kızlar bir de siz tetanoz aşısı vurundunz mu. 17. haftalarda yapılıyor diye duymuştum ama çok şart bişey mi ya?

Ben bugün vurduraktim olmadı, yarın yada Perşembe vurdurucam, ama çok korkuyorum,iğne aşi fobim var, napcam bilmiyorum,inş çok acımaz

Kızlar erik marmelatı yaptım acaba günde bir su bardağı sulandırıp içsem bir zararı olurmu..nebileyim kan falan sulandırıp düşüğe neden olurmu..kabızlık için içeyim diyorumda

Kabızlık için ben hergün yoğurt kasesinin içine şu müsliler var ya yulaf. Çeşitleri var ondan atıyorum baya iyi geldi bana.

Hiç aklıma gelmedi sağlık ocağı cuma sabahtan gidicem bakalm bebek akşam baya oynadı karnım büyüdüğü için acıyor gibi umarım öyledir nenyazıkki çatlak oldu iki tane

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar bende sizlere çok duacıyım inşallah endişesi olan herkes benim gibi güzel haberler alırlar. çok zorlu süreçlerden geçiyoruz. bugün doktorum dedi bana, çokkk büyük bir kanama ve tehlike atlattın. maşallah subhanAllah dedim. geçtiğine inanamıyorum elhamdülillah. doğuma kadar bile sürebilir demişti çünkü öyle ağır bir süreç atalattık. inşallah darısı endişesi olan hamişlere olsun amin..

Hiç aklıma gelmedi sağlık ocağı cuma sabahtan gidicem bakalm bebek akşam baya oynadı karnım büyüdüğü için acıyor gibi umarım öyledir nenyazıkki çatlak oldu iki tane

Oynaması telaşıni almistir canım. Çatlak nasıl anladın, hemen ben gerçi hiç kontrol etmiyorum , basenlerde kalçadada çatlak oluyo diyorlar. Ben hergun krem yağ sürüyorum çok düzenli bakalım nolcak. Sende kullaniyodun ama dimi

Benimde göbek iki gündür daha belirgin çıktı bir anda fırladı ya :)

Benim şuan berbat şişti, akşam midemle butunlesiyo, bende göbek çok ilerleyen aylarda da böyle büyürse baya zor olcak, merdiven çıkarken soluk soluğa kalıyorum baya yoruluyorum mesela. 3 buçuk kilo aldım toplamda, artık daha dikkatliyim, 7 -7b ucukdan sonra hicbisey yemiyorum, Allah hepimize sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin :)

Bende göbeğimi farkediyorum ve çatlak yok çok şükür.
Şaka maka günler geçiyor :)son ultrasona göre 11 gün sonra hamileliğin yarısı bitmiş olacak. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşaallah. Seneye bu zamanlar 7 aylık olacak minnoşlar...

Basenlerim çatladı maalesef deli gibi kaşınıyordu aklıma gelmedi aslında gardrobun aynasında bakarken gördüm sağlık olsun tabide çatlaktan çok nefret ediyorum kötü bi görüntü demekki krem falan hikaye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…