcelenme var çok kötü oldu ya büyük kirmizi yara gibi duruyo bide çok rahatsız oluyorum aynaya bakmak istemiyorum varmı bi onerisi olan bana
Neler çekiyorum bi bilsenSen gene iyi kalıyorsun ben hiç tek başıma kalmadım Allah tan bırakmasın çok korkarım
Ben odada tek başıma bile uyumayı sevmem mesela
gokceyener zaten acilden rapor almak falan çok zor. Yarından itibaren alırsın artık. Çok geçmiş olsun tekrardan. Başın dönerse otur ya da uzan hemen. Aman dikkat edin. Benim de sabah 8'den beri kasılmam var. Geçen haftaki gibi. Sabah kızımın dizi ağrıyormuş, Bana tutuna tutuna gitti, ama bi kaç kez yük altında kaldım, vallahi kendimden bıktım, amma nane mollayım. Magnezyumu içtim geçsin diye bekliyorum, geçmiyor. Ooooofffff. Mart anaları dert anaları oldu hakikaten
Çok çok geçmiş olsungercekten içim gitti, tek basıniza kalmamaya calışın*
Kimmiş ki oGel komsum bulusup kizlari cekistirek hele bi tanesi var ki onu illa cekistirek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?