Sağlıklı hayırlı imanlı olsun inşallah canım. Rabbim bana evlat nasip etmiş birde cinsiyetini mi eleştircem. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Annelik çok zor ama inan ki dünyanın en güzel şeyi. Tarifi yok, bir tek yaşayınca anlıyorsun.
O kısmı bende karıştırıyorum, benimkide 15+1 iken 15 haftalık mi dicem 16. Haftaya girdiğinden 16 haftalık mi , tahminen ben 15 sende 11 haftalık diyeceksin, doldurdugumuz haftayı söylüyoruz galiba. Bebek doğunca bir aylık deyince bir ayı doldurmuş oluyo buda onun gibi sanırsam:) bilen biri aydınlatsin bizi:)şuan 11+2 deyiz. tam bir hafta sonra. bu arada söylerken 12 haftalık diyoruz dimi anlamadım şu mevzuyu
O kısmı bende karıştırıyorum, benimkide 15+1 iken 15 haftalık mi dicem 16. Haftaya girdiğinden 16 haftalık mi , tahminen ben 15 sende 11 haftalık diyeceksin, doldurdugumuz haftayı söylüyoruz galiba. Bebek doğunca bir aylık deyince bir ayı doldurmuş oluyo buda onun gibi sanırsam:) bilen biri aydınlatsin bizi:)
Canım 11+ 2 demek 12. Haftadasın demek 11 hafta dolmuş 12ye dönmüşsün. Kaç haftalık değilde kaçıncı haftadasın diye sorulur o yüzden. Ben şimdi 10+2 olduğum için 11. Haftadayım. İnternette sitelerde de böyle yazar zaten
Günaydın kızlar. Çalışırken uyku delisi ben evdeyken 6 da uyandım gelde delirme
karapisso geçmiş olsun balım dikkat et bende çok korkmuştum ama doktor bebek çok sağlıklı dedi korkma inşallah birşey olmaz bebeğine.
R rkndmt canım bende tansiyon yerlerde geziyorum bir iki gündür iyiyim doktor geçici durum çıkmasından iyi demişti tuz katmadan tüket ayranı bol bol iyi gelecek. Benimde inadına duşta düşüyor tansiyonum girmeden önce ayran çıkınca su içiyorum bol bol aklında bulunsun.
Birde kızlar hepimize erkeğe benziyor deniyor acaba haftamız mı küçük? Bence sanki doğru çıkmayacak gibi geliyor tüm topik erkek tesadüf olamaz herhalde
Fırsat buldukça yat dinlen yardımcı olabilecek biri var mı? Allahım senide bebeğide korusun. Ağrın sızın olmasın. Benim iğnelerle durdu kanama şükür ama karnımın içi çok acıyor oturamıyorum wcye bile adım adım gidiyorum ne zormuş rabbim sağlıkla doğuma eriştirsin.ben bütün gece uyuyamadım. uyku delisi seni uyusun inşallah evdesin nede olsa , inşallah bişey olmaz inşallah.
yok balım bence erkek öoğumuzun. erkekler çıkıntıdan dolayı belli.olur erkenden. ama kızlar için bekliyor doktorlar
hayırlı olsun sağlıklı olsunlar gerisi boş .
Allah yardımcın olsun canım inşallahcinsiyet tahmini yapabilirsiniz kızlar ve dua bekliyorum. .inşallah bişey olmaz bebeğime .
Günaydın tatlım benim kıza benziyor dedi ayın sonunda net belli olur dedi:)Günaydın kızlar. Çalışırken uyku delisi ben evdeyken 6 da uyandım gelde delirme
karapisso geçmiş olsun balım dikkat et bende çok korkmuştum ama doktor bebek çok sağlıklı dedi korkma inşallah birşey olmaz bebeğine.
R rkndmt canım bende tansiyon yerlerde geziyorum bir iki gündür iyiyim doktor geçici durum çıkmasından iyi demişti tuz katmadan tüket ayranı bol bol iyi gelecek. Benimde inadına duşta düşüyor tansiyonum girmeden önce ayran çıkınca su içiyorum bol bol aklında bulunsun.
Birde kızlar hepimize erkeğe benziyor deniyor acaba haftamız mı küçük? Bence sanki doğru çıkmayacak gibi geliyor tüm topik erkek tesadüf olamaz herhalde
Tekrardan çok geçmiş olsun canım. Bir kaç gün sonra ağrıların azalır günlük hayatına dönersin inşallah. Rabbim evlatlarımızı korusun..Günaydın kızlar. Çalışırken uyku delisi ben evdeyken 6 da uyandım gelde delirme
Bundan sonra ayran favorim oldu:) sağol canım tuzsuz yaparimGünaydın kızlar. Çalışırken uyku delisi ben evdeyken 6 da uyandım gelde delirme
Fırsat buldukça yat dinlen yardımcı olabilecek biri var mı? Allahım senide bebeğide korusun. Ağrın sızın olmasın. Benim iğnelerle durdu kanama şükür ama karnımın içi çok acıyor oturamıyorum wcye bile adım adım gidiyorum ne zormuş rabbim sağlıkla doğuma eriştirsin.
Oy yerim ben o cimcimeyiGünaydın tatlım benim kıza benziyor dedi ayın sonunda net belli olur dedi:)
Amin inşallah dualarımız dilimizde hepTekrardan çok geçmiş olsun canım. Bir kaç gün sonra ağrıların azalır günlük hayatına dönersin inşallah. Rabbim evlatlarımızı korusun..
Çok şükür tekrarı olmasın amineşim izin aldı başka kimseye ihtiyacım yok şükürler olsun . daha iyiyimKEVOK kuzum azaldı elhamdülillah.
Çok şükür canım..eşim izin aldı başka kimseye ihtiyacım yok şükürler olsun . daha iyiyimKEVOK kuzum azaldı elhamdülillah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?