• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Of kızlar şimdiden böyle endişeliysek doğduklarında ne yapacağız acaba. Bdv okudum bir konu bide sabah arkadaşın yazdığını. Üstüne bide bugün o kadar yoğundu ki kızıma veremedim kendimi hareket etti sanki gün içinde ama şuan etmiyor eve geldiğimden beri. İnsan korkuyor cidden. Bi hareket etsin diye bekliyorum şuan :KK43: çaktırmıyorum ama hormonlarla beraber bende tedirgin oluyorum. Hepinize, hepimize duacıyım sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah şu dönemi sağ sağlim atlatalım inşallah. Çok duygusalım şuan :KK43: balık burcuyum zaten :cry: sizleri çok seviyorum görsem de görmesem de samimiyetinizi seviyorum
canım benim bebiş de 2 gündür çok sakindi, gerçi hala sakin:işsiz:bugün sağlık ocağında kontrolüm vardı. Kalp atışını dinledim. Doktora gitmek zor olabilir ama sağlık ocağı içini rahatlatmak için kullanılabilir.

Bugun bulanti disinda iyiydim taki esim gelene kadar.Kapiyi acipta onu gorunce tek kelime edemeden nolduysa bi aglama krizi tuttu beni:KK61:
Sarildik agladim agladim agladim:KK61:
Niye bilmiyorum aniden oldu esimi gorunce :KK61:
Dayanamiyo bunyem artik bitsin istiyorum
Esimde azicik kaldi diyo sabret diyo ama ben hala yolu yarilamis gibi hissetmiyorum nedense :KK61:

Bugun bulanti disinda iyiydim taki esim gelene kadar.Kapiyi acipta onu gorunce tek kelime edemeden nolduysa bi aglama krizi tuttu beni:KK61:
Esimde azicik kaldi diyo sabret diyo ama ben hala yolu yarilamis gibi hissetmiyorum nedense :KK61:

Ayyy kiyamam, normalde cok aktif oldugun icin zor geliyor sana anladigim kadariyla. Dayanmaya calis, sunun surasinda ne kaldi hayirlisiyla.

Kız ne yarısı kaldı 1/3 ü. Senin 3. Doğum . 40 haftayıda beklemez engeç 12 haftaya doğurursun sağlıkla. Nie moralini bozuyorsun :))

Zaten hareket halindeyken hareket ediyorsa da çok hissetmiyorum. Anca oturunca yatınca hissediyorum. Bir kaç minik kıpırtı hissettim yazdıktan sonra. Anasına kıyamadı yavrum :oops:
Aferin ona, germe sabiyi içerde zaten bütün gün yol geziyor çocuk yorgun argın eve geliyor bir de anasını mutlu etmeye çalışıyor garip kıpırtı verecek hali mi kalıyor acaba :KK11:
Ayyy alışamadı mi yoksa hala :işsiz:
Vay vayy kocasının minik prensesi nazı geçecek olanı görünce dayanamamış. Geçecek az kaldı hem sancı hem sıkıntı hem bulantı zaten hormonlar nanay suç sende değil kocands tek başına yapmadın sonuçta bence kanepeye gönder :KK14:

4body1soul 4body1soul hep o evdeki dalas olayları senin böyle hormanlarını tavan yapıyor işte
Keşke katya nın Arkadan konuştuklarını demeseydim kısss onu gücüne gitti yoksa
Boşver baass poposuna tekmeyi gönder anacım evden
:KK200:
Az kaldı Allah ın iZniyle geçecek
Sen ne zor günler geçirdin ama bak şükür sağlıkla büyüyor aşk meyven :)

Aferin ona, germe sabiyi içerde zaten bütün gün yol geziyor çocuk yorgun argın eve geliyor bir de anasını mutlu etmeye çalışıyor garip kıpırtı verecek hali mi kalıyor acaba :KK11:

Ayyy alışamadı mi yoksa hala :işsiz:

Vay vayy kocasının minik prensesi nazı geçecek olanı görünce dayanamamış. Geçecek az kaldı hem sancı hem sıkıntı hem bulantı zaten hormonlar nanay suç sende değil kocands tek başına yapmadın sonuçta bence kanepeye gönder :KK14:
Heee ağzına sağlık bacım kesinlikle kanepeyi hak etti enişte :)

Eline sağlık canım çok güzel olmuş. Güle güle kullanın. Ben de bu modeli çok beğenmiştim yapmayı düşünüyorum ama umarım senin kadar güzel yapabilirim. Benimkinin altında araba var o zorlayabilir sanki.

Hepsi de çok güzel canım. Güle güle kullansın yavruların.
Sağol canım sen de yapınca paylaşmayı unutma. O sayfadaki kapı süslerine bayılıyorum ben de ordan baktım balon tasarımına. Çok ayrıntı var tabi uğraştırıcı, ince işçilik istiyor. İstediğin gibi olur inş kolay gelsin:KK68:

4body1soul 4body1soul hep o evdeki dalas olayları senin böyle hormanlarını tavan yapıyor işte
Keşke katya nın Arkadan konuştuklarını demeseydim kısss onu gücüne gitti yoksa
Boşver baass poposuna tekmeyi gönder anacım evden
:KK200:
Az kaldı Allah ın iZniyle geçecek
Sen ne zor günler geçirdin ama bak şükür sağlıkla büyüyor aşk meyven :)
Evet sanirim gaklisin katya yi sutlayip hatçe gariyi tekrar cagirayim ben Hoppa

28 haftalik oldum bebisin kilosu 1 olmus doktor iyi dedi ama bana az gibi geldi kizlarp
Niye az olsun 3 aşağı 5 yukarı öyledir. Ölçümler kesin olmuyor bir miktar yanılma payı var hep biliyorsunuz. Önemli olan belli aralıkta olması maşşalah 28 de iyidir 1 kg :))

Back
X