• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar :)
Haftasonu kemeraltına gittik annem ve kardesimle :)
Anneneaanemiz birsuru sey aldı oglusumuza :KK200: Size sorum 3 hastane cıkısı + 20 kadar alttan cıtcıtlı zıbın, 6 tane kadar alt-ust ayrıca takım ilk etapta yeterli mi? Bunlardan baska corap, patik, banyo havlusu da aldık ama onları cekmemisim..

Eki Görüntüle 2213870 Eki Görüntüle 2213871 Eki Görüntüle 2213872 Eki Görüntüle 2213873 Eki Görüntüle 2213874

Güle güle giysin yavrun hepsini :)

SEPTEMBER LOVE SEPTEMBER LOVE parça parça yap bari işleri çok yorulmadan

Bazen kaka taşıyor, alt üst değişmek zorunda kalıyorsun. Gidişata göre bakarsın. Farklı aylarsa zıbınlar problem yok hep yeni doğansa çok gelir dedim.
Tekrar yazayım da. Banyo havlusu iki tane olsun. Biriyle kurulayıp diğerine geçirirsin. Ben yıkadıktan sonra tülbelt ve üstünden havlu sarıyordum kurulayıp ıslakları kenara alıp kuru havluya sarıyordum. O şekilde çok mutlu oluyordu kızım.

Aa iyi ki soyledin canım tamam bir tane daha alalım denkgelince haklısın ıslakla mı sarılacak minicik bebiş :KK200:

Güle güle giysin yavrun hepsini :)

SEPTEMBER LOVE SEPTEMBER LOVE parça parça yap bari işleri çok yorulmadan

Sagol canımmm:dua:

Günaydın kızlar :)
Haftasonu kemeraltına gittik annem ve kardesimle :)
Anneneaanemiz birsuru sey aldı oglusumuza :KK200: Size sorum 3 hastane cıkısı + 20 kadar alttan cıtcıtlı zıbın, 6 tane kadar alt-ust ayrıca takım ilk etapta yeterli mi? Bunlardan baska corap, patik, banyo havlusu da aldık ama onları cekmemisim..

Eki Görüntüle 2213870 Eki Görüntüle 2213871 Eki Görüntüle 2213872 Eki Görüntüle 2213873 Eki Görüntüle 2213874
Güle güle kullansın bebişin canım. Benim de ilk bebeğim o yüzden sayı konusunda yorum yapamayacağım. sağolsun kızkardeşim oğlunun baya bir kıyafetini getirdi. Hepsi de çok güzeldi. Hevesten biraz da biz aldık. Sonlara doğru yıkayıp kaldırdığımda ben de yeter mi diye bakacağım.

Son düzenleme:
Günaydın.. iyi misiniz kızlar? Ben hastalıklardan ediyorum.. inşallah yakında düzeleceğim.:KK43:
Günaydın canım. Benim de bu aralar burnum tıkanıyor ama henüz yatağa düşecek kadar olmadım, umarım olmamda. Sen de hastalığın sonuna yaklaştın bence. En kısa sürede iyileşirsin umarım.

Güle güle kullansın bebişin canım. Benim de ilk bebeğim o yüzden sayı konusunda yorum yapamayacağım. sağolsun kızkardeşim oğlunun baya bir kıyafetini getirdi. Hepsi de çok güzeldi. Hevesten biraz da biz aldık. Sonlara doğru yıkayıp kaldırdığımda ben de yeter mi diye bakacağım.
Evet canım bizim de kızkardesimin oglundan kalanlar cok guzel getirdiler onları da kullanırız..
güle güle giysinler insallah :KK200:

Kızlar kusura bakmayın öğlenciyim telefondan yazıyorum.
Dün akşam gittim devletin aciline.
Kadın doğum doktoru yokmuş bana pişkin pişkin ya özele ya başka devlete gidin dediler.
Sancısı olan biri gelse ne yapacaklar anlamadım.
Sonra lanet olsun dedim o sinirle eve geldik.
Çok şükür biraz daha iyi hareketler.
Daha da iyi olur inşallah.
Allah devlet hastanesinin eline düşürmesin bunu bir kere daha anladım.

Kadın doğum doktoru yokmuş bana pişkin pişkin ya özele ya başka devlete gidin dediler.
Canım iyi hadi hareketlenmiş sıpan. Herkesi asker etti şimdiden :dondurma:

Hepimizin ödünü kopardın. Hareketler daha iyiyse gitme bi daha boş ver. Doktorunda kontrolün ne zaman?

amin canım iyisiniz ya sağlık ocağına gidip kalbine filan baktırabilirsin az hareket ediyo diye söyle bakalım için rahatlar konuşursan ebeyle

Back
X