2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oy masallah uyutmasin bebik. Sagol cnm bende rahatladim bende resmen surtundum asiri sikismadim ama baski oldu biz tasidigimiz icin herseyi pimpirik yapioz galiba az da babalar tasisaydi görürdüm ben. Esime demedim bile desem sakar bi insanim zaten kesin benim sakarligimdan sanirdi

canım iğneden sonra kolunu ovuştursaydın, ben geçen salı olmuştum iğneyi inanırmısın hala ufaktan sancıyor,birde zeytinyağıyla ovdur çok iyi geliyor acırsa,inşallah acımaz
Biraz ovdum aşıdan sonra
KuZum acıdığı zaman mı zeytinyağ ile masaj yaptırayım
ağrıyacak diye bekliyorum hatta yemek bile yaptım sonra yapamam diye

Bende kafama göre alıyordum birşeyler hatta dün söyledim kıyafetleri nerdeyse tamam diye. Bugün bir liste yaptım kazın ayağı hiç te öyle değilmiş :) ne zor iş ilk bebek olunca :)
O kadife tulumlar polyester içeriyormu?

Tecrübeli anneler yardım etsin bize
Bide you tube bir video izledim çok hoşuma gitti
Onları dikkate alacağım
Haftaya kontrol var ayrıntılı ultrason olacağım inşallah
Hayırlı haberler alıp listeme başlayacağım

Biraz ovdum aşıdan sonra
KuZum acıdığı zaman mı zeytinyağ ile masaj yaptırayım
ağrıyacak diye bekliyorum hatta yemek bile yaptım sonra yapamam diye

ben acıdığı zaman yaptırmıştım canım , o gün değilde ertesi gün ağrımaya başlamıştı bende

merhaba kızlar. cinsiyet öğrenmeyen bi ben kaldim galiba. plesanta anterior olan var mi? tehlikeli bi şey degil galiba dmi kizlar?

Alışveriş konusunda beni heyecanlandırıyorsun
:)))
Başlamak istiyorum ama biraz daha sabır diyorum kendime

merhaba kızlar. cinsiyet öğrenmeyen bi ben kaldim galiba. plesanta anterior olan var mi? tehlikeli bi şey degil galiba dmi kizlar?
Benim de anterior yerleşimli. Zaman içinde rahim büyüdükçe yerleşimi değişebiliyor. Yukarı çıkarsa sıkıntı yok. Aşağı doğru büyürse doğum kanalına inebiliyor o zaman normal doğuma engel. yoksa bir sıkıntı yok

chicco kadife tulumlarda %100 pamuk ipliği diyordu, fiyatları biraz daha tuzlu ama , alıcaz artık

dediğin gibi kazın ayağı hiç öyle değil, bebiş olmadan şunuda alırım bunuda diyordum şimdi çokta gerekli değil aslında boşa masraf etmeyim diye frenliyorumdaha beşiği var, mevlüt hediyelikleri var, varda var :)

Alışveriş konusunda beni heyecanlandırıyorsun
:)))
Başlamak istiyorum ama biraz daha sabır diyorum kendime
Heyecan iyidir adrenalin salgısı falan bedeni dinç tutar

Yaa hiçbirşey yapmadan da geçmiyor vakit ne yapalım :)

Aaa ne oldu ki neden görümcen ne bebeğin isminden ilayda gayet güzeldi
Alıştık hemencik

Kesinlikle kullan atlardan kullanmak lazım. Anne bebek bakım çantalarından çıkıyor alt açmalar hiç kullanılmıyor. Kullan atları da eğer ıslanmadıysa kirlenmediyse tekrar tekrar kullandım tabi ki de. Benim oğlumun hastane çıkış takımı geldi 56 cm yazıyor. Kızım 52-53 hangisini hatırlamıyorum o civarda doğdu, oğlum hadi doğsun 54. Bu takım dışında yenidoğan almayacağım, çok çabuk büyüyor ve kızımdan kalan beyaz/kahverengi falan patikli pantolonlar zıbınlar var onları giydiririm. Zıbın üzerine önden düğmeli ceket gibi giyilebilen penyeler çok pratik oluyor. Önden düğmeli değilse mutlaka omzundan yakasından düğmesi olsun üste aldıklarınızın. Zıbınları giydirmesi zaten kolay oluyor. Kadife hiç sevmiyorum normalde, kızımda da bir iki tane almıştım, ama bence sıcak gelir. Ayrıca küçükken tulum çok almayın bi anda giydiremez oluyorsunuz. Daha büyüdüğünde 1-2 yaşında çok tulum giydirdim ben çok seviyordu gece yatarken. Ayrıca alt alırken patikli altlar da güzel oluyor çorapsız falan giydiriyordum.

Ayrıca da nasıl alıştırırsanız öyle gidiyor. Eşimin kuzeniyle 7 ay arayla doğum yaptık. O kızının pantolon kısmını 3 kat bile giydiriyordu bazen. Ben kendim ne giyiyorsam bi kat fazla giydiriyordum. Kendim kışın bile bazen atletsiz dolaştığım için 2 kat geziyordu çocuk genelde. 5 yaşında kızım, kışın altına iki kat giydiği nadirdir, üstüne yelek ceket giymez evde. Dışarıda atlet, uzun kollu penye ve mont. İzmir sıcak ama, onlar da İzmir'de yaşamasına rağmen her kıyafetinin altında külotlu çorap üzerine tayt üzerine pantolon. Biraz zayıf olmasının da etkisi var ama, bebeklikten gelen alışkanlıklar çok önemli. Boşuna kat kat giydirmeyin önerim yavruları. Sabah kızıma sadece bir tayt ve atletsiz uzun kollu üst giydirdim mesela.

bende ağırlaşmadan almak istiyorum, gideyim dokunayım alayım, işten ayrıldığım vakitte takı yastığı hastahane süsleri filan uğraşırım biraz zaman geçer.

Ben sadece öyle masraflı olacak carters dan iki tulum aldım. Zaten öyle masraflı kıyafetler hediye gelir büyük ihtimalle gelmezse doğuma yakında alınır. Ama body si patikli alt ı falan hediye gelmez diye düşünüyorum o yüzden şimdilik onları alıyorum.

Ben varım. Plesanta rahim ağzını kapatmıyor normal doğum için sıkıntı yok dedi doktorum. Sezeryan olursa önce plesantayı hızlı bi şekilde çıkarıp sonra bebeği çıkarmamız gerek acele hareket etmemiz gerek o da bi sorun değil dedi doktorum. İlk doğumum normaldi yine öyle istiyorum hayırlısıyla tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…