• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eşim korkmaya başladı bizim cinsel hayat teklemeye başladı:bicak: zararı yok diyorım anlatamıyorum kendi bilir :KK12:
bu ilişki sıklığının bir ortası varmı ki :) doktor bize ilk zamanlar haftada 2 filan demişti, sonrası için birşey demedi bizde kafamıza göre takılıyorduk:KK53:son zamanlarda ağrım olunca eşim dahada sana lohusalık bitene kadar dokunmam diyor:KK45:
Vallahi bazı erkekler çocuğa bir şey olacak diye o işten çok kaçıyor. Bizde de var bi tane ondan. Doktor zaten yasaklayınca artık kardeş kardeş geçinip gidiyoruz.
Ya bunu bende duydum hatta en son gittigimiz ozeldeki doktorumuz onerdi ilişkiye sakın ara vermeyin hicbir sorun yok son ana kadar yapın, seni normal doguma hazırlayacak dedi.
Kocan yanında mıydı dediğinde en çok onların duyması lazım.
Canim iliski evet dogumu hizlandiriyomus ozellikle son gunlerde bile devam etmek gerekiyomus acilma kolaylassin diye ama spermin bebege zarari olabilicegini okumustum hem enfeksiyon riski oluyomus hem de erken dogumu tetikliyomus
Vallahi o sancıların arasında seks insanın aklına en son gelecek şey herhalde. Benim için öyle en azından.

kızlar doğumu kolaylaştırması için son aya girdiğinizde perine masajı yaptıracakmısınız ?

bana mantıklı geliyor, saf zeytinyağı ile masajla esneyerek dikişsiz doğum oluyormuş
Yaptıracak mısınız derken? Kim yapıyormuş? onu yapan biri de mi varmış?:olamaz:

kızlar doğumu kolaylaştırması için son aya girdiğinizde perine masajı yaptıracakmısınız ?

bana mantıklı geliyor, saf zeytinyağı ile masajla esneyerek dikişsiz doğum oluyormuş

Yapılan çalışmalarda masaj yapılanla yapılmayan arasında çok büyük fark olmadığını gösteriyor. Çok anlamlı değilmiş yani. Ben yapmayacağım

senin moralin bozulmuyor mu canım ya ben değişik triplere girdim çirkin miyim ben diye kendimi inceler oldum. gerçi benim eşimle hep var böyle bir problemim var da hamilelikte iyice tavan yaptı sorun. dertliyim bu konuda :)
Emzirirken zayıflarsın incecik olursun. Toparlarsın durumu. Vallahi benim de biraz moralim bozuluyor hormonların etkisiyle. Ama gerçekten bazı erkekler hamile eşlerine çok mesafe koyabiliyorlar, normal bence bu da. Çok triplere girme. Ara ara süslen, ben aynaya bile bakmak istemiyordum şu sıralar çok bakımsızdım. Kaşlarımı aldırmadım falan beyazlar çıkmış saçlarımda, kilo desen almış başını gitmiş kendimi50 yaşında hissediyordum. Kına yaktım saçıma kızıl oldum yine, güzelce de kaş bıyık epilasyon falan yaptırdım biraz daha iyi hissediyorum kendimi. :KK30::21:

Vallahi bazı erkekler çocuğa bir şey olacak diye o işten çok kaçıyor. Bizde de var bi tane ondan. Doktor zaten yasaklayınca artık kardeş kardeş geçinip gidiyoruz.

Kocan yanında mıydı dediğinde en çok onların duyması lazım.

Vallahi o sancıların arasında seks insanın aklına en son gelecek şey herhalde. Benim için öyle en azından.
Yanımdaydı canım her kontrole beraber gidiyoruz duydu ve zaten o hic acaba demiyor suphe duymuyor yani o da rahat :)
hamilelik oncesi sonrası bir fark yok bizde sukur simdilik :)

Ben yine ilk üç aya dönüyor gibiyim yaa. Uykuya düşüyorum 22 de uykum gelmeye başlıyor, sabah zor kalkıyorum. Koala gibi oldum yine sanki. Belki gece uyku çok bölündüğünden bilmiyorum :KK12:

SEPTEMBER LOVE SEPTEMBER LOVE dinlen artık bugün iş yapma :duduk:

D dry75 bugün dr una gidecektin ne oldu sordun mu lekelenmelerini

Emzirirken zayıflarsın incecik olursun. Toparlarsın durumu. Vallahi benim de biraz moralim bozuluyor hormonların etkisiyle. Ama gerçekten bazı erkekler hamile eşlerine çok mesafe koyabiliyorlar, normal bence bu da. Çok triplere girme. Ara ara süslen, ben aynaya bile bakmak istemiyordum şu sıralar çok bakımsızdım. Kaşlarımı aldırmadım falan beyazlar çıkmış saçlarımda, kilo desen almış başını gitmiş kendimi50 yaşında hissediyordum. Kına yaktım saçıma kızıl oldum yine, güzelce de kaş bıyık epilasyon falan yaptırdım biraz daha iyi hissediyorum kendimi. :KK30::21:
yok canım çok kilo almadım bgn 27. haftam 3 kilodayım henüz. ödemim falan da yok bizim bu genel sorunumuz zaten gebelikte daha da fena oldu benim işkolik daha çok oğlak burca ve o taraflarda bezi yok maalesef ben ona sinir oluyorum. evden işe işten evi olduğunu bilmesem tellerini kurcalamasam aldatıo derim ama 7 yıldır beraberiz yapısı bu yani. ama çok sinir bozucu sürekli bi neden istenmiyorum hissi. yani çok çirkin bikadın değilim bakımsızda değilimdir ama işte böyle durum :)

Ben yine ilk üç aya dönüyor gibiyim yaa. Uykuya düşüyorum 22 de uykum gelmeye başlıyor, sabah zor kalkıyorum. Koala gibi oldum yine sanki. Belki gece uyku çok bölündüğünden bilmiyorum :KK12:

SEPTEMBER LOVE SEPTEMBER LOVE dinlen artık bugün iş yapma :duduk:

D dry75 bugün dr una gidecektin ne oldu sordun mu lekelenmelerini
Anam seni bu kizlar parcalar benden soylemesi :KK12:
Millet uykusuzluktan kırılıyor sen habire uyuyom diyon:KK53:

yok canım çok kilo almadım bgn 27. haftam 3 kilodayım henüz. ödemim falan da yok bizim bu genel sorunumuz zaten gebelikte daha da fena oldu benim işkolik daha çok oğlak burca ve o taraflarda bezi yok maalesef ben ona sinir oluyorum. evden işe işten evi olduğunu bilmesem tellerini kurcalamasam aldatıo derim ama 7 yıldır beraberiz yapısı bu yani. ama çok sinir bozucu sürekli bi neden istenmiyorum hissi. yani çok çirkin bikadın değilim bakımsızda değilimdir ama işte böyle durum :)
Karı koca arası istekte fark olunca zor oluyor hakikaten. Umarım kolay yolunu bulursunuz.

Back
X