• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar aclik tokluk kani baktirmistim tokluk kan degeri sınırın altinda cikmis dusuk cikmis yani
Randevum vardi ins doktor kotu bisey demez.Zaten bir aydir kiloda almamisimo_O
 
Günaydın canlar
Neden bu kadar erken uyanıyorum 7 den beri uyanığım
Ben normalde çalışırken de şimdi ki çalışmadığım dönemde de uykumun bozulduğu 3 te kalkıp sabaha kadar oturduğum zamanlar haricinde hep en geç 6:30 da kalkarım. Hemen kahvaltı hazırlığına başlarım ama şu saatler alınmıyor ya hava karanlık hep ancak 7:30 da ayılabiliyorum. Sağolsun nil im olmasa belki ona bile kalkmam. 7 de başlıyor patır patır sabah sporuna. 2 gündür yine kasıklara indi maşallah savaş alanı karnımın içi şekilden şekile giriyor. Yukardayken bu kadar çok hissedilmiyordu :KK200:
 
Gunaydınlar :KK200:
Ben dün hic bakamadım isyerim cok yogundu kızlar anca okudum yazdıklarınızı :)

Kızlar tayin yerlerimiz açıklandı. Tercih yapacağız . Ama eşimle uzlaşamıyoruz. Daha doğrusu Kıbrıs’a gitme konusu kafamızı karıştırıyor. İki çocukla Kıbrıs’a gitmek en mantıklısı gibi ama ikimiz de gitmek istemiyoruz. Ama bizi eninde sonunda bir zaman oraya gönderecekler. Çocukların okul vaktine gelirse kötü olur. Öyle karışık hallerdeyiz.

Mutlaka Kıbrıs'a gitmeniz gerekecekse simdi gidip gelmeniz daha mantıklı bence de canım, cocukların buyudugunde okul zamanında orda olmaları pek iyi olmaz bencede.. Cok gelen gidenin olur hep ılık orda havalar sıkılmazsın insallah. Hayırlısı olsun bu arada. Ne zaman gitmeniz gerekecek peki?
Bende önemli diyorum da eşime göre abartıyorum işte :sopa:

Canım cok haklısın yazacaktım ki zaten sorun cozulmus makul bir sekilde cok sevindim:KK200: Bazen anlamıyor bu erkekler bizi

Artık karar verin de alın bi Beşik ya
Bak biz kayınvalidemle bebe deterjanı almaya markete gittik
Hem ona hem bana halı alıp geldik :))
Sevgili kaynanam gelini mutlu olsun İstemiş
Ne kıymetliymis geliniiiii:KK200: Masallah kuzum Allah muhabbetinizi artırsın:nazar:
Angara yok mu angara :halay:
Canim ben olsam kesinlikle kibris tercih etmem.Her ne kadar sehirler farkli olsada sonucta ailen hopp dedi mi bi otobuse bakiyor gelmeleri.ama kibris oyle degil.Ayriyeten sizinde gelip gitme acinizdan.

Arkadasim gitmisti kibrisa ne hayallerle sonra kendilerini tr ye zor attilar.
Enine boyuna arastirin orda yasayanlar mutlaka var forumlarda fikirlerini alin.
Bu arada cok gecmis olsun okudum yazamadim kafam biraz karisik benimde dusunup karar vermem gereken bi konu var aklimda.Esim saolsun ortaya konuyu atti kafami karistirdi birakti.Simdi isin icinden cikmaya calisiyorum.Senden farksizim yani:KK47:

Dunur ne yaptın isin icinden cıkabildin mi :anne:
doktordan cıktın mı ayrıca ne dedi?

Ben İzmir'deyim. Ama doğum yapacağım yer belli değil hala. Doktorum Çınarlı ile anlaşmalıymış sanırım. Ama normal doğuma zaten gelemiyor. O yüzden yine Ege Üniversitesi'nde yapayım diyorum zorunlu sezaryen gibi bir durum olmazsa.
Doktorun kim canım neden normal doguma gelemez anlamadım?
 
Doktorun kim canım neden normal doguma gelemez anlamadım?
Prof. Dr. Sait Yücebilgin. Sabah 6buçuk 9 arası ameliyatları var. 9 dan saat 3'e kadar Ege Üniversitesi'nde hocalık yapıyor. Derslere falan giriyor. 3 ile akşam 9 arası da muayenehanesinde hasta bakıyor. Bu 3 yer de birbirinden uzak yerler. Ege Bornova'da, muayenehane Alsancak'ta, ameliyatları da Çınarlı'da yapıyor. Ben hangi ara doğursam da gelmesi zor yani. Beklentim yok o yüzden. Doktorluğuna çok güvendiğimden gidiyorum ona kontrollere.
 
Prof. Dr. Sait Yücebilgin. Sabah 6buçuk 9 arası ameliyatları var. 9 dan saat 3'e kadar Ege Üniversitesi'nde hocalık yapıyor. Derslere falan giriyor. 3 ile akşam 9 arası da muayenehanesinde hasta bakıyor. Bu 3 yer de birbirinden uzak yerler. Ege Bornova'da, muayenehane Alsancak'ta, ameliyatları da Çınarlı'da yapıyor. Ben hangi ara doğursam da gelmesi zor yani. Beklentim yok o yüzden. Doktorluğuna çok güvendiğimden gidiyorum ona kontrollere.
Anladım canım o zaman Ege'de dogum planlaman daha mantıklı olacaktır haklısın
 
Günaydın kızçeler:KK200:
valla ben güzelce uyumuşum bgn:nazar:

Bişe sorucam bu tetanoz aşısı kaç doz yapılıyordu?
 
Günaydın kızçeler:KK200:
valla ben güzelce uyumuşum bgn:nazar:

Bişe sorucam bu tetanoz aşısı kaç doz yapılıyordu?
Günaydın canım ne guzel :KK200:
2 doz dogumdan once digerleri dogumdan sonraymıs 3 doz daha varmıs canım ası kartında yazıyordu ebenin verdigi
 
Back
X