• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Seker yuklemesi yaptirmicam bu yuzden aclik tokluk bakilacak ac gel dedi doktor nasil dayanicam ac bilmiyorum.Simdi cocuklari okula birakinca gidicem bayilacak gibiyim simdiden

Seker yuklemesi yaptirmicam bu yuzden aclik tokluk bakilacak ac gel dedi doktor nasil dayanicam ac bilmiyorum.Simdi cocuklari okula birakinca gidicem bayilacak gibiyim simdiden
Bende yaptirmak istemiyorum banada acluk tokluk bakilcak bazende diyorum yaptirsammi diye doktorumda hic zorlamadi zaten istersen bu sekilde yapariz dedi

Günaydın bak sabah sabah soracağım toz sabun yerine
Kalıp sabunu rendelesem olur mu
Ben denemek için hacı nın granül sabununu aldım. Ama kalıntı bıraktı koyu renklerde farkettim. Dünde güneş var diye bebeğin battaniyelerini yıkayalım çabuk kurur balkonda dedik. Biz astık bulutlandı hava. Eşimde o granül sabunla atmış makinaya kalmaz inşallah kalıntı :işsiz:

Kızlarrrr görümcemde hamile bugun kan testinde öğrendik sonucu rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah xxtalyaxx xxtalyaxx canim insallah agustos ayinda dogucak bebisler

canım nasıl sevindim tam yaz bebişi olacaklar, duanın gücüne inanırım burdaki dua eden arkadaşlardan da Allah razı olsun:KK68:

Ben denemek için hacı nın granül sabununu aldım. Ama kalıntı bıraktı koyu renklerde farkettim. Dünde güneş var diye bebeğin battaniyelerini yıkayalım çabuk kurur balkonda dedik. Biz astık bulutlandı hava. Eşimde o granül sabunla atmış makinaya kalmaz inşallah kalıntı :işsiz:
O sabundan sonra çamaşır makinesinde sabunsuz durulama yapman gerekliymiş
Ben sabunlu suda bekletip
Sonra çamaşır makinesine atacağım normal yıkama yapacağım

Back
X