2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın benim yüzümde aşırı sivilcelenme var çok kötü oldu ya büyük kirmizi yara gibi duruyo bide çok rahatsız oluyorum aynaya bakmak istemiyorum varmı bi onerisi olan bana
bende de var maalesef o problem sivilcede değil küçük kırmızı kırmızı sonra kabuk oluyor çok zor geçiyor hep yüzümdeler

Ayy ne güzel bakalım bende nasıl etkisi olacak PaZartesi yaptıracağım
Peki sağlık ocağında yapmadan bebeğin kalp sesini dinlediler mi
evet canım biraz geç oldu ama yeni gördüm dinlediler orda bana 17 hafta dediler doktoruma göre şuan 19 a gidiyorum anlamadım valla ya kaç haftalığım ben.

Canım daha iyiyim.akşam perinotılog ile konuştum.antibiyotiği sabah akşam 3 gün iç dedi.ayyy antibiyotik beni korkutuyor.poşetin içine koydum.ağzını bağladım olur da öbür ilaçlarla karıştırur bir daha içerim diye.Düşün nasıl bir psikopattım.. .Canım ama alıntıyı ihmal etmemek gerekmiş.vallahi 8 de kalktım 1 litre su bitirdim.perşembe kontrolüm o zamana kadar bir sıkıntı olmazsa evdeyim.... Canım herşey hepimiz için güzel olsun inşallah.ya ikizlerimin tadını çıkaramadım bile ....

Çok geçmiş olsun Canım
Gebelikte olabilecek bir durummuş
Çok dikkat et kendine

Cok tesekkur ederim canım, işe geldim ama dönüyor basım uzandım revire.. Kardiyoloji görsün dedi doktorum insallah önemli birsey degildir..

Canim benim cok gecmis olsun neyseki esin varmis yaninda Allah korumus

cok sukur canım o vardı.. cok sagol..

Bende de çok oluyor tansiyon düşüklüğü ama bayılacak noktaya gelmedim çok şükür
Tuzlu şeyler ye sık sık
Dikkat et
Bu ara yalnız çıkma dışarı

sende dşkkat et canım benim son bir aydır dusuktu tansiyonum bu haftasonu oldu.. cok sagol

Çok geçmiş olsun. Çalışıyorsun bi de. Rapor falan verilir böyle durumlarda. Düşmek tehlikeli çünkü. Tuzlu ayran taşı her yere bol sıvı al mutlaka.

Bence de bir şey olmamıştır. Yerinde olsaydım Acil'e görünürdüm yine de.

Birşey olmamıştır inşallah
İyi ama sen niye kendini sakınmıyorsun ki
Ben olsam tepki gösterirdim
Dikkat et
burdaki otobüsleri görseniz üç sıra halinde koridor kısmında bi anda kadın arkamdan geçince bende sıkıştım anlık oldu aslında

Yok kuzum yaa
Eşimin evde olmadığı geceler de kanepe de uyuyorum ondan tutuldu bence
Yatağım da uyumaya Korkuyorum
Hoş her şekilde evde yalnız kalmaktan korkuyorum da sabaha kadar 50 kez uyanıyorum
Sen gene iyi kalıyorsun ben hiç tek başıma kalmadım Allah tan bırakmasın çok korkarım
Ben odada tek başıma bile uyumayı sevmem mesela

Artık bence ikizlerinin tadını çıkar
Biz kura kura en güzel günleri zehir ediyoruz
Ben kalp doktoruna gittim ya bana dedi ki şuanda bir mucize şahit oluyorsun Bebeğinle
Bırak herşeyi bu zamanların tadını çıkar dedi

Canım dışarı çıkabiliyorsun çok şükür.biz eşimle nişanlandığımızda o istanbul beylikdüzü ben e.bakırın ilçesinin köyünde öğretmendim .nişanlıyken ailemin haberi yok istanbula geldim.muhteşem bir yer .....o yüzden her dışarı çıktığında benim içinde nefes al.ben hep duygulanırım istanbul denildiğinde...

gokceyener zaten acilden rapor almak falan çok zor. Yarından itibaren alırsın artık. Çok geçmiş olsun tekrardan. Başın dönerse otur ya da uzan hemen. Aman dikkat edin. Benim de sabah 8'den beri kasılmam var. Geçen haftaki gibi. Sabah kızımın dizi ağrıyormuş, Bana tutuna tutuna gitti, ama bi kaç kez yük altında kaldım, vallahi kendimden bıktım, amma nane mollayım. Magnezyumu içtim geçsin diye bekliyorum, geçmiyor. Ooooofffff. Mart anaları dert anaları oldu hakikaten

Çok çok geçmiş olsun gercekten içim gitti, tek basıniza kalmamaya calışın*

Çok gecmis olsun, ilk önce bunun geçici bir durum olduğunu unutma lütfen ama tahmin etmeye çalışıyorum ki can sıkıcı bir durum bu. Normal cilt temizligi olarak tonik ya da soda ile silmek, sirkeli islak pamuk ile silmek deride olan fazla yağı alacaktır. Onun haricinde yüzü mutlaka yıkayıp yatmak ve uyandığında hafif bir nemlendirici uygulamak yatistırabilir.
Elma suyu da tavsiye edilir. Muhtemelen bu dönem değisen hormonlarımız vücudumuzda tepkimeler veriyor.
Stres, yediğimiz baharatlı yiyecekler, aşırı yapılan cilt temizliği( kuruyan cilt nemini yerine koymak için fazladan yağ salgılar.) Yüz bölgesinde sivilcelenmeye sebebiyet verir.
Eminim her halinle cok guzelsin, sen aynaya nasılsa geçecek diyerek önlem almaya devam et♡
Kızlar günaydın benim yüzümde aşırı sivilcelenme var çok kötü oldu ya büyük kirmizi yara gibi duruyo bide çok rahatsız oluyorum aynaya bakmak istemiyorum varmı bi onerisi olan bana

Sen gene iyi kalıyorsun ben hiç tek başıma kalmadım Allah tan bırakmasın çok korkarım
Ben odada tek başıma bile uyumayı sevmem mesela
Neler çekiyorum bi bilsen
5 aydır alışamadım yalnız uyumaya
Sabaha kadar bi gözüm açık uyuyorum resmen
Bu arada ne diycektim sana
Kızımın adı mesele oldu
İlayda koyacaktık ama görümcem bozuldu duruma
Şimdilik isim işini rafa kaldırdık bizde
Herkes bi isim söylüyor
Kızın 50 tane ismi olacak kimse kırılmasın dersek

Ah canım sorma dert anası olduk cıktık gercekten... ben cok iyiyim nazar degmesin diyordum bu son bir ayda cıktı.. Allah yardımcımız olsun.
Yavrun var senin birde canım dikkat et cok kendine, benim ilk gebeligim birde cocugum olsa ne olurdum.. Gecsin bir an once toparlan ins canım..

Çok çok geçmiş olsun gercekten içim gitti, tek basıniza kalmamaya calışın*

Cok tesekkur ederim Kimsenin basına gelmesin, tek kalmamaya gayret ediyorum insallah iyi olacagız hepimiz..

Nurbal27 bulantılarınız nasıl kızlar merak ettim Piraye yi de etiketleyecektim göremedim

Ankara’da annemdeyim kızlar. Çok fena hasta oldum. Kızımı memeden kesiyorum bir yandan zorlanıyorum. Çarşamba günü kontrolüm var. En son 13 haftalıkken görmüştüm minnoşu. Baya oldu. Bakalım inşallah iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…