2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nurbal27 bulantılarınız nasıl kızlar merak ettim Piraye yi de etiketleyecektim göremedim
Ben aynı ya ara ara azalma oluyor ama gece tuvalete değil bulantıya uyanıyorum dün gece uyuyamadım bulantıdan sabah da 6dan beri bulantım var yine. Azaldı ama rahatsız edecek kadar devam ediyor. Bu böyle gidecek herhalde artık

Çok geçmiş olsun canım aman dikkat valla havalar dengesiz Ankara daha soğuktur. Bende bugün gideceğim kontrole bakalım nasıl kızımız

Bi dolap sildim perişan oldum akşama kadar dinlene dinlene yaparım
Bugün bacaklarım da anlamsız bir ağrı var epey zorluyor

Benim yüzümde burnunum kenarlarında baya büyük kırmızı benekler ve soyulma oluyor
Gebelikle alakalı bence

bende de var maalesef o problem sivilcede değil küçük kırmızı kırmızı sonra kabuk oluyor çok zor geçiyor hep yüzümdeler
Ayy sagolun kızlar benim gibi bu dertten muzdarip bir sürü kişi varmış ilk gebeligimde hiç olmadı hatta cildim guzellesti bu da tam tersi mahvoldum iyice çirkinledim ama bu da erkek tabi herkes böyle deyince kız diyoda

Canim bana oldu o
Mutfakta karnim tezgaha donuk duruyordum tansiyonum dusmustu esimde arkasi donuk beni gormemis oglumla sakalasirken bana bi carpti karnim tezgaha feci carpti bi saat kendime gelemedim ama sonrasinda kac kere doktora gittim bisey yoktu hatta bu gece ne kendi uyudu ne beni uyuttu hep kipirdadi

Nurbal27 bulantılarınız nasıl kızlar merak ettim Piraye yi de etiketleyecektim göremedim
Benim de hala devam ediyor maalesef
Sabah bulantıyla uyanıyorum gece yatana kadar aynıyım
Her sabah zor koşuyorum banyoya
Yesem de yemesem de hep aynı
Tükendim valla

Kızlar bu arada kabızlık yaşayanlara minik bi tavsiyem var her sabah ac karnına 2 kuru kayısı üstüne bir bardak ılık su için çok rahatlicaksiniz benim kadar kabızlık yasayan varmıdır bilmiyorum ama heleki hamilelikte çok daha kötü oluyorum beni çok rahatlatti

Canım geçmiş olsun.senlik bir durum değil ki .kim istemez sorunsuz hamilelik geçirmeyi.....gerçektende Allah beterinden saklasın bayağı sıkıntı çekiyoruz

Ben neler çektim vaktin de kabızlıktan
Doktorluk oldum da sonunda ilaçlarla geçti

Oyyy kuzumm benim
Gelirisin inşallah sende tekrardan kızınla ikizlerinle gezmeye

Sağlık ocağına gittim kızlar
Bebişin kalp atışlarını dinlemedik ama tetonaz aşısı oldum ağrı yapacağının ilaç içmen gerekli olabilirmiş
Kolda şişme yaparsa buz uygulamasıda yapman gerekli olurmuş

benimki de erkek bende hep çirkinleştim kız olcak diyodum ama olmadı

bana tetanoz diye başka bişey mi yaptılar acaba ne böyle uyarılarda bulundular ne ağrım sızım oldu

Cnm bende doktorluk oldum ama ilk hamileligimde son zamanlarda dahada arttı bebek büyüdükçe şimdilik iyiyim umarım sonra olmaz aynı seyler
İnşallah olmaz canım

Bitti mi yoksa bir kez daha mı yapılacak?

canım iğneden sonra kolunu ovuştursaydın, ben geçen salı olmuştum iğneyi inanırmısın hala ufaktan sancıyor,birde zeytinyağıyla ovdur çok iyi geliyor acırsa,inşallah acımaz

alışverişlere başlayan arkadaşlar neler aldınız, yada alacaksınız, cumartesi kuzenim geldi alt açmalardan alacaktım kesinlikle alma kullanamıyorsun pratik kullan altlar en güzeli dedi.
aslında tecrübeli annelerden fikir almak lazım ben alışverişlere başladım ama beğendiğimi alıyorum şeklinde halbuki en çok neye ihtiyacım olur bilsem.
mesela birkaç kadife tulum istiyorum mart ayı soğuk olur illaki ama kaç ay almalıyım 0-3 ,3-6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…