- 19 Aralık 2017
- 225
- 143
- 103
Çok sağol canım bilgilerin içinCanım bu bebekten bebeğe değişen bir durum aslında. Çok heves ederek aldım ben de ama beşikte uyumadı benimki... Yanında biri olmadan asla rahat etmiyor. O yüzden onunla yatıyorum ben. İnşallah ikincisinde kullanmak nasip olur garip garip duruyor köşede beşik :) bu arada hastaneden pusetle ya da anakucagi ile çıkartıyorlar. Puseti evde de kullanman mümkün. Ben gün içinde ona yatırıp huzursuzlandikca ayağımla sallıyordum ama onu da en fazla altı yedi aya kadar kullanabildim. Sigmadi içine sonra. Eğer şu an beşik almayı dusunmuyorsan doğumdan sonra kararını ver. Benim kardeşim besiksiz büyüdü ama dezavantajı şu ki genellikle böyle çocuklar uzun bir süre anneyle uyumak istiyor ayrı yatmiyorlar. Beni de böyle bir problem bekliyor gibi.
Demek ki yanımızda yatması gerekecek çok da gerekli değilmiş :)Ilk oğlumu odama küçük park yatak almıştım gece onda gündüz de minik portatif sepet beşikte unuttum. 7 aylıkken de odasında yatırmaya başladım. Odasında ki beşiği büyük olmasına rağmen bir süre sonra (2,5 yaşlarında) orda yatmak istemedi ve sürekli yanımıza geldi. Sonra 2.bir oğlum olacağını öğrenince 1 numaraya yeni bir oda yaptık o zamandan kardeşi doğana kadar odasında yattı. Sonra kardeşi doğunca ufak tefek marazlar çıkarınca kocayı odadan çıkarıp oğlanları yanıma aldım. Bu durum baya uzun sürdü..Sonra herkes odasına döndü. Şimdi 2 numara o beşiğe sigmamaya ve yanıma gelmeye başladı. Cinsiyeti öğrenelim bi hal çaresine bakacam inşallah.
Bebek hareketlenmeye sag a sola dönmeye başlayınca (4 Ay civari) yanında yatırmak biraz tehlikeli olmaya başlıyor ama önlemini alırsın artıkDemek ki yanımızda yatması gerekecek çok da gerekli değilmiş :)
Evet canım ben de rahatımı düşünerek en iyisini bulmaya çalışıyorum bi ara chicco nun anne yanı beşiğini almayı düşündüm sonra ondan da vazgeçtim en iyisi yanımda yatması daha huzurlu uyur yavrumGece çok uyanan ve sürekli emmeye kalkan bebeği ayrı odada yatırmayı geçtim beşikte yatırmayı bile istemiyor insanyat kalk resmen perişanlık ötesi
Çok sağol canım bilgilerin için
Ablam da yatıramamıştı beşiğinde
İlk zamanlar sık sık geceleri emzirmek zorundasın mecbur yanında yatacak bi daha kalkıp beşikten almak yerine yanında uyuması daha mantıklı geliyor babynest de olacağı için bebeğe uyku vaktinde de zarar vermeyiz tabi o kadar derin uyuyabilecek miyiz sanki
Aman çocuğunuzu yanınızda hatırlayın. Kızlar . Cokk tehlikeliEvet canım ben de rahatımı düşünerek en iyisini bulmaya çalışıyorum bi ara chicco nun anne yanı beşiğini almayı düşündüm sonra ondan da vazgeçtim en iyisi yanımda yatması daha huzurlu uyur yavrum
Uykum hafiftir en ufak seste uyanırım eşim sanmıyorum yanımızda yatar uykusunu alamaz diye diğer odaya geçerUykun ağır mı? Eşin de sizinle mı yatacak? 3 unuz birlikte biraz zor olur. Allah muhafaza
Başıma gelen trajikomik olayı anlatayım.. zaman geçtikçe insan haliyle iyice yorgun ve uykusuz oluyor. Bir gece oğlan ağlıyor uyandım kucağıma aldım mememi ağzına koymaya çalışıyorum almıyor hala ağlıyor alla alla niye emmiyo diyorum tabi..sonra bi kendime geldim çocuk yanda ağlıyor ben yorgani kucağıma toplamışım emzirmeye çalışıyorumİlk bir iki ay bir dene canım olmadı alırsın beşik. Anneler genellikle tetikte oluyor ama uykusuzluk bazen öyle can alıcı oluyor ki oturarak kucağımda emzirirken uyuyup kaldığım oldu Allah'tan bebeğime bir şey olmamıştı. Sonra daha fazla dikkat ettim :)
Ayyy çok komikmiş sesli güldüm resmenBaşıma gelen trajikomik olayı anlatayım.. zaman geçtikçe insan haliyle iyice yorgun ve uykusuz oluyor. Bir gece oğlan ağlıyor uyandım kucağıma aldım mememi ağzına koymaya çalışıyorum almıyor hala ağlıyor alla alla niye emmiyo diyorum tabi..sonra bi kendime geldim çocuk yanda ağlıyor ben yorgani kucağıma toplamışım emzirmeye çalışıyorum
Başıma gelen trajikomik olayı anlatayım.. zaman geçtikçe insan haliyle iyice yorgun ve uykusuz oluyor. Bir gece oğlan ağlıyor uyandım kucağıma aldım mememi ağzına koymaya çalışıyorum almıyor hala ağlıyor alla alla niye emmiyo diyorum tabi..sonra bi kendime geldim çocuk yanda ağlıyor ben yorgani kucağıma toplamışım emzirmeye çalışıyorum
Aman çocuğunuzu yanınızda hatırlayın. Kızlar . Cokk tehlikeli
Nöbet time :/ çok yorgunum ayaklarım ağrıyor. Dünden beri koyu bi akıntım var gün içinde bir kez sağ tarafım kasıldı korkuyorum bu iş beni mahvetti_D_O_ canım sesin soluğun çıkmıyor,nerelerdesin :)
Başıma gelen trajikomik olayı anlatayım.. zaman geçtikçe insan haliyle iyice yorgun ve uykusuz oluyor. Bir gece oğlan ağlıyor uyandım kucağıma aldım mememi ağzına koymaya çalışıyorum almıyor hala ağlıyor alla alla niye emmiyo diyorum tabi..sonra bi kendime geldim çocuk yanda ağlıyor ben yorgani kucağıma toplamışım emzirmeye çalışıyorum
Nöbet time :/ çok yorgunum ayaklarım ağrıyor. Dünden beri koyu bi akıntım var gün içinde bir kez sağ tarafım kasıldı korkuyorum bu iş beni mahvetti
Allah yardımcın olsun. Nöbet işi baya zorNöbet time :/ çok yorgunum ayaklarım ağrıyor. Dünden beri koyu bi akıntım var gün içinde bir kez sağ tarafım kasıldı korkuyorum bu iş beni mahvetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?