- 16 Ağustos 2018
- 284
- 349
- 103
- 29
internette şey var b, eczacı paylaşmış kendisi de hamile bunu kullanmış: kakao yağı, susam yağı, e vitamini kapsül
hepsini karıştırıp fısfıslı şişeye koyup bunu kullanmış her gün
Ben de bir yakınımın tecrübelerinden yola çıkarak hindistan cevizi yağı kullanmayı düşünüyorum. Tabi soğuk sıkım olması gerekiyor.kızlar çatlaklar için ben bebek yağlarının iyi geldiğini duymuştum bi kaç yerdede okudum
Bende çok fazla ultrasona girmek istemiyorum dün gittim biraz rahatsızdım haftaya tekrar çağırdı mecbur gideceğim ama bir sonraki kontrolumu 13. haftaya ayarlayacağım tam ikili test, ense kalınlığı ve cinsiyet zamanı sonuçta ultrason zararları kesinleşmemiş bir cihaz ve bebeğime istemeden de olsa zarar vermek istemem.merhaba ben 9. hafta da gittim en son bi sonraki randevu 12. haftada. çok fazla ultrasona girmek bebeğe zarar veriyormuş. hamilelik boyunca 5 6 yeter diyorlar.
Ben bunu doktoeuma sormustum diger gebeliklerimde ses dalgalari ile olculuyor xray cihazlari daha tehlikeli demisti.Bende çok fazla ultrasona girmek istemiyorum dün gittim biraz rahatsızdım haftaya tekrar çağırdı mecbur gideceğim ama bir sonraki kontrolumu 13. haftaya ayarlayacağım tam ikili test, ense kalınlığı ve cinsiyet zamanı sonuçta ultrason zararları kesinleşmemiş bir cihaz ve bebeğime istemeden de olsa zarar vermek istemem.
Ben henüz birşey almadım cinsiyeti bilmeyince alasım gelmiyor doğum iznime çıkınca almak istiyorum şimdi beğenir alırım sonra birşey görür beğenirim var diye alamam süreç uzun malum. Eşim biberon emzik falan almış ama süpriz yapmıştı bana :)günaydın arkadaşlar :) bebişlerinize bir şeyler almaya başladınız mı acaba. deterjan, sabun, zıbın vs. ve çatlak önleyici yağlara başladınız mı? son olarak bide kaç kilo aldınız :) ben 60.6 ile hamile kaldım bu sabah 61.8 geldim.
Doğum paketinde bu testlerde oluyor mu ?yok yaptırıcam ben doğum paketi satın aldım. ama 12. haftada çağırdı doktor
Ahh yengeç burcu :))) selam olsun arkadaşım. zaten duygusal olan biz birde hamilelikte sinek görsek ağlarız :)hahaha ben de yengecim ve aynı şeyi düşündüm
tesekkür ederim:)Merhaba, Konu sahibini etiketleyerek bilgilerini ekletebilirsin
Rica ederim ne demektesekkür ederim:)
Doğum paketinde bu testlerde oluyor mu ?
aa bilmiyordum iyiymş :) Bende ikili testi istemiyorum aslında ama kısmete yaptırıcam artık. bebeği detaylı görmek için. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.evet evet her şey içinde aldım ben. 6750 tl ye
Ikili testi doktorun kendi bakmiyormu ensesine ve burun kemigine baska birseye bakilmiyor zaten detayli olan buyuk doblerde oluyordu yanlis hatirlamiyorsam.kan testi cunku 2 li test.aa bilmiyordum iyiymş :) Bende ikili testi istemiyorum aslında ama kısmete yaptırıcam artık. bebeği detaylı görmek için. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Doktorum bana ikili test için bilgi verdi. daha sonra devlette de yaptırabilirsin dedi. Fark etmez dedi. ama perinatoloji uzamnına mutlaka yaptırmamı söyledi. Normalde herkes bilmiyor sanırım. Radyoloji doktoru da bakıyormuş ama esktra bir şey çıkarsa perinatoloji doktoruna yönlendiriyormuş. O yüzden ben direk kesin bilgi için perinatoloji uzamnına gideceğim.Ikili testi doktorun kendi bakmiyormu ensesine ve burun kemigine baska birseye bakilmiyor zaten detayli olan buyuk doblerde oluyordu yanlis hatirlamiyorsam.kan testi cunku 2 li test.
Bende bugün tartıldım 62 geldim başladığım kilodayım canım henüz hiç birşey almadım :)günaydın arkadaşlar :) bebişlerinize bir şeyler almaya başladınız mı acaba. deterjan, sabun, zıbın vs. ve çatlak önleyici yağlara başladınız mı? son olarak bide kaç kilo aldınız :) ben 60.6 ile hamile kaldım bu sabah 61.8 geldim.
Amin cümlemizle aramıza hoşgeldinMerhaba arkadaşlar öncelikle herkesin bebeği hayırlı olsun. Aranıza yeni katıldım. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Hayırlısıyla 2. Çocuğum olacak. Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.
İki gün sonra bizde 11 haftalık oluyoruzGünaydın Hamişlerrr.
Bugün hafif mide bulantısı ve bolca mide ekşimesi yanası karışık :) Tam 11 hafta olduk bugün :)
Bende bugün tartıldım 62 geldim başladığım kilodayım canım henüz hiç birşey almadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?