Ben aynı ya ara ara azalma oluyor ama gece tuvalete değil bulantıya uyanıyorum dün gece uyuyamadım bulantıdan sabah da 6dan beri bulantım var yine. Azaldı ama rahatsız edecek kadar devam ediyor. Bu böyle gidecek herhalde artıkNurbal27 bulantılarınız nasıl kızlar merak ettim Piraye yi de etiketleyecektim göremedim
Çok geçmiş olsun canım aman dikkat valla havalar dengesiz Ankara daha soğuktur. Bende bugün gideceğim kontrole bakalım nasıl kızımızAnkara’da annemdeyim kızlar. Çok fena hasta oldum. Kızımı memeden kesiyorum bir yandan zorlanıyorum. Çarşamba günü kontrolüm var. En son 13 haftalıkken görmüştüm minnoşu. Baya oldu. Bakalım inşallah iyidir.
Bi dolap sildim perişan oldum akşama kadar dinlene dinlene yaparım
Bugün bacaklarım da anlamsız bir ağrı var epey zorluyor
Benim yüzümde burnunum kenarlarında baya büyük kırmızı benekler ve soyulma oluyor
Gebelikle alakalı bence
Bende aynı şeyi yaşıyorum gebeliğin başından beri aktif sivilcelerim var
Hergün yenileri çıkıyor yüzümde sivilce çıkmayan yer kalmadı sanki sinir oluyorum
Hormonlardan olduğunu düşünüyorum
Kimyasal bişey de uygulamak istemiyorum
Kendimi kötü hissediyorum ama şimdilik bekliyorum bakalım
Ayy sagolun kızlar benim gibi bu dertten muzdarip bir sürü kişi varmış ilk gebeligimde hiç olmadı hatta cildim guzellesti bu da tam tersi mahvoldum iyice çirkinledim ama bu da erkek tabi herkes böyle deyince kız diyodabende de var maalesef o problem sivilcede değil küçük kırmızı kırmızı sonra kabuk oluyor çok zor geçiyor hep yüzümdeler
Canim bana oldu ogünaydın kızlar bende bugün işe gelirken arkamdan geçen kadın sıkıştırdı öne doğru sıkıştım koltuğun demiri karnıma biraz baskı oldu tedirgin oldum sabah beri kendime ve kadına kızıyorumbaşına böyle birsey gelen oldumu ya bir çok yerde sıvının içinde birşey olmaz diyor ama işte pimpirik
Benim de hala devam ediyor maalesefNurbal27 bulantılarınız nasıl kızlar merak ettim Piraye yi de etiketleyecektim göremedim
Canım geçmiş olsun.senlik bir durum değil ki .kim istemez sorunsuz hamilelik geçirmeyi.....gerçektende Allah beterinden saklasın bayağı sıkıntı çekiyoruz@gokceyener zaten acilden rapor almak falan çok zor. Yarından itibaren alırsın artık. Çok geçmiş olsun tekrardan. Başın dönerse otur ya da uzan hemen. Aman dikkat edin. Benim de sabah 8'den beri kasılmam var. Geçen haftaki gibi. Sabah kızımın dizi ağrıyormuş, Bana tutuna tutuna gitti, ama bi kaç kez yük altında kaldım, vallahi kendimden bıktım, amma nane mollayım. Magnezyumu içtim geçsin diye bekliyorum, geçmiyor. Ooooofffff. Mart anaları dert anaları oldu hakikaten
Ben neler çektim vaktin de kabızlıktanKızlar bu arada kabızlık yaşayanlara minik bi tavsiyem var her sabah ac karnına 2 kuru kayısı üstüne bir bardak ılık su için çok rahatlicaksiniz benim kadar kabızlık yasayan varmıdır bilmiyorum ama heleki hamilelikte çok daha kötü oluyorum beni çok rahatlatti
Yoldayız kuzum
Oyyy kuzumm benimCanım dışarı çıkabiliyorsun çok şükür.biz eşimle nişanlandığımızda o istanbul beylikdüzü ben e.bakırın ilçesinin köyünde öğretmendim .nişanlıyken ailemin haberi yok istanbula geldim.muhteşem bir yer .....o yüzden her dışarı çıktığında benim içinde nefes al.ben hep duygulanırım istanbul denildiğinde...
Cnm bende doktorluk oldum ama ilk hamileligimde son zamanlarda dahada arttı bebek büyüdükçe şimdilik iyiyim umarım sonra olmaz aynı seylerBen neler çektim vaktin de kabızlıktan
Doktorluk oldum da sonunda ilaçlarla geçti
Kontrol mu var kuZummYoldayız kuzum
Evet canım kontrolümüz varKontrol mu var kuZumm
benimki de erkek bende hep çirkinleştim kız olcak diyodum ama olmadıAyy sagolun kızlar benim gibi bu dertten muzdarip bir sürü kişi varmış ilk gebeligimde hiç olmadı hatta cildim guzellesti bu da tam tersi mahvoldum iyice çirkinledim ama bu da erkek tabi herkes böyle deyince kız diyoda
bana tetanoz diye başka bişey mi yaptılar acaba ne böyle uyarılarda bulundular ne ağrım sızım olduSağlık ocağına gittim kızlar
Bebişin kalp atışlarını dinlemedik ama tetonaz aşısı oldum ağrı yapacağının ilaç içmen gerekli olabilirmiş
Kolda şişme yaparsa buz uygulamasıda yapman gerekli olurmuş
İnşallah olmaz canımCnm bende doktorluk oldum ama ilk hamileligimde son zamanlarda dahada arttı bebek büyüdükçe şimdilik iyiyim umarım sonra olmaz aynı seyler
Bitti mi yoksa bir kez daha mı yapılacak?Sağlık ocağına gittim kızlar
Bebişin kalp atışlarını dinlemedik ama tetonaz aşısı oldum ağrı yapacağının ilaç içmen gerekli olabilirmiş
canım iğneden sonra kolunu ovuştursaydın, ben geçen salı olmuştum iğneyi inanırmısın hala ufaktan sancıyor,birde zeytinyağıyla ovdur çok iyi geliyor acırsa,inşallah acımazSağlık ocağına gittim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?