• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar sizi takip ediyordum ama yeni üye oldum..bakırköy civarinda iyi bir kadin dogumcu biliyor musunuz?ben normalde medicana gidiyordum doktorum kotu degil ama ilgisizligi cok kotu ilk kez hamilelik yasiyorum ve benimle birlikte heyecanlanmasa bile en azindan anaclik gosterebilcek bir doktor ariyorum..aylar once fatihte medicalpark aysegul hanima gitmistim eger yakin olanin8z varsa kesinlikle oraya gitmeli dunya tatlisi bir insan keske bakirkoydede boyle bir doktor olsa bana yardimci olabilcek var mi?Rabbim tum isteyenlerin kuxagina yavrularini saglikla sihhatle aldirsin

Evet benim dinlediğim de zaten meditasyon müzikleri falandı. Sessizlik iyi oluyordu gerçekten. Ayrıca 4cm açıklık olduktan sonra nereye fırlattığımı bilmediğimden kulaklığı kaybettim.
Ya güldürdün beni :KK70:ben o zamanlar yine bu forumda takılıyordum benden önce doğum yapanlardan biri yazmıştı hani sancı nasıl bişey diye soranlara. Vallahi önüne gelene çakasın geliyor demişti:KK70:cidden de öyleydi daha iyi bi tabire rastlamadım.
Kiz biraz once yazdimki simdide senin yazini gordum valla bende konusturmadim
Annem arada odadan cikiyodu cikiyo diyede kiziyodun
Odada esimle konusuyo konusuyolar diyede kiziyodum :))
Tıpkısının aynısı ben:KK53:
olmaz dunurcumm ben sensiz ne yaparım :KK200:

Kız ne bozuyorsun aramı dunurumle:eğlence: gül gibi geciniyoruzz

Bendeee erkek bebiş isim önerileri bekliyorum ama kriterimiz cok esim sagolsun :halay:
-İcinde tr karakterli harf gecmeyecek
-sert unsuzleri icermeyecek,
-anlamı guzel olacak
-mumkunse unisex olacak
-......................................
:kızgın:
Deniz olabilir mi? Ben de oğlum için düşünüyorum da deniz ismi hoşuma gidiyor ama E ile başlasın takıntımı atamadığımdan karar veremedim:KK53:

Disarda olanlara Allah yardim etsin okula gittim geldim ama dondummmm :KK17:
Bide kapinin onunde arabaya bindim kapinin onunde inmeme ragmen.

Bide artik okula gidip gelmek bile beni zorluyor hic yurumuyorum ustelik asansorle inip cikiyorum arabadan hic inmiyorum bile.
-Piraye -Piraye sen nasil dayaniyon isin cok zor Allah yardimcin olsun bacim

O ne la oyle
Oyle isim mi olur :KK53:
O yuzden bulamiyonuz
Oglum olsaydi mert kaan koyucaktim

Mert, Sarp bence guzel isim ama sert bitiyormus esime gore :D zor begeniyor bizimki

Ya güldürdün beni :KK70:ben o zamanlar yine bu forumda takılıyordum benden önce doğum yapanlardan biri yazmıştı hani sancı nasıl bişey diye soranlara. Vallahi önüne gelene çakasın geliyor demişti:KK70:cidden de öyleydi daha iyi bi tabire rastlamadım.

Tıpkısının aynısı ben:KK53:

Deniz olabilir mi? Ben de oğlum için düşünüyorum da deniz ismi hoşuma gidiyor ama E ile başlasın takıntımı atamadığımdan karar veremedim:KK53:

Aynen canımm Deniz gibi duruyor bizimde :)
Ben Menderes istiyorum basına yada sonuna koyarız onu da... kıvrıla kıvrıla akan nehir ege de cok guzel :KK200:

İnstagramda pijamafirtinasi diye bi sayfa var. Yüzde 10 indirim ve kargo bedava kampanyası var 4 gün boyunca. Ben şunu çok beğendim 135 lira nasıl sizce? Pamuk satenmiş. Pijamadiyarinda da var aynısı. Fiyat için yazdım cevap bekliyorum ordan.
Pijamadiyarını sen mi söylemiştin mickey li pijamaları ordan mı almıştın
@SEPTEMBER LOVE

Eklentiler

• Screenshot_2018-12-06-10-03-20.webp
    Screenshot_2018-12-06-10-03-20.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 62
Mert, Sarp bence guzel isim ama sert bitiyormus esime gore :KK70: zor begeniyor bizimki

Aynen canımm Deniz gibi duruyor bizimde :)
Ben Menderes istiyorum basına yada sonuna koyarız onu da... kıvrıla kıvrıla akan nehir ege de cok guzel :KK200:
Menderes in neresi unisex dunurcugum:KK12:
Kerimcan Durmaz daha unisex bence :KK53:

Disarda olanlara Allah yardim etsin okula gittim geldim ama dondummmm :KK17:
Bide kapinin onunde arabaya bindim kapinin onunde inmeme ragmen.

Bide artik okula gidip gelmek bile beni zorluyor hic yurumuyorum ustelik asansorle inip cikiyorum arabadan hic inmiyorum bile.
-Piraye -Piraye sen nasil dayaniyon isin cok zor Allah yardimcin olsun bacim
Sağol canım bugün ekstra bir soğuk var eldiven bere idare ediyorum. Belim çok ağrıyor nedense ayrılacak sanki belim yerinden

İnstagramda pijamafirtinasi diye bi sayfa var. Yüzde 10 indirim ve kargo bedava kampanyası var 4 gün boyunca. Ben şunu çok beğendim 135 lira nasıl sizce? Pamuk satenmiş. Pijamadiyarinda da var aynısı. Fiyat için yazdım cevap bekliyorum ordan.
@SEPTEMBER LOVE
Bayıldımmm bende bakayım simdi :KK200:

@SEPTEMBER LOVE
Çok güzelmiş :KK68:

@SEPTEMBER LOVE
Yok kuZum ben oradan almadım benim aldığım Yeri bulup hemen etiket yapacam. Sana
Benim aldığım yer biraz daha uygun fiyatları ama ürünleri aynı

İki sayfa da aynı yere ait burdan bakabilirsin
Bende iki tane aldım @ES-ER

Eklentiler

• 4CCB19EA-E7CA-48B7-B9B7-3E390E83334E.webp
    4CCB19EA-E7CA-48B7-B9B7-3E390E83334E.webp
    71,4 KB · Görüntüleme: 52
  • B7604D45-E9FF-49EF-9971-FF61E75D732E.webp
    B7604D45-E9FF-49EF-9971-FF61E75D732E.webp
    53,6 KB · Görüntüleme: 59
-Piraye -Piraye kuzum yoğunsun galiba bu gün sesin çıkmıyor
M mel33 cankuş sende artık hiç muhattap olmuyorsun bizimle
Canım malum yatıyorum.dikisim mi rahim mi anlamadım cız cız batıyor.bir yere gidemiyorum yarıyorum.buraya da hep sıkıntımı yazıyorum haliyle o yüzden canınızı sıkmak istemiyorum.bayağı yoruldum artık .inan sadece wc ve doktor için kalkıyorum.yattığım yerden yardımcı kadını eşini kızımı yönetmek çok zor.artık etrafındakiler de gıcık kapıyor benden...sen nasılsın..bak bana bir dokun bin ah işit...

Back
X