- 15 Ekim 2018
- 339
- 360
- 18
- 46
Ah canım herkesi dolaşıyor şu soğuk algınlığı ya.Ben de bugün daha iyiydim ama bir baş ağrısı şimdi dekızlar nasılsınız. yazamadım bugün. mide bulantısı alerjik hapşırma soğuk algınlığı . bittim ben. selam vermek istedim...
Organik elma nereden temin ediyorsun?Her elmayla olmaz çünkü.Rahmetli anneannem yapardı köyde.Bildiğin ilaçsız kurtlu elmalarla.Hakiki olunca ana oluşuyor üzerinde zaten yoğun olarakkendim yapıyorum canım
İki kilo almışım,henüz ne göbek ne de bebekte hareket var.Nrde bu bebek yahuKızlar kilolar ne alemde gobüsleri çıkanlar ben bir kilo aldım simdiye kdr
Allah sifa versin size ve buradaki hastalara..kızlar nasılsınız. yazamadım bugün. mide bulantısı alerjik hapşırma soğuk algınlığı . bittim ben. selam vermek istedim...
Ah canım herkesi dolaşıyor şu soğuk algınlığı ya.Ben de bugün daha iyiydim ama bir baş ağrısı şimdi de
Organik elma nereden temin ediyorsun?Her elmayla olmaz çünkü.Rahmetli anneannem yapardı köyde.Bildiğin ilaçsız kurtlu elmalarla.Hakiki olunca ana oluşuyor üzerinde zaten yoğun olarak
Biz hep ege istedik eşimle ama kayinvalidem erkek olduğunu duydu duyalı yiğit diye seviyor bebeğimi. Kendi soyadı olduğu için istiyor ben karışmam olursa ikinci çocuğa ben koyarim ilki eşimin dedim. Eşimin de itiraz edebileceğini sanmıyorum muhtemelen yiğit olacak adı
Gecmis olsun cnm
Cok sukur iyiyiz bi sikintim yoksağolasın güzelim. sen nasılsın.
yigit ege de guzel soyleniyoriçine siniyormu yiğit ismi. yoksa ille kayınvalidé istiyor diye koyacak değilsiniz.
teşekkür ederim. bütün hastalara şifalar diliyorum bende.
Yiğit ismi de güzel aslında.. ama hayalinizdeki isim ege ise onu da koyun. Çift isim ben pek hazzetmiyorum ama yiğit ege de güzel geliyor kulağa. Tabi siz bilirsiniz. Siz ege dersiniz kv yiğit :)Biz hep ege istedik eşimle ama kayinvalidem erkek olduğunu duydu duyalı yiğit diye seviyor bebeğimi. Kendi soyadı olduğu için istiyor ben karışmam olursa ikinci çocuğa ben koyarim ilki eşimin dedim. Eşimin de itiraz edebileceğini sanmıyorum muhtemelen yiğit olacak adı
Benim eşim 3. Çocuğu yapmaya söz verirsem bunun ismini benim koyabileceğimi söylüyor, bu nasıl bir uyanıklıktır birinciyi o koydu bu da benim hakkım. Bunda yaşadığım stresten dolayı 3. Düşünmüyorum dedim benle pazarlık yapıyor mikrop
Yaaa midem çok bulanıyoryeniden üzgün mutsuz ve hastalıklı moduna girdim
evet hakikaten kulağa hoş geliyor. ikiside kısa diye bir isim gibi.yigit ege de guzel soyleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?