Sağol canım teşekkürler.. İyiye doğru gidiyor şimdi. Sen nasılsın?Canm bende soracaktım anneni zaten damardan verilmesi gerektiğini oral çok etki etmeyebilir böyle durumlarda neyse rabbim insinşal ya şafi ismiyle şifasını versin
Bende çok sık giderim suyu çok tüketiyorum çünkü. Tutamıyorum biraz kaşıyor demiş ya ondan belki üşütmüidündür dedim. Gebelik ilerledikçe mesaneye baskı daha çok artacak bu sefer kontrolü zor olurCanım ben hamile olmadan öncede bir -bir uçuk saatte bir ev ye giderdim, hatta bazen işteyken sırf wc işi çıkmasın teneffüste rahat bir çay içeyim diye su icmezdim:) herşey normaldi tabi üşütme vs hicbisey yoktu. Hep boyleydim ve şuan daha yoğun teneffüste WC ye gidiyorum 40 dk sonra eğer şu şu ictiysem birde berbat sıkısıyorum, su icmezsem bile nerdeyse her teneffüs WC ye uğrarım:) benim bir arkadaşımda böyleydi, ileriki zamanlarda gezmeye bile gidemiyordu yarım saatte bir ev deydi. Bazılarında çok oluyo sanirim
Amin insallah hepimize . Hayirlisi olsun saglikli olsun insallah ama insan merak ediyor tabi :) insallah belli olur ben gitmeden biseyler yiyorum hareketleniyomaşallah sağ salim kucağımıza alırız innnşaaAllah . bana bi erkek dedi bi kız. bakalım 17 haftada belli olur.
Oğlumun ismi selim olacak rabbim izin verirseee kızlar isim düşündünüz mü ? :)
20. Haftaya kadar yapılıyor ikilin riskli mi çıktıarkadaşlar selamlar. 4 lü tarama ne zaman yapılıyor acaba
Maşallah canım cok güzel bi isim ismiyle yaşasın inşallah.. Yusuf düşünüyoruz bizdeOğlumun ismi selim olacak rabbim izin verirsebenim ailem ve eşim isme çok alıştı başka istemiyorlar
Yusuf çok güzel bir isim. Adlarıyla yaşasınlar inşallah hayırlı evlat olsunlar kız olsaydı derin istiyordum artık kızım olursa :)Maşallah canım cok güzel bi isim ismiyle yaşasın inşallah.. Yusuf düşünüyoruz bizde
Allah tez zamanda şifa versin insallahİyiyim canım teşekkürler sen nasılsın?
Annem daha iyi salı günü hastaneye yatırdılar. Kullandığı antibiyotikler işe yaramamış. Şimdi serumla antibiyotik veriyolar..
Amin sağol canım sen İzmirde miydin?Allah tez zamanda şifa versin insallah
Oğlumun adı. Bencede çok güzel isim. Adıyla yaşasın inşallah..Maşallah canım cok güzel bi isim ismiyle yaşasın inşallah.. Yusuf düşünüyoruz bizde
daha iyiyim elhamdülillah , annenin iyiye gitmesine sevindim. Allâh daha iyi etsin . sen nasılsın.karapisso canım geçmiş olsun nasıl oldun?
İyiyim canım.daha iyiyim elhamdülillah , annenin iyiye gitmesine sevindim. Allâh daha iyi etsin . sen nasılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?