Biz hep ege istedik eşimle ama kayinvalidem erkek olduğunu duydu duyalı yiğit diye seviyor bebeğimi. Kendi soyadı olduğu için istiyor ben karışmam olursa ikinci çocuğa ben koyarim ilki eşimin dedim. Eşimin de itiraz edebileceğini sanmıyorum muhtemelen yiğit olacak adı

Ben 2 kilo aldim ama göbeğim baya belirgin artık özellikle akşamları çok büyüyor.
Beden olarak da bir beden büyük aldım eski çamaşırlar olmuyor ama göğüslerde daha da büyüme olur mu kızlar??

Organik elma nereden temin ediyorsun?Her elmayla olmaz çünkü.Rahmetli anneannem yapardı köyde.Bildiğin ilaçsız kurtlu elmalarla.Hakiki olunca ana oluşuyor üzerinde zaten yoğun olarak

koca istanbulda nerde bulacağım organik elma. pazarlarda denk gelirse kaçırmam. sirkeyi ilk kurarken organik elma sirkesi mayası kullandım. bir bayan satıyor güvenilir. üst üste sürekli sirke anası oluşuyor , şifasını gördük. Elhamdülillah çok şükür.

içine siniyormu yiğit ismi. yoksa ille kayınvalidé istiyor diye koyacak değilsiniz.
teşekkür ederim. bütün hastalara şifalar diliyorum bende.

Benim eşim 3. Çocuğu yapmaya söz verirsem bunun ismini benim koyabileceğimi söylüyor, bu nasıl bir uyanıklıktır birinciyi o koydu bu da benim hakkım. Bunda yaşadığım stresten dolayı 3. Düşünmüyorum dedim benle pazarlık yapıyor mikrop

Yiğit ismi de güzel aslında.. ama hayalinizdeki isim ege ise onu da koyun. Çift isim ben pek hazzetmiyorum ama yiğit ege de güzel geliyor kulağa. Tabi siz bilirsiniz. Siz ege dersiniz kv yiğit :)

heyyy uyanıklıklığa bak sen!
Yaaa midem çok bulanıyor yeniden üzgün mutsuz ve hastalıklı moduna girdim

benimde iki gün ara veriyor sonra sil başatan

Kızlar googleden bakıyorum arada. 15 haftalık kadınlar da bir göbek var maşallah.
Ben normalde göbeğim var diye farketmiyorum ama zayıflar sizde de mi yok göbek. Ben 2 kilo aldım ama başladığım kiloda değilim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…