Evet hatirliyorum.iyi canim.git bakalim hayirlisi olsun.saglikli guzel haberlerini alalim.

P Pembissanne Ben sadece folic asit kullanıyorum hala. FOLİDAYS. İçinde vitamin b12 b6 ve iyot var aynı zamanda. Kontrolüm 1 kasım. Doktorum 4 hafta sonra gel demişti. Zaman geçmek bilmiyor... Heralde bir sonraki gidişimde yeni vitaminler falan verir. Ense ölçümü belki de cinsiyeti bile söyleyebilir.. Bu arada bende hiç kilo almadım galiba yada en fazla yarım falan. Sürekli bulantı ve koku hassasiyetim var. Bulantı için sık sık yiyorum ama az olunca kilo almadım galiba..

kızlar hengi ilaçları kullanıyosunz bana dr. bugun maltofer ve decavit verdi kullanan varmı
Maltofer banada verdi ama kullanmaya tereddüt ettim kan ilacı olduğu için bilmiyorum.
Decativ yerine elevit verdi doktor onuda beğenmedim decavite geçicem.

Bana 2 tane vitamin verdi. Hatta birinde ilaç değildir takviye edici gıda yazıyor. 1 tanesini het gün 1 tanesini gün aşırı içiyorum.

Ben de hiç kilo almadım ama karnım çok şiş. Vücut şeklim şimdiden değişti. Folic iod diye bi folik asit kullanıyorum. Sadece iyot ve folik asit var. Yarın kontrolüm olacak. Bakalım ekler mi başka vitamin.

Bir de ben saçlarımı boyatmayı düşünüyorum. Var mı önerisi olan. Dr banu çiftçiyi duymuşsunuzdur ille boyatın bi alakası yok bebekle diyor. Ondan biraz cesaret alıyorum bu konuda.

kızlar hengi ilaçları kullanıyosunz bana dr. bugun maltofer ve decavit verdi kullanan varmı

Ben hiç ilaç vitamin kullanmıyorum.dojtor folik asiti kesti. D vit eksikliği sinirdaydi, onuda 16. Haftada veririz şuan bukadar düşüklük sorun değil dedi.tuz az tuket dedi. Birde c vitamini vermişti bağışıklık için çok hasta olduğumda onu içiyorum her gün bitane redoxon markası.

Benim doktorumda boyat diyo,organik boyalar var canım,eczanelerde de satiliyormus

Biz bugün 12. Haftaya girdik folik asit kullanıyorum ve devit 3 verdi doktor haftaya folik asiti bırakıp decavit e başla dedi. Aslında değerlerim iyi de yine de verdi diye kullanacağım

Kızlar bide ben bugün gittiğimde 10+0 di ikili tarama için 12+5 gibi gitsem geç mi olur çok sık gittim beklemek istiyorum biraz ne dersiniz
Zannetmem geç olmaz sanırım canım. İkili taramaya giden arkadaşlar daha iyi bilirler tabi. Benim tüp bebek olduğu ve bu süreçte embriyoya tarama yapıldığı için 11-14 haftalar arasında da detaylı ultrason oluyomuş onu yaptır dedi doktorum. Bende salı günü gidicem o gün 12+2 olucaz.

Kızlar bide ben bugün gittiğimde 10+0 di ikili tarama için 12+5 gibi gitsem geç mi olur çok sık gittim beklemek istiyorum biraz ne dersiniz

Geç olmaz canım
14.haftaya kadar yapılabiliyor ikili test
Ben 12+6da gittm

Güzel haberler alırsınız inşallah

Kızlar en çok korktuğum şey başıma geldi
Taş düşürdüm
Acile gittim serum verdiler
Nasıl bir sancı ama anlatamam

Taş sancısına doğum sancisiyla aynı diyorlar
Daha önce doğum yapmadım ama çok kez taş düşürdüm

Hamileyken bunu yaşamaktan çok korkuyordum malesef geldi yine beni buldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…