- 27 Şubat 2012
- 528
- 423
- 103
Evet hatirliyorum.iyi canim.git bakalim hayirlisi olsun.saglikli guzel haberlerini alalim.Doktorum bana ikili test için bilgi verdi. daha sonra devlette de yaptırabilirsin dedi. Fark etmez dedi. ama perinatoloji uzamnına mutlaka yaptırmamı söyledi. Normalde herkes bilmiyor sanırım. Radyoloji doktoru da bakıyormuş ama esktra bir şey çıkarsa perinatoloji doktoruna yönlendiriyormuş. O yüzden ben direk kesin bilgi için perinatoloji uzamnına gideceğim.
Hatta burada biri yazmış ikili testimde değerim farklı çıktı perinatoloji bölümüne yönlendirdiler diye.
Amin canım inşallah. Hepimiz için güzel haberler olsun.Evet hatirliyorum.iyi canim.git bakalim hayirlisi olsun.saglikli guzel haberlerini alalim.
Ben decavit kullaniyordum ancak demir biraz dusuk cikinca Mom Vital Plus a gecicem bu hafta onuda hic kullanan duymadim ama bakalim..kızlar hengi ilaçları kullanıyosunz bana dr. bugun maltofer ve decavit verdi kullanan varmı
Kac kilo aldn cnm.bnde 2 kilo vermisimnasıl başarıyorsunuz kilo almamayı. ben niden alıyorum nideeennn(
Maltofer banada verdi ama kullanmaya tereddüt ettim kan ilacı olduğu için bilmiyorum.kızlar hengi ilaçları kullanıyosunz bana dr. bugun maltofer ve decavit verdi kullanan varmı
Bana daha ilac vermedi 3 ayin dolsun bakalim dedi.diger hamileliklerimde birinde sadece elevit icmistim.2.incisinde onuda bir kac ay icince kesti baska birsey icmemistim.kızlar hengi ilaçları kullanıyosunz bana dr. bugun maltofer ve decavit verdi kullanan varmı
kızlar hengi ilaçları kullanıyosunz bana dr. bugun maltofer ve decavit verdi kullanan varmı
Ben de hiç kilo almadım ama karnım çok şiş. Vücut şeklim şimdiden değişti. Folic iod diye bi folik asit kullanıyorum. Sadece iyot ve folik asit var. Yarın kontrolüm olacak. Bakalım ekler mi başka vitamin.
Bir de ben saçlarımı boyatmayı düşünüyorum. Var mı önerisi olan. Dr banu çiftçiyi duymuşsunuzdur ille boyatın bi alakası yok bebekle diyor. Ondan biraz cesaret alıyorum bu konuda.
Benim doktorumda boyat diyo,organik boyalar var canım,eczanelerde de satiliyormus
Zannetmem geç olmaz sanırım canım. İkili taramaya giden arkadaşlar daha iyi bilirler tabi. Benim tüp bebek olduğu ve bu süreçte embriyoya tarama yapıldığı için 11-14 haftalar arasında da detaylı ultrason oluyomuş onu yaptır dedi doktorum. Bende salı günü gidicem o gün 12+2 olucaz.Kızlar bide ben bugün gittiğimde 10+0 di ikili tarama için 12+5 gibi gitsem geç mi olur çok sık gittim beklemek istiyorum biraz ne dersiniz
Kızlar bide ben bugün gittiğimde 10+0 di ikili tarama için 12+5 gibi gitsem geç mi olur çok sık gittim beklemek istiyorum biraz ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?