- 15 Ekim 2018
- 339
- 360
- 18
- 46
Evet Çiğli deyimAmin sağol canım sen İzmirde miydin?
Bende İzmirliyim. Belki doğumu İzmirde yaparım doktor sorucaktım sana ama Sen Karşıyakadasın. Ben diğer taraftayım..Evet Çiğli deyim
İyiyim canım.
Geçen gün akşamüstü oğlanı okuldan aldım pazara gittim. Oğlan bebek arabasındaydı. Bir anda gözüm karardı başım döndü. Kaldım pazarın ortasında. Eşimi aradım hemen geliyorum dedi. Yavaş yavaş çıktım pazardan yolun kenarına oturdum. Oğlum tuturdu tuvaletim geldi çok sıkıştım diye. Zor bela bi kuytuya götüreyim derken tam pantolonunu indirdim altına yaptı. Benim de üstüme geldi. Ayağa kalkamıyorum başım dönüyor ikimizin üstü perişan. Tam o sırada eşim geldi ama ben araba sürecek durumda değilim eşiminde şöförlüğü yok. Çocuk üşümeye başladı. Zor bela yavaş yavaş eve kadar sürdüm. Komedi gibi bi macera yaşadık.
Aynen canım erkekmiş ben başından beri erkek hissediyordum ama Dr ikili test zamanı kıza benzettim diyince bir umutlanmıştım kuz için:)) sağlıklı olsun eli ayağı dzgün olsun evlatlarımızın da kuz erkekhiç fark etmez:)) P Pembissanne tabloya ekleyebilirsin canım 16+2 erkekErkek çoğunlukla olduğu için erkek:)
O tarafta bilmiyorum sana yakın mı ama özel karataş hastanesini methediyorlar.Komsumun kızı orada yaptı ama doktorunu hatırlamıyorum.Bir de Tepecik yakınında gözde hastanesi vardı.Haşmet mesut Özsoy vardı 10 numara babacan bir doktor.Hala ordamı bilmiyorum.Bir araştır netten derimBende İzmirliyim. Belki doğumu İzmirde yaparım doktor sorucaktım sana ama Sen Karşıyakadasın. Ben diğer taraftayım..
Hayırlı olsun darısı başımıza.Öğrenelim biz de artıkAynen canım erkekmiş ben başından beri erkek hissediyordum ama Dr ikili test zamanı kıza benzettim diyince bir umutlanmıştım kuz için:)) sağlıklı olsun eli ayağı dzgün olsun evlatlarımızın da kuz erkekhiç fark etmez:)) P Pembissanne tabloya ekleyebilirsin canım 16+2 erkek
Etrafımızda duyuyoruz ya çok erkek doğuyor üst üste aaa bu yıl erkek yılı diyorlar ona mı denk geldik acaba çoğunluk erkek:)Hayırlısıyla öğrenirsin inşallah canım:)Hayırlı olsun darısı başımıza.Öğrenelim biz de artıkkarapisso Bana kalsa öğrenmek istemiyorum ama aşırı aile baskısı var.Yine erkekse herkes bi aaaaa diyecek haberleri yok
Yanıltıcı olur canım 16 yı doldurunca net olurBen cinsiyetini kız diye hissediyorum başından beri ama eşim erkek istiyor garibimyarın kontrole gidicem devlete 14+5 sizce cinsiyeti belli olurmu arkadaşlar
O kaçıncı haftadan itibaren kullanılıyor ki bana vermedi doktor, ben ilk hamileliğimde kullandığımı hatırlamıyorum, bebek doğunca ona kullandık birkaç damla ama kendim kullanmadım heralde öncesindeKızlar dvit3 kullanan var mı? Kendi doktorum günde 2 damla dedi sağlık ocağındaki doktor 9 damla kullan diyor. Kan sonuçlarımda d vitamini çok düşük çıkmış. Sizler kaç damla kullanıyorsunuz yazar mısınız?
Ultrason kalitesine ve doktorun tecrübesine bağlı biraz.Hayirlisi neyse o olsun inşallah.Ben cinsiyetini kız diye hissediyorum başından beri ama eşim erkek istiyor garibimyarın kontrole gidicem devlete 14+5 sizce cinsiyeti belli olurmu arkadaşlar
D vitaminin düşükse veriyor doktor,herkese vermiyor.Senin değerin iyiydi demek kiO kaçıncı haftadan itibaren kullanılıyor ki bana vermedi doktor, ben ilk hamileliğimde kullandığımı hatırlamıyorum, bebek doğunca ona kullandık birkaç damla ama kendim kullanmadım heralde öncesinde
Amin cümlemizin inşUltrason kalitesine ve doktorun tecrübesine bağlı biraz.Hayirlisi neyse o olsun inşallah.
Benim zaten rutin kontrol sırf cinsiyet için değil yani..bende en net 17 haftalık öğrenirim diyorum..çevre sürekli soruyor daha 11 haftalıkken cinsiyet sorulmaya başlandı.Yanıltıcı olur canım 16 yı doldurunca net olur
I iyi ki anneyim 35 bakalım benim kontrolé daha çok var. 13 aralık gibi. bence bu defa net bişey söyler
artık kısmetinde varsa 4.pipi kaçış yok öğreneceksin. valla ben bile seninkini kendimden çok merak ediyorum. banada erkek diyecek gibi geliyor nedense
Benim zaten rutin kontrol sırf cinsiyet için değil yani..bende en net 17 haftalık öğrenirim diyorum..çevre sürekli soruyor daha 11 haftalıkken cinsiyet sorulmaya başlandı.
:))))2 çocuk doğurmuş kadın , keseyi gördüm deyince aaa cinsiyetimi gördün diye sordu
sende gene iyi 11.haftada başlamışlar
I iyi ki anneyim 35 hadi inşallah haftaya salı gelirsin hayırlı güzel haberlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?