• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bence önemsizdir. Kafaya çok takacaksan git ama.
Az once yine baktm koyu sariya donmus baya bi koyu sari ama.. enfeksiyon mu ki acaba sancim fln da yok aslnda ama bilemedm nerden cikti bu is.. normlde cumartesi seker yukleme yaptrcktm yarn yaptryim hem bu durumu da soylerm doktor da gerek gorurse bakar diye dusundm bugun dha da artmazsa gitmicm

Günaydın kızçeler:KK200:
valla ben güzelce uyumuşum bgn:nazar:

Bişe sorucam bu tetanoz aşısı kaç doz yapılıyordu?

Canım ben 2.dozu pazartesi oldum sonrasında varmı bilmiyorum ama hamilelikte yapılacak 2 doz
Sanırım bundan sonra yaptıracağımız test, tahlil kalmadı dimi

Az once yine baktm koyu sariya donmus baya bi koyu sari ama.. enfeksiyon mu ki acaba sancim fln da yok aslnda ama bilemedm nerden cikti bu is.. normlde cumartesi seker yukleme yaptrcktm yarn yaptryim hem bu durumu da soylerm doktor da gerek gorurse bakar diye dusundm bugun dha da artmazsa gitmicm
Enfeksiyon olabilir normal akıntı da olabilir. Yarın gidecekmişsin zaten sorarsın.

Kizlar gunaydn bu sabah uyandgmdan beri hafif cok acik kahve lekelenmem var. Daha 2 gun once kontrol vardi hersey cok guzel fln demsti doktorum. Sizce bekliyim mi bugun gdyim mi acaba usutmekten fln olur mu off kafamda deli sorular. Okuldaym derslere nasl girip cikiyorm aklim basmda degl
KuZumm ne yaptın nasılsın

Dunur ne yaptın isin icinden cıkabildin mi :anne:
doktordan cıktın mı ayrıca ne dedi?

Doktorun kim canım neden normal doguma gelemez anlamadım?
Hallettik canim saol bi ortak nokta bulduk simdi o konu uzerinden ilerleyecegiz bakalim hayirlisi olsun hakkimizda.

Doktordan ciktim yeni girdim eve.Sorma tum kan degerlerim dusuk cikmis.Kansizlik var aclik tokluk sekeri dusuk nts de sanci cikti nolacak bilmiyom

Hallettik canim saol bi ortak nokta bulduk simdi o konu uzerinden ilerleyecegiz bakalim hayirlisi olsun hakkimizda.

Doktordan ciktim yeni girdim eve.Sorma tum kan degerlerim dusuk cikmis.Kansizlik var aclik tokluk sekeri dusuk nts de sanci cikti nolacak bilmiyom
Bebek iyi ya gerisi hallolur :anne:

Ama kafa bi milyon nts yazmisim simdi olay olur :KK47:
Duzelteyim
NST olacak :olamaz:
Valla olay çıkardı ben diyim iyiki düzelttin:deli: azıcık ye kan değerlerin düzelsin bir şey yemiyorsun. Benim de kan değerim düşük. İlacı kullanamıyorum pek. Mide bulantısından. Ne yapman gerekiyormuş bu durumda. Hepimiz bi doğursaydık sağlıkla rahat bir nefes alacağım :eek:

Ama kafa bi milyon nts yazmisim simdi olay olur :KK47:
Duzelteyim
NST olacak :olamaz:
Hehehe :deli:Merak etme olay çıkarmam.:confused:
Geçmiş olsun inşallah çok yüksek değildir kasılma. Magnezyum sitrata geçmeni şiddetle öneriyorum. O daha iyi etki gösterebilir. Başka problem çıkmadı demi?

Hallettik canim saol bi ortak nokta bulduk simdi o konu uzerinden ilerleyecegiz bakalim hayirlisi olsun hakkimizda
Gizemli olaylar....:sus:

Ben normalde çalışırken de şimdi ki çalışmadığım dönemde de uykumun bozulduğu 3 te kalkıp sabaha kadar oturduğum zamanlar haricinde hep en geç 6:30 da kalkarım. Hemen kahvaltı hazırlığına başlarım ama şu saatler alınmıyor ya hava karanlık hep ancak 7:30 da ayılabiliyorum. Sağolsun nil im olmasa belki ona bile kalkmam. 7 de başlıyor patır patır sabah sporuna. 2 gündür yine kasıklara indi maşallah savaş alanı karnımın içi şekilden şekile giriyor. Yukardayken bu kadar çok hissedilmiyordu :KK200:
Ayy bende sabahları ne tarafa yattiysam orası kule gibi çıkıyor çok komik oluyor

Canım benim gecmis olsun ne onerdi doktorunuz?
vitaminlerini kullanıyorsundur zaten degil mi

Back
X