Benim baya çıktı göbeğim. Tabi dışardan birisi anlamaz. Biraz bol giyiniyorum bir de zayıfım..anlaşılması için bi 5-6 aylık olmam lazım.Kızlar googleden bakıyorum arada. 15 haftalık kadınlar da bir göbek var maşallah.
Ben normalde göbeğim var diye farketmiyorum ama zayıflar sizde de mi yok göbek. Ben 2 kilo aldım ama başladığım kiloda değilim :)
Yok valla bende göbek filan 14. Haftadayım akşam yemekten sonra şişiyor o zaten hamilelikle alakalı değil, sabah dümdüz. İlk hamileliğimde de öyleydi 17-18 gibi çıkmaya başlamıştı hafiftenKızlar googleden bakıyorum arada. 15 haftalık kadınlar da bir göbek var maşallah.
Ben normalde göbeğim var diye farketmiyorum ama zayıflar sizde de mi yok göbek. Ben 2 kilo aldım ama başladığım kiloda değilim :)
He bu kadın bana oranla iri..benim karnım da neredeyse böyle belli ama ben leblebi yutmuş solucan gibiyim
:)))He bu kadın bana oranla iri..benim karnım da neredeyse böyle belli ama ben leblebi yutmuş solucan gibiyim
Bu kadın 15 hafta mı ya bebek daha elma kadar filan değil mi iç karnı baya darmış, bu benim 20-22 haftalık halim :)
Bilmiyorum ki öyle yazıyor??Bu kadın 15 hafta mı ya bebek daha elma kadar filan değil mi iç karnı baya darmış, bu benim 20-22 haftalık halim :)
Ilahi güldürdün beni:)))
Fena benzetme olmuş :))) bende içine kurt düşmüş elma gibi :)))
Kızlar googleden bakıyorum arada. 15 haftalık kadınlar da bir göbek var maşallah.
Şimdiden öyleyim ki :)Ilahi güldürdün benizaman sonra gerçekten içimde kurt mu var yiyorum yiyorum doymuyorum diceksin.
Ben hamileliklerimde çok kilo da almıyorum bildiğin önünde basketbol topu varmış gibi oluyor. Öyle bir karnı gizlemek aşırı zor. Ne yaparsan yap ben burdayımdiyor
Bana kendi göbeğim gibi geliyor.sabah uyanınca sıfır göbüş düz. akşam daha belirgin. minnoş bir göbüşüm var. seninde akşamları belli eder. illaki ye iç bi göbüş çıkıyor çok tatliş.
alakam yok. ancak 6.ayda böyle olurum.
O bende de oluyor. Yemiyorum. Üşeniyorum bir şey hazırlamayaŞimdiden öyleyim ki :)
Akşam yemeğini yedim güzelce şimdi midem kazınıyor :/ ne yapıcam şimdi bu saatte
evet kendi göbeğim. ama bebek olunca bi tatlı oluyor sinir bozmuyo en azındanBana kendi göbeğim gibi geliyor.
Benim bulantılar geçti ya ondan rahatsız etmiyor. Hafif bir şey yesem olur ama ne yicem ya.O bende de oluyor. Yemiyorum. Üşeniyorum bir şey hazırlamayahem zaten yesem sabaha unutmayacak beni,iyice rahatsızlık verecek..
Yemekle aram çok iyi değildir benim açıkçası..mecbur olmasam yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?