çok geçmiş olsun . Ben hamilelğimin başından beri yaşıyorum o göz kararması baş dönmesini. bişeyler yedinmi içtinmi. yolsa oturunca geçtimi?
tekrarından korusun Rabbim .

Erkek çoğunlukla olduğu için erkek:)
Aynen canım erkekmiş ben başından beri erkek hissediyordum ama Dr ikili test zamanı kıza benzettim diyince bir umutlanmıştım kuz için:)) sağlıklı olsun eli ayağı dzgün olsun evlatlarımızın da kuz erkekhiç fark etmez:)) P Pembissanne tabloya ekleyebilirsin canım 16+2 erkek

Bende İzmirliyim. Belki doğumu İzmirde yaparım doktor sorucaktım sana ama Sen Karşıyakadasın. Ben diğer taraftayım..
O tarafta bilmiyorum sana yakın mı ama özel karataş hastanesini methediyorlar.Komsumun kızı orada yaptı ama doktorunu hatırlamıyorum.Bir de Tepecik yakınında gözde hastanesi vardı.Haşmet mesut Özsoy vardı 10 numara babacan bir doktor.Hala ordamı bilmiyorum.Bir araştır netten derim

Hayırlı olsun darısı başımıza.Öğrenelim biz de artık karapisso Bana kalsa öğrenmek istemiyorum ama aşırı aile baskısı var.Yine erkekse herkes bi aaaaa diyecek haberleri yok

Kızlar dvit3 kullanan var mı? Kendi doktorum günde 2 damla dedi sağlık ocağındaki doktor 9 damla kullan diyor. Kan sonuçlarımda d vitamini çok düşük çıkmış. Sizler kaç damla kullanıyorsunuz yazar mısınız?

Hayırlı olsun darısı başımıza.Öğrenelim biz de artık karapisso Bana kalsa öğrenmek istemiyorum ama aşırı aile baskısı var.Yine erkekse herkes bi aaaaa diyecek haberleri yok
Etrafımızda duyuyoruz ya çok erkek doğuyor üst üste aaa bu yıl erkek yılı diyorlar ona mı denk geldik acaba çoğunluk erkek:)Hayırlısıyla öğrenirsin inşallah canım:)

Ben cinsiyetini kız diye hissediyorum başından beri ama eşim erkek istiyor garibim yarın kontrole gidicem devlete 14+5 sizce cinsiyeti belli olurmu arkadaşlar

Ben cinsiyetini kız diye hissediyorum başından beri ama eşim erkek istiyor garibim yarın kontrole gidicem devlete 14+5 sizce cinsiyeti belli olurmu arkadaşlar
Yanıltıcı olur canım 16 yı doldurunca net olur

O kaçıncı haftadan itibaren kullanılıyor ki bana vermedi doktor, ben ilk hamileliğimde kullandığımı hatırlamıyorum, bebek doğunca ona kullandık birkaç damla ama kendim kullanmadım heralde öncesinde

O kaçıncı haftadan itibaren kullanılıyor ki bana vermedi doktor, ben ilk hamileliğimde kullandığımı hatırlamıyorum, bebek doğunca ona kullandık birkaç damla ama kendim kullanmadım heralde öncesinde
D vitaminin düşükse veriyor doktor,herkese vermiyor.Senin değerin iyiydi demek ki

I iyi ki anneyim 35 bakalım benim kontrolé daha çok var. 13 aralık gibi. bence bu defa net bişey söyler
artık kısmetinde varsa 4.pipi kaçış yok öğreneceksin. valla ben bile seninkini kendimden çok merak ediyorum. banada erkek diyecek gibi geliyor nedense

Ben salı gününe aldım Tepecik te bir doktora,oranın ultrason kalitesi devletten iyiymiş.Bakalim civciv neymiş

Benim zaten rutin kontrol sırf cinsiyet için değil yani..bende en net 17 haftalık öğrenirim diyorum..çevre sürekli soruyor daha 11 haftalıkken cinsiyet sorulmaya başlandı.

2 çocuk doğurmuş kadın , keseyi gördüm deyince aaa cinsiyetimi gördün diye sordu
sende gene iyi 11.haftada başlamışlar

I iyi ki anneyim 35 hadi inşallah haftaya salı gelirsin hayırlı güzel haberlerle

:))))
Bana da kaç aylık deyip duruyorlar. Ay hesabı yapılmıyor diyorum anlamıyorlar. Ultrason fotoğrafında kafayı popo tarafı zanneden mi dersin:))
Yorum yapıp duranlar başka zaten. Canın ne çekiyor?
Rüyanda su mu görüyorsun boru mu?
Değişikler valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…