Çok sağol canım bilgilerin için
Ablam da yatıramamıştı beşiğinde
İlk zamanlar sık sık geceleri emzirmek zorundasın mecbur yanında yatacak bi daha kalkıp beşikten almak yerine yanında uyuması daha mantıklı geliyor babynest de olacağı için bebeğe uyku vaktinde de zarar vermeyiz tabi o kadar derin uyuyabilecek miyiz sanki

Ilk oğlumu odama küçük park yatak almıştım gece onda gündüz de minik portatif sepet beşikte unuttum. 7 aylıkken de odasında yatırmaya başladım. Odasında ki beşiği büyük olmasına rağmen bir süre sonra (2,5 yaşlarında) orda yatmak istemedi ve sürekli yanımıza geldi. Sonra 2.bir oğlum olacağını öğrenince 1 numaraya yeni bir oda yaptık o zamandan kardeşi doğana kadar odasında yattı. Sonra kardeşi doğunca ufak tefek marazlar çıkarınca kocayı odadan çıkarıp oğlanları yanıma aldım. Bu durum baya uzun sürdü..Sonra herkes odasına döndü. Şimdi 2 numara o beşiğe sigmamaya ve yanıma gelmeye başladı. Cinsiyeti öğrenelim bi hal çaresine bakacam inşallah.

Demek ki yanımızda yatması gerekecek çok da gerekli değilmiş :)

Gece çok uyanan ve sürekli emmeye kalkan bebeği ayrı odada yatırmayı geçtim beşikte yatırmayı bile istemiyor insan yat kalk resmen perişanlık ötesi
Evet canım ben de rahatımı düşünerek en iyisini bulmaya çalışıyorum bi ara chicco nun anne yanı beşiğini almayı düşündüm sonra ondan da vazgeçtim en iyisi yanımda yatması daha huzurlu uyur yavrum

İlk bir iki ay bir dene canım olmadı alırsın beşik. Anneler genellikle tetikte oluyor ama uykusuzluk bazen öyle can alıcı oluyor ki oturarak kucağımda emzirirken uyuyup kaldığım oldu Allah'tan bebeğime bir şey olmamıştı. Sonra daha fazla dikkat ettim :)

Uykun ağır mı? Eşin de sizinle mı yatacak? 3 unuz birlikte biraz zor olur. Allah muhafaza

Başıma gelen trajikomik olayı anlatayım.. zaman geçtikçe insan haliyle iyice yorgun ve uykusuz oluyor. Bir gece oğlan ağlıyor uyandım kucağıma aldım mememi ağzına koymaya çalışıyorum almıyor hala ağlıyor alla alla niye emmiyo diyorum tabi..sonra bi kendime geldim çocuk yanda ağlıyor ben yorgani kucağıma toplamışım emzirmeye çalışıyorum

Ayyy çok komikmiş sesli güldüm resmen

Kasıklarıma ağrı girecek kadar güldüm ama hiç şaşırmadım çünkü gerçekten ilk aylar uykusuzluk tam bir dram uzun zaman oldu hala alışamadım şu uykusuzluk işine gece uykumu feda edemiyorum ya defalarca uyanıyorum ama geri dalmam saniyeler bile surmuyor. Artık ayakta dahi rahatça uyuyacak kıvama erdim

Aman çocuğunuzu yanınızda hatırlayın. Kızlar . Cokk tehlikeli

Mesela babam beni yastık niyetine kafasının altına almış annem anlatır,bir daha güvenip yanına çocuk koymadım der:)hakkaten yanımda yatsan uyuyamam hep aklıma babam gelir:), yatağın yanına beşik koyup beşiğinde uyutmayi düşünüyorum bende.

_D_O_ canım sesin soluğun çıkmıyor,nerelerdesin :)
Nöbet time :/ çok yorgunum ayaklarım ağrıyor. Dünden beri koyu bi akıntım var gün içinde bir kez sağ tarafım kasıldı korkuyorum bu iş beni mahvetti

Ay canım ya kahkaha atıp güldüm,Allah ta seni güldürsün,hakkaten çok iyi bir anı olmuş, bu yorgan neden emmiyor:)

Nöbet time :/ çok yorgunum ayaklarım ağrıyor. Dünden beri koyu bi akıntım var gün içinde bir kez sağ tarafım kasıldı korkuyorum bu iş beni mahvetti

Allah kolaylık versin canım. En fazla bir aya çok rahatlicaksin inşallah. Doktora göründün mu canım dikkat et.

Zamanla insan alışıyor demek istiyorum ama uykusuzluk değişik bir olay. Farklı boyutlara,hiç olmadığı karakterlere sürüklüyor insanı. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Mışıl mışıl huzurla sağlıkla uyuyan bebislerimiz olsun inşallah.

Kızlar sağ kasigimda sağa sola dönerken içinde bişey çekiliyor gibi oluyo. Sanki kaşığının icine yapışık bir bağ var o bagi biri tutup çekiyor gibi oluyo. Yataktan yavaş değil de normal kalkarken,otururken sağa sola dönerken oluyo. Yavaş yavaş hareket edince azıcık hissediliyor.ama normal kalkarsanız seri şekilde kopma hissi gibi oluyo çığlık atıyorum istemsiz. Böyle bişey yaşayan varmı, doktora da sorucam ama yaşayan vardır belki dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…