internette şey var b, eczacı paylaşmış kendisi de hamile bunu kullanmış: kakao yağı, susam yağı, e vitamini kapsül
hepsini karıştırıp fısfıslı şişeye koyup bunu kullanmış her gün

kızlar çatlaklar için ben bebek yağlarının iyi geldiğini duymuştum bi kaç yerdede okudum

Günaydın kızlar sabah sabah bol bunaltılı ve ağlak uyandım bugün.
Ben 59 ile hamile kaldım hâlâ aynıyım gram oynuyo sadece.Ilk bebeğim olmasına rağmen hiç bir şey almadım daha bir ay sonra cinsiyeti öğrenip almaya başlarım insallah

kızlaaar çok sağolun geldim Allahıma şükrler olsun hersey yolunda yaa nasıl kıpır kıpır hareket ediyo o kadar duygulandım ki anlatamam çok rahatladı içim Rabbime binlerce kez şükürler olsun suan tam 10+0 ikili tarama için de 12+5 gibi gitsem olur mu acaba çok sık ultrasona girdim meraktan valla

merhaba ben 9. hafta da gittim en son bi sonraki randevu 12. haftada. çok fazla ultrasona girmek bebeğe zarar veriyormuş. hamilelik boyunca 5 6 yeter diyorlar.
Bende çok fazla ultrasona girmek istemiyorum dün gittim biraz rahatsızdım haftaya tekrar çağırdı mecbur gideceğim ama bir sonraki kontrolumu 13. haftaya ayarlayacağım tam ikili test, ense kalınlığı ve cinsiyet zamanı sonuçta ultrason zararları kesinleşmemiş bir cihaz ve bebeğime istemeden de olsa zarar vermek istemem.

Ben bunu doktoeuma sormustum diger gebeliklerimde ses dalgalari ile olculuyor xray cihazlari daha tehlikeli demisti.

Ben henüz birşey almadım cinsiyeti bilmeyince alasım gelmiyor doğum iznime çıkınca almak istiyorum şimdi beğenir alırım sonra birşey görür beğenirim var diye alamam süreç uzun malum. Eşim biberon emzik falan almış ama süpriz yapmıştı bana :)

evet evet her şey içinde aldım ben. 6750 tl ye
aa bilmiyordum iyiymş :) Bende ikili testi istemiyorum aslında ama kısmete yaptırıcam artık. bebeği detaylı görmek için. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

aa bilmiyordum iyiymş :) Bende ikili testi istemiyorum aslında ama kısmete yaptırıcam artık. bebeği detaylı görmek için. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Ikili testi doktorun kendi bakmiyormu ensesine ve burun kemigine baska birseye bakilmiyor zaten detayli olan buyuk doblerde oluyordu yanlis hatirlamiyorsam.kan testi cunku 2 li test.

Ikili testi doktorun kendi bakmiyormu ensesine ve burun kemigine baska birseye bakilmiyor zaten detayli olan buyuk doblerde oluyordu yanlis hatirlamiyorsam.kan testi cunku 2 li test.
Doktorum bana ikili test için bilgi verdi. daha sonra devlette de yaptırabilirsin dedi. Fark etmez dedi. ama perinatoloji uzamnına mutlaka yaptırmamı söyledi. Normalde herkes bilmiyor sanırım. Radyoloji doktoru da bakıyormuş ama esktra bir şey çıkarsa perinatoloji doktoruna yönlendiriyormuş. O yüzden ben direk kesin bilgi için perinatoloji uzamnına gideceğim.
Hatta burada biri yazmış ikili testimde değerim farklı çıktı perinatoloji bölümüne yönlendirdiler diye.

Bende bugün tartıldım 62 geldim başladığım kilodayım canım henüz hiç birşey almadım :)

Amin cümlemizle aramıza hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…