Kp bana haber göndermiş 'bunun ismini ben koyacam' diye..10 tane çocuğuna isim koydu doymadı benim çocuğuma geldi sıra dedim..ama içimden hadi bakalım dedim..dün akşam isim geldi ' Şafak' Iyide benim tanıdığım şafaklar hep kız dedim, bunu diyeceğini bildiği için hem kız hem erkek ismi demiş. Ben tabiki olmaz dedim en başından. Eşim de Sen şimdi bir şey söyleme babama da politik cevap verirsin he tamam bakarız olur falan dersin biz yine kendi seçtiğimiz ismi koyarız dedi
Bugün aile grubuna Gorumcem isim düşündünüz mü diye yazdı eşim de babam şafak dedi yazdı. Allaaahh grup bi karıştı...benim bir şey dememe gerek kalmadı

Zaten bizim ismimiz belli 'Fatih'

Benim baya çıktı göbeğim. Tabi dışardan birisi anlamaz. Biraz bol giyiniyorum bir de zayıfım..anlaşılması için bi 5-6 aylık olmam lazım.

Yok valla bende göbek filan 14. Haftadayım akşam yemekten sonra şişiyor o zaten hamilelikle alakalı değil, sabah dümdüz. İlk hamileliğimde de öyleydi 17-18 gibi çıkmaya başlamıştı hafiften

:)))
Fena benzetme olmuş :))) bende içine kurt düşmüş elma gibi :)))
Ilahi güldürdün beni zaman sonra gerçekten içimde kurt mu var yiyorum yiyorum doymuyorum diceksin.

Ben hamileliklerimde çok kilo da almıyorum bildiğin önünde basketbol topu varmış gibi oluyor. Öyle bir karnı gizlemek aşırı zor. Ne yaparsan yap ben burdayım diyor

sabah uyanınca sıfır göbüş düz. akşam daha belirgin. minnoş bir göbüşüm var. seninde akşamları belli eder. illaki ye iç bi göbüş çıkıyor çok tatliş.

Şimdiden öyleyim ki :)
Akşam yemeğini yedim güzelce şimdi midem kazınıyor :/ ne yapıcam şimdi bu saatte

[ ="Anneadayi89, post: 58046617, member: 908262"]Güzel isim canım rabbim hayırlısı ile kucağımiza almayı nasip etsin[/QUOTE]
Amin canim hepimiz hayirlisi ile alalim insallah

Şimdiden öyleyim ki :)
Akşam yemeğini yedim güzelce şimdi midem kazınıyor :/ ne yapıcam şimdi bu saatte
O bende de oluyor. Yemiyorum. Üşeniyorum bir şey hazırlamaya hem zaten yesem sabaha unutmayacak beni,iyice rahatsızlık verecek..
Yemekle aram çok iyi değildir benim açıkçası..mecbur olmasam yemem

Ya bana da gece yatmadan bir kusma isteği geliyor resmen gün boyu olmayan mide bulantısı şimdi bu saatlerde azıyor anlamadım gitti, tutuyorum kendimi ama acıktığın için mi anlamadım valla bunaldım artık geçse bitse yaa

O bende de oluyor. Yemiyorum. Üşeniyorum bir şey hazırlamaya hem zaten yesem sabaha unutmayacak beni,iyice rahatsızlık verecek..
Yemekle aram çok iyi değildir benim açıkçası..mecbur olmasam yemem
Benim bulantılar geçti ya ondan rahatsız etmiyor. Hafif bir şey yesem olur ama ne yicem ya.
Dünden beri aklımdan bir sürü şey geçiyor ve ilk defa canım tatlı çekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…