arkadaşlar selamlar. 4 lü tarama ne zaman yapılıyor acaba

Bende çok sık giderim suyu çok tüketiyorum çünkü. Tutamıyorum biraz kaşıyor demiş ya ondan belki üşütmüidündür dedim. Gebelik ilerledikçe mesaneye baskı daha çok artacak bu sefer kontrolü zor olur

Kizlar selam
20.haftada detayli ultrasona girecegiz ben bursadayim doktorum 2 yer önerdi ultramed 430 lira ve sonomar 250 lira ikisinede iyi diyorlar jimer 350 dedi biraz daha arastirip hangisi iyise randevu alacagim dun doktor kontrolumde dörtlü taramadan vazgectim ikili testim iyi cikmisti doktorum cokta gerek görmedi sen bilirsin dedi

Maşallah canım cok güzel bi isim ismiyle yaşasın inşallah.. Yusuf düşünüyoruz bizde
Yusuf çok güzel bir isim. Adlarıyla yaşasınlar inşallah hayırlı evlat olsunlar kız olsaydı derin istiyordum artık kızım olursa :)

Günaydınlar herkese :) Bizde isim konusunda çok kararsızız. Kız olsaydı meva koyacaktık ama erkek olunca birşey bulamadık henüz. İşin kötüsü isim konusunda evde 3 kişiyiz. Yine biz eşimle birbirimizin bulduğu isimleri olabilir diye değerlendiriyoruz ama evin küçük beyi hiç bişeyi beğenmiyor. Örneğin aras diyoruz yok diyor araslar yaramaz olur bera diyoruz bera kız ismi diyor falan.. Sokağın nabzı onda.. Bakalım ne yapıcaz

Bizimde kesin eksekse esimin babasi vefat edik.onun adi olacak.baska hic alternatif yok.bnle pazarlik yapti kiz olursa sen koy erkek olursa bn diye.kizimin ismine karismadi hic.simdide babasinin adini koycak

Bizim koyacağımız adı koymazlarsa benden önce doğuracak 4 kişi var. :)Sağlıklı olduğunu öğreneyim.

Cinsiyeti kesin demişti doktor tekrar sorucam. Yine kesin derse artık evdeyken adıyla severiz :)

Günaydın kızlar :)
Yarın sabah randevum var devlette ,şimdiden heyecan bastı inşallah iyidir bebeğim, güzel haberler alalım hep :)

daha iyiyim elhamdülillah , annenin iyiye gitmesine sevindim. Allâh daha iyi etsin . sen nasılsın.
İyiyim canım.
Geçen gün akşamüstü oğlanı okuldan aldım pazara gittim. Oğlan bebek arabasındaydı. Bir anda gözüm karardı başım döndü. Kaldım pazarın ortasında. Eşimi aradım hemen geliyorum dedi. Yavaş yavaş çıktım pazardan yolun kenarına oturdum. Oğlum tuturdu tuvaletim geldi çok sıkıştım diye. Zor bela bi kuytuya götüreyim derken tam pantolonunu indirdim altına yaptı. Benim de üstüme geldi. Ayağa kalkamıyorum başım dönüyor ikimizin üstü perişan. Tam o sırada eşim geldi ama ben araba sürecek durumda değilim eşiminde şöförlüğü yok. Çocuk üşümeye başladı. Zor bela yavaş yavaş eve kadar sürdüm. Komedi gibi bi macera yaşadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…