• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kulağım çok ağrıyor tıkalı içi günlerdir bir çınlama sesi geçmiyor
Çok üstünde durmak istemiyorum
Doğru söylüyorsun ihmal ettim göbek şovlarımı hafta içi sana özel bir tane atayım :)
Benimde kuşağım ağrıyor ara ara. Gitmem lazımdı aslında ama erteledim hep gitmedim. Bencede çok ihmal ettin beklemedeyim:anneadayı:

Bende sabah tekrar uyudum. Ama eşimin açtığı Danish çok sesli bir orkestranın ünlü film müziklerini cover ladığı bir konserle gözlerimi açtım. Dırı dırı dınnn dın dın dın alllamm çok gerginim bir de bana uyu sen aşkım ben alışverişi yapıp geleyim diyerek çıktı uykumu kaldı ki :ruh:

Benimde kuşağım ağrıyor ara ara. Gitmem lazımdı aslında ama erteledim hep gitmedim. Bencede çok ihmal ettin beklemedeyim:anneadayı:
Tıkalı kulagım kaç gündür bu günde ağrıyor artık gebelikte olurmuş
Doktora gitmem lazım eşim işte
Annemi arayım götürsün diyor
Onla da gitmek istemiyorum
Dayanmazsam tek gideceğim

Benimkini ebe değil doktor dinlemişti. Baya korkutmuştu beni. Sağlık ocağına gitmek istemiyorum o yüzden. Şuan büyüdüler ama çok daha rahat dinlenirler herhalde. İçerde sıcak sıcak yatıyor zilli :p
Ben doktorun yanına ilaç yazdıracaksam giriyorum sadece. Bütün kontrolleri ebeler yapıyor. Çok şanslı değilimdir normalde ama gerçekten de ebeleri çok beğendim, hayret :nazar: ayyy yerleri rahat olsun da büyüsün bütün bebişler:KK200:

Bende sabah tekrar uyudum. Ama eşimin açtığı Danish çok sesli bir orkestranın ünlü film müziklerini cover ladığı bir konserle gözlerimi açtım. Dırı dırı dınnn dın dın dın alllamm çok gerginim bir de bana uyu sen aşkım ben alışverişi yapıp geleyim diyerek çıktı uykumu kaldı ki :ruh:
Ne güzel Kocacın evde işte benim ki de keşke bu gün erken gelse

Badi uzatma aparatı diye bi şey yapmışlar :))
Tıpkı sütyen arkası uzatma aparatı gibi aslında güzel fikir valla

Eklentiler

• 8CB44F60-4724-40DB-8850-32648AA08BF1.webp
    8CB44F60-4724-40DB-8850-32648AA08BF1.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 45
:KK43: 40 defa uyandim gece hic iyi degilim ateş burun tıkanikligi oksuruk mahvoldum ben iki parol içtim dün insallah bugun ates çıkmazda icmem parol falan
@ssule07 büyük kizin odasina bayıldım cnm kaça aldınız sorması ayiptir
Aman atese dikkat. Ilik dus al mutlaka. Benim atesim olsa once duş alırım. Inmezse parol içerim. Bazen insanin duş almaya bile hali olmuyor gerci

Günaydın ben de uyuyamiyorum hep böyle hamilelikte uyu sonra zaten uyuyamicaksin diyolarya yalan nasıl uyuyayim sağ sola yatmaktan vucudumun her yeri ağrıyo bu seferde ağrıdan uyuyamiyorum neyse buna da şükür kimse kolay olucak dememişti zaten:işsiz:
Yok ya. Tamam bebek uyutmuyor olabilir ama rahat rahat yatiuorsun dogumdan sonra bi tek yuz ustu yatamiyoruz tabi memelerden :KK53:

Ilk kez boyle bisey yasadim durup dururken agladim.Hala nedenini bilmiyorum.
Benimde hic bir hamileligimde yuzum gulmedi malesef.37 de dogsun istiyorum bende saglikla ins
Allah saglikla almayi nasip etsin. Hepsi unutuluyor. Bütün eziyetlerine ragmen ben yine de seviyorum hamileligi. Karnimin icindeki hareketlerini dogumu falan seviyorum. Hepsi saglikla doğsun kotu gunler unutulur.

Ah bu düşüncesiz erkekler aahhh.

Badi uzatma aparatı diye bi şey yapmışlar :))
Tıpkı sütyen arkası uzatma aparatı gibi aslında güzel fikir valla
Kizimda bi arkadasim hediye zibin getirmisti Almanya'dan uzatma aparati ile birlikte. Hic abartmiyorum kizim 1bucuk yil giydi o zibini. Ustelik kullanilmamis gibi. Rengi turuncu uniseks bir renk, o yuzden ogluma da giydirecegim.

Allah saglikla almayi nasip etsin. Hepsi unutuluyor. Bütün eziyetlerine ragmen ben yine de seviyorum hamileligi. Karnimin icindeki hareketlerini dogumu falan seviyorum. Hepsi saglikla doğsun kotu gunler unutulur.
Bide oyle bisey ki hareket ederken agri oluyo canimi acitarak kipirdiyo sipa

Sifir tuza gecemedim daha. Zaten sifir tuz demedi. Azalt dedi. Ama yemekler af edersin ayni bulasik suyu gibi oluyor. :kusmuk:Nane karabiber pul biber falan atiyorum
Ben aylardır öyle yiyorum işte
Etli kuru yaptım geçenler de babamla eşim bayıldı dedim ki bu bildiğiniz bulaşık suyu olmuş :(
Babam benim tabağımdan alınca dedi ki demek tuz bu kadar fark yaratıyor

Bide oyle bisey ki hareket ederken agri oluyo canimi acitarak kipirdiyo sipa
3 gündür bizim kızın da maşallahı var. Hareketsizleşti diyordum şimdi yine kafa göz dalıyor. En çok babasının açtığı gotik metal müziklere tepki veriyor. Zavallı kulaklıkla müzik dinliyor artık.

Bir de yan yatınca yatağa yapışan sol yanımı muhtemelen topuklarıyla bildiğin dövüyor :anne:

Etli kuru yaptım geçenler de babamla eşim bayıldı dedim ki bu bildiğiniz bulaşık suyu olmuş :KK43:
Ben hep tuzsuz yerdim niyeyse gebelikte yapmadığım herşeyi yapmaya başladım şimdi yaptığım yemeklere çay kaşığı ile olsa da tuz atıyorum :işsiz: ama tuzsuz ve yapsız hakikaten lezzetli olmuyormuş yeni anladım :KK48:

Etli kuru yaptım geçenler de babamla eşim bayıldı dedim ki bu bildiğiniz bulaşık suyu olmuş :KK43:
Annem 40 yaşında akut bobrek yetmezligine girmişti antibiyotik nedeniyle. Allaha cok şükür kurtuldu. Onceden de zaman zaman bobrek kanamalari olurdu. Bobrek biopsisi yapilmasina ragmen konulamadi tanısı. Tansiyonu nedeniyle tuz yasaklandi. 20 yil tuzlu bir sey yiyemedi ekmek dahil. simdi 64 yasinda bi kac senedir az az yiyor cok problem olmaz dediler. Ama 20 yil yedigi halde tuzsuz yemege tam anlamiyla alisamadi. Gecici senin durumun. O yuzden bos vermeye çalış.

Allaha şükür 4. Ve 5. Ay haricinde kapı dışarı çıkamasam da ben de sevdim. Beni de zorlamadı şükür. Muhtelif sıkıntılar korkular var tabii ama daha korkunç bekliyordum. Belki daha kötü olur önümüzdeki aylarda birşey diyemiyorum

Back
X