• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evde bir cocuk, yorucu bir is, ev isleri, hergun uzunca bir yol git gel, yorgunluk artik benim icin olagan bir durum oldu. Izne ayrilinca rahatlarim insaallah biraz.
İyice ağırlaşıyoruz kuZum ben bazen koca gün kalkmıyorum koltuktan o yüzden Çalışanlara içim gidiyor hele ki @-Piraye her gün aklımdan valla

Kızlarrrr görümcemde hamile bugun kan testinde öğrendik sonucu rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah @xxtalyaxx canim insallah agustos ayinda dogucak bebisler
Gözünüz aydın canım. Çokkkk sevindim. Özellikle tüp bebekle hamile kalanları duyunca çok seviniyorum. Yaşadıklarım geliyor aklıma. İnşallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimizi.

Gözünüz aydın canım. Çokkkk sevindim. Özellikle tüp bebekle hamile kalanları duyunca çok seviniyorum. Yaşadıklarım geliyor aklıma. İnşallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimizi.
Çok sagol canim neredeyse 12 yillik evlilerdi gercekten hepimiz cok mutlu olduk Allaha sukurler olsun Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar versin insallah

Kizlarr az once bi erken dogum hikayesi okudum.. ya okdr etkilendim ki su hayatta butun yasadiklarimiz kaderden ibaret kesinlikle buna eminim.. 31.haftadan 35.haftaya kadar bebegin gelisimi hep 30.hafta gorunmus hic gelismemis bebek en son artik doktor almamiz gerek ona da sana da zarar gelmeden demis. Ciger gelistirici fln vurulmus sonra 35.haftada ama bebek 30 haftalik gelisimde dogmus ve burasi bomba yenidogan yogunbakimi fln ayarlamislar ama 1700lerde bi kiloyla 44cm dogan bebek kuveze girmeden saglikli bi sekilde evlerine gitmisler.. yani biz korksak da korkmasak da hersey kotu sonla bitecek degil hele ki 30 haftalik dogan ve kuveze bile girmeyen bu bebegi okuyunca tuylerim urperdi.. masallah bin kere dedim icimden de
Böyle güzel hikayeler duymak insanı rahatlatıyor
En çok korkuluğum şeylerden biri gelişim geriliği :(

Kizlarr az once bi erken dogum hikayesi okudum.. ya okdr etkilendim ki su hayatta butun yasadiklarimiz kaderden ibaret kesinlikle buna eminim.. 31.haftadan 35.haftaya kadar bebegin gelisimi hep 30.hafta gorunmus hic gelismemis bebek en son artik doktor almamiz gerek ona da sana da zarar gelmeden demis. Ciger gelistirici fln vurulmus sonra 35.haftada ama bebek 30 haftalik gelisimde dogmus ve burasi bomba yenidogan yogunbakimi fln ayarlamislar ama 1700lerde bi kiloyla 44cm dogan bebek kuveze girmeden saglikli bi sekilde evlerine gitmisler.. yani biz korksak da korkmasak da hersey kotu sonla bitecek degil hele ki 30 haftalik dogan ve kuveze bile girmeyen bu bebegi okuyunca tuylerim urperdi.. masallah bin kere dedim icimden de
Canim haberlerde gosterdi bugun 22 haftalikken dogmus bebek ve su anda saglik durumu iyiymis 500 gr dogmus biz hep olumlu dusunelim Rabbim istedikten sonra hersey olur

Çok sagol canim neredeyse 12 yillik evlilerdi gercekten hepimiz cok mutlu olduk Allaha sukurler olsun Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar versin insallah
canım çok sevindim Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın sağlıcakla kucağına alır inşallah gozunuz aydın

Amin canım inşallah. Offf 12 yıl ne demek. Biz 5 yıllık evliyiz. Yetti de arttı bile. İnşallah bebişlerimiz geçmişi unutturacak :nazar::dua:

Amin canım inşallah. Offf 12 yıl ne demek. Biz 5 yıllık evliyiz. Yetti de arttı bile. İnşallah bebişlerimiz geçmişi unutturacak :nazar::dua:
Insallah canim saglikla dogsunlar 2 embriyo transfer edildi bugun diyoruz belkide seneye bu zamanlar evde 3 tane bebis olcak diye insallah:dua:

Insallah canim saglikla dogsunlar 2 embriyo transfer edildi bugun diyoruz belkide seneye bu zamanlar evde 3 tane bebis olcak diye insallah:dua:
Bana da 2 tane transfer ettiler. Her zaman şunu düşündüm. 1 tane olsun bizim olsun, hayırlısı olsun. İkize de gönlüm vardı ama 1i tuttu. İnşallah sizin de gönlünüze göre olur. Sağlıkla olsun da.

Bazı geceler ayağımı oynatamıyorum
Komple bütün bacağıma vuruyor
Gündüzleri çok hissetmiyorum
İlerleyen haftalarda bu ağrılar çoğalacak o zaman dimi
Evet olabilir giderek zorlaşıyor geceler. Erken başladı diye düşünüyorum gerçi ama alışma dönemi belkide vücudun

Bazı geceler ayağımı oynatamıyorum
Komple bütün bacağıma vuruyor
Gündüzleri çok hissetmiyorum
İlerleyen haftalarda bu ağrılar çoğalacak o zaman dimi

Canim acaba geronimo_s geronimo_s nun bahsettigi magnezyumu mu kullansan sen de, belki yeterli gelmiyordur seninki de. Benim de arada kramp giriyor, hic kullanmadim henuz magnezyum, eger devam ederse bir dahaki kontrolde isticem doktorumdan.

Bana da 2 tane transfer ettiler. Her zaman şunu düşündüm. 1 tane olsun bizim olsun, hayırlısı olsun. İkize de gönlüm vardı ama 1i tuttu. İnşallah sizin de gönlünüze göre olur. Sağlıkla olsun da.
Oyle tabiki saglikli olsunda hic farketmez zaten hepsi saglikla dogsunlar insallah

Böyle güzel hikayeler duymak insanı rahatlatıyor
En çok korkuluğum şeylerden biri gelişim geriliği :KK43:
Hikayeyi sirf senin icn yazdm hep kotu seylere denk geliyosun diye.. hatta bak doktoru detayliya gir demis centiklesme mi var fln diye ve centiklesme fln da cikmamis yani olacak olan hersey sebepsiz de olsa oluyo veya centiklesme sorunu oldgu halde saglikla dunyaya gelen de cok fazla bebek var insallah sen de gayet saglikla alcksn canm benm icini ferah tut :KK200:

Back
X