• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dun cok fenalasmistim bugun yemedim iyiydim.Simdi okula cikarken elma yiyeyim dedim gene fenalastim
Yemek iyi gelmiyo bana yemezsem iyiyim

O zaman listeye ekleyelim biz onu.

Müdürlerin şu tavrına gıcık oluyorum. Sanki işverenmiş, patronmuş gibi davranıyorlar:sinirli: hastasın sonuçta keyfi birşey yok yani.

Yaaaaaa çok sevindim. Gözünüz aydın. İnşallah sağ Salim kucağına da alır.
sağol canım inşallah, herbirimiz :)

kızlar ben bişey sorcam vajina dış dudaklarda sarkma olan oldu mu bu neden oluyor ya sirimi yaptırdığım kuaför bile farketti söyledi düzelir mi bu yaşayan var mı gebelikte oldu benim.

@Cemre Yaman canım senmiydin hareketlerde azalma var diyen? sayfaları okurken unuttum.. o bendede çok oluyor. galiba normal bişey,herkeste var. kimi zaman çok net,kimi zaman beni sinir ediyor belli belirsiz..

kızlar ben bişey sorcam vajina dış dudaklarda sarkma olan oldu mu bu neden oluyor ya sirimi yaptırdığım kuaför bile farketti söyledi düzelir mi bu yaşayan var mı gebelikte oldu benim.
Biraz değişiklik olabiliyor, özellikle 8 aylıkken oluyor değişiklik bu aylarda da olabilir. Doğum sonrası düzelir.

ya benim sarkma değilde ayıptır söylemesi etlendi butlandı :kahve:)birde hafif kararma oluştu gibi.

yalnız ağdayı çok önermiyorlar diye biliyorum

Kızlar anneannemi kaybettim :(
Gece vefat etmiş ama bana haber vermemişler
Doktorlarım konuşup öyle evime gelip haber verdiler
Birer Fatiha okur musunuz ?

Back
X