- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Çok geçmiş olsun kuZumÇok şükür sadece hastalıkla uğraşıyoruz. İnşalşah en kısa zamanda atlatırız. Kış benim mevsimim değil. Hiç sevmiyorum ya baharlara aşığım![]()
İnşallah en yakın zamanda sende kızında iyileşirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun kuZumÇok şükür sadece hastalıkla uğraşıyoruz. İnşalşah en kısa zamanda atlatırız. Kış benim mevsimim değil. Hiç sevmiyorum ya baharlara aşığım![]()
Günaydın kızlar,
ablam için dua eden herkes Allah razı olsun güzel haberi aldık sonuç pozitifinşallah devamında kese ve kalp atışını da görür hayırlısıyla oda bizlerde kucağımıza alırız.kuş gibi hafiflemiş hissediyorum kendimi,ne ağrılarım ne başka düşüncelerim hepsi birden sıfırlandı sanki.
darısı @hilalcikk görümcesine inşallah![]()
Gecmis olsun canim yemek arasinda farketmeden agzina tepiversenHem ben hem kızım fena hastayız. Gece sürekli ağlıyor. Hiç uyumuyor. İlaç içmiyor nedense. Dr asist verdi. Ama ne mümkün. Ateş düşürücü veremiyorum. Şaşırdım kaldım. Rabbim yardımcım olsun. İlk defa böyle hasta oldu. En son 1 yaşında diş çıkarırken ateşi çıkmıştı. Hastalıkla yeni tanıştı. O yüzden gereğinden çok fazla huysuz.
mutlaka haber ver canım, inşallah onunda tutacaktır, inan kendi haberimi aldığımda ağlamamıştım ablamda ağladımCanimmmm o kadar sevindimki sukurler olsun Allaha insallah hersey guzel ilerler saglikla alir kucagina bizde pazar gunu ogrenicez haber veririm canim
Ne güzel civil civil gelince yazsanaben bunu aldım.
Tum belirtiler hamile oldugunu gosteriyor bi test yapsana merak ettimGünaydınlar
dünden beri baş dönmesi/mide bulantısı var.. Üşüttüm mü naptım bilmiyorum![]()
sağol canım benim inşallahÇok şükür İnşallah devam eder gider güzel haberleri
TAMAM CANIM HABER VERİRİM. DAHA BUGÜN VERDİM SİPARİŞİ BAYA ÇEŞİT VAR AMA ÇOK ÇABUK TÜKENİYOR. BENDE DENEMELİK ALDIM BEĞENİRSEM ALIRIM DAHA GÜNLÜKTE KULLANIRIM BEN BUNLARI GEBELİKTEN SONRA.Ne güzel civil civil gelince yazsana
Memlun kalacakmısın
denedim canım ama hemen türkürüverdi. Asistin tadı kötü galiba çünkü ateş düşürücüyü çok seviyor. Ama artık ateş düşürücüyü de asist zannedip içmek istemiyor.Gecmis olsun canim yemek arasinda farketmeden agzina tepiversen
geldi mi eline nasıl kumaşı?ben bunu aldım.
Aaaa gozunuz aydinGünaydın kızlar,
ablam için dua eden herkes Allah razı olsun güzel haberi aldık sonuç pozitifinşallah devamında kese ve kalp atışını da görür hayırlısıyla oda bizlerde kucağımıza alırız.kuş gibi hafiflemiş hissediyorum kendimi,ne ağrılarım ne başka düşüncelerim hepsi birden sıfırlandı sanki.
darısı @hilalcikk görümcesine inşallah![]()
inşallah canım,ona da bizedeAaaa gozunuz aydin
Allah saglikla sihhatle kucaklarina almayi nasip etsin ins
Cok sevindim![]()
Farkli olsun diyosan ceyrek altin dagit kizz![]()
Asisti mi içmek istemiyor? Bazı ilaçlar çocuğu tüm ilaclardan soğutabiliyor maalesef. Allah kolaylık versin.Bi
denedim canım ama hemen türkürüverdi. Asistin tadı kötü galiba çünkü ateş düşürücüyü çok seviyor. Ama artık ateş düşürücüyü de asist zannedip içmek istemiyor.
yok canım şimdi verdim sipariş yazcam gelincegeldi mi eline nasıl kumaşı?