Heh şuanda aynı o haldeyim. Afedersin her yerden kusmuk kokusu geliyor bana nefretlik geldi yani

O bende de oluyor. Yemiyorum. Üşeniyorum bir şey hazırlamaya hem zaten yesem sabaha unutmayacak beni,iyice rahatsızlık verecek..
Yemekle aram çok iyi değildir benim açıkçası..mecbur olmasam yemem
ahanda bi ben daha. çocuklarâ yazık aciyorum bazen. onlarda meyveci Allahtan. duruyorlar yiyince. bazen açlıktan bulanıyor fark edince yiyorum hemen. Hamilelikten evvelde halsizlik olurdu anladım çık aç kaldığımı.

Benim bulantılar geçti ya ondan rahatsız etmiyor. Hafif bir şey yesem olur ama ne yicem ya.
Dünden beri aklımdan bir sürü şey geçiyor ve ilk defa canım tatlı çekti.
Ayyy..canin çektiyse ye muhakkak. Ben canının çektiğini az da olsa yemeli diyenlerdenim. Ilk hamileligimde canım kola çekmişti zararlı diye içmemiştim kaç zaman daha rüyalarıma girdi..hala unutmuyorum. O yüzden günah sayıyorum yemeyince

Tabiki canım tadımlık yemek lazım. Bende bulabilirsem yerim ama bakalım.
Bilimsel olarak böyle bir şey mümkün değilmiş ama oluyor işte. Bazı şeyler çok çekici geliyor. Alakası olmayan bir yerde burnuna kokusu geliyor. Çok şükür :)
Allah ım hepimize yardımcı olsun inşaallah sağ salim kucağımıza alalım.

Bebeleri yediririm onlarda sorun yok. Ama kendim yemem yani ufacık bir şey atsam ağzıma tamam gelir bana..hele israf olmasın diye çocukların tabagindakini yersem hayatta başka bir şey yemem. Gorumcem ben de çocuğun artanini yiyorum ama hala çok iriyim dedi sonra gerçi ben üstüne bir de normal yemek yiyorum sen ıllaki doyuyorsunu ekledi

Ya gerçekten çok değişik bir durum. Bana hep şey olur..sanki onu yesem bi canlanacam bi kendime gelecem
Hamdolsun bu duyguyu yaşayana ve yine hamdolsun canımızın istediğine ulaşabilsenize

Ya gerçekten çok değişik bir durum. Bana hep şey olur..sanki onu yesem bi canlanacam bi kendime gelecem
Hamdolsun bu duyguyu yaşayana ve yine hamdolsun canımızın istediğine ulaşabilsenize
Evet öyle oluyor. Aşerdiğimizi yiyince bir daha istemiyoruz bile o derece değişik.
Çoğu şeye ulaşamazsam da ulaştıklarım bile yetiyor çok şükür

iki haftada bir neden doktora gidiyorsun . Benimki ayda bir çağırıyor. ayy o cihazda zor bulunuyor kalp atışı.
senin cinsiyet bellimi. belkide yazdın kaçırdım
Doktorum 2 haftada bir çağırıyor belki ilerleyen haftalarda daha geç çağırır bugünde kontrolüm vardı 2 hafta sonra detaylı ultrasona giricez bakalım
Cinsiyet 12.haftada gösterdi aslında 14.haftada kesinleşti diyebilirim açtı bacakları erkekmiş :)

Kızlar göbeğim yok diyenler 2 haftada bile çok fark ediyor ben 15 ve 16.haftamda göbeğim niye çıkmadı fazla kilo da almadım ne güzel derkenn 18.haftama göbekli ve +3 kilo ile giriş yaptım resmen değnekle göbek ve kilo geldi sanki ama bu durumdan mutluyum artık belirginleşti diyorum :) kilo konusunda biraz dikkat ediyorum benim hiç bulantım olmadığı için herşeyden biraz yiyordum son iki haftada oldu ne olduysa

maşallah sağ salim kucağımıza alırız innnşaaAllah . bana bi erkek dedi bi kız. bakalım 17 haftada belli olur.

Bizim de yok galiba
toprağınız erkek neylesyesin arkadasim
ablamında 3 erkek. nedense kız isteyene kız yok. erkek isteyene erkek. çok gördüm. biz 3 kız 3 erkek kardeşiz. Allahım herşeyin hayırlısını versin. kayınbabam hasta.yoğun bakımda 5 oğlu 2 kızı var. eşim dün diyor kalabalık olmak ne güzel. dün 4 oğlu hastanedeydi. bir oğlu hasta yatıyor diye gelememeş. hayırlı olsunlar inşallah. kv gelinler konusunda çok şanslı kadın. hepsinin kapısı açıktır ona. maşallah diyorum. Kadın uaocağını yapıyor gene gelinler idare ediyor

Benim kaynana 13 çocuk doğurmuş biri vefat etmiş 12 yaşıyor..6 kız 6 erkek..maşaallah evlatları ona pek düşkün inş bizimkilerde böyle olurlar

içine siniyormu yiğit ismi. yoksa ille kayınvalidé istiyor diye koyacak değilsiniz.
teşekkür ederim. bütün hastalara şifalar diliyorum bende.
Siniyor ama bisey de ısrar edilince yapacağı varsa da yapmak istemiyor insan :)

Yiğit ismi de güzel aslında.. ama hayalinizdeki isim ege ise onu da koyun. Çift isim ben pek hazzetmiyorum ama yiğit ege de güzel geliyor kulağa. Tabi siz bilirsiniz. Siz ege dersiniz kv yiğit :)
Bende yiğit ege uyumunu beğeniyorum da eşim iki isim istemiyor. Bakalım ne olacak sonuç :))

İyiyim canım teşekkürler sen nasılsın?
Annem daha iyi salı günü hastaneye yatırdılar. Kullandığı antibiyotikler işe yaramamış. Şimdi serumla antibiyotik veriyolar..
Canm bende soracaktım anneni zaten damardan verilmesi gerektiğini oral çok etki etmeyebilir böyle durumlarda neyse rabbim insinşal ya şafi ismiyle şifasını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…