• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ağrılar olmasa bizimde olmayacakta:bicak:
birde maşallah hormonlar bu ara yine yükselişte, bazende vicdan yapıyorum bebekle çok alakasız ama rahatsız oluyormudur yavrucak:rapci:
:D :D
Yok ya bence olmuyordur :) olsa doktorlarımız onermez herhalde..
ben rahatım o konuda, icim de rahat yani..
sukur agrımda pek yok.. yani o ters durusundan mesaneme baskısı sagolsun dısında :)

:KK70: :KK70:
Yok ya bence olmuyordur :) olsa doktorlarımız onermez herhalde..
ben rahatım o konuda, icim de rahat yani..
sukur agrımda pek yok.. yani o ters durusundan mesaneme baskısı sagolsun dısında :)
bazen eşime diyorum biri sürekli senin kapını tıklatsa ziline basıp basıp kaçsa hoşuna gidermi:KK53::KK53:

Kalırlar bir süre canım 20 günkadar. Kızım dedesini çok seviyor.onunla güzel oynuyor. En azı dam o beni bunaltmıyor.
Gecmis olsun canim iyilesin insallah bir an once kizin basindan dusmus olur hic olmazsa iste dedesiyle oynarlar yoksa hasta hasta cocuk bakmak cok zor oluyo

Kalırlar bir süre canım 20 günkadar. Kızım dedesini çok seviyor.onunla güzel oynuyor. En azı dam o beni bunaltmıyor.
Yine tamamen yük olmamışlar. Kızını oyalamaları çok iyi olmuş. Sayılı gün çabuk geçer diyelim:-)

bazen eşime diyorum biri sürekli senin kapını tıklatsa ziline basıp basıp kaçsa hoşuna gidermi:KK53::KK53:
Delüüüüü :KK70::KK70:

kızlar doğumu kolaylaştırması için son aya girdiğinizde perine masajı yaptıracakmısınız ?

bana mantıklı geliyor, saf zeytinyağı ile masajla esneyerek dikişsiz doğum oluyormuş

Gunaydin.yine uykusuz bir geceden sonra gozler sis halde ise geldim. Kizimi babannesine biraktik okula gidemeyecek durumda. Benim muayenem var aksama. Keşke öne cekebilsem kızı göturemeyecegim çünkü.

4body1soul 4body1soul bi daha görün istersen doktora. Bu kadar cok agri olmamali
Ay canim gecmis olsun bi ara ins erkene randevu vardir.

Esime diyorumki yeni eve yeni bebek olacak mi diyorum Allah verede tasininca dogursan diyo :KK53:
Hayir bakmaktan gocunmuyo yapmak meseleymis :olamaz::KK53:

canım benim tatil etmeliydi en iyi yaptığı şey buydu.istanbuldan gittiğini öğrenen öğrenciler çok üzüldü .kar yokken tatil yaptı adam:KK66:size de yapmaya başlar
Ins canim yaaaa sabah esim saat 6 da araba temizledi ise gitti.Sonra cocuklari gotururken baktim buzzzz olmus camlar
Yollarda buz zor gittim geldim inanki.Bide ara sokaklardanda degil caddelerden gidip geliniyor okula.

bu ilişki sıklığının bir ortası varmı ki :) doktor bize ilk zamanlar haftada 2 filan demişti, sonrası için birşey demedi bizde kafamıza göre takılıyorduk:KK53:son zamanlarda ağrım olunca eşim dahada sana lohusalık bitene kadar dokunmam diyor:KK45:
O degilde bu bebegi yapmak icin 4 ay ugrastik
Bide herife beni dogurttur diye efor sarfet dersem adam bitkisel hayata girer yeminlen :KK45:

Uyandım kuZumm bu gün geç geldik kızçemle
Daha yeni kahvaltı yapıyoruz
Yorulduk iki gündür bu gün yatış günündeyiz
Siz nasılsınız
oh güzel güzel dinlenin ,ya bakma sen bize işe geliyorum diye erkenciyim yoksa evdeyken 11-12 den önce kalkmıyorum bende eşimi uğurlarken biraz ceviz incir yiyorum geri cumba yatak :)

Back
X