kızlar bir de siz tetanoz aşısı vurundunz mu. 17. haftalarda yapılıyor diye duymuştum ama çok şart bişey mi ya?
Gözün aydın,çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.Bak benden önce öğrendin cinsiyeti,sağlıkla gelsin inşallah.
Ayy inşallah,ağzından bal damlıyorCanım bence senin de kız olacak.
Evet büyüyo göbeğim balım birden büyüyo diye ağrıyo belkide
Ayy inşallah,ağzından bal damlıyorHerseyden önce sağlıklı olsun da kızsa tabi bize bonus sevinç olur
Hiç aklıma gelmedi sağlık ocağı cuma sabahtan gidicem bakalm bebek akşam baya oynadı karnım büyüdüğü için acıyor gibi umarım öyledir nenyazıkki çatlak oldu iki taneCanım bende seni merak ettim napiyosun diye, sağlık ocağına gitseydin keşke, ben dün tekmelerini dolu dolu hissettim bugün tık yok mesela, endişe etme canım, olmadı kontrolünü öne aldır imkanın varsa
benimde büyüyor baya çıktı. ama bide hissetsemEvet büyüyo göbeğim balım birden büyüyo diye ağrıyo belkide
bana öyle geliyorki kız gelecekAyy inşallah,ağzından bal damlıyorHerseyden önce sağlıklı olsun da kızsa tabi bize bonus sevinç olur
18 hafta bitince hissetmistim ilk normalde tatlı yemem akşam meyve suyu içtim tekmeledi bide garip ama annemle yanyana gelince çok oynuyobenimde büyüyor baya çıktı. ama bide hissetsem
Hiç aklıma gelmedi sağlık ocağı cuma sabahtan gidicem bakalm bebek akşam baya oynadı karnım büyüdüğü için acıyor gibi umarım öyledir nenyazıkki çatlak oldu iki tane
Benimde göbek iki gündür daha belirgin çıktı bir anda fırladı ya :)
Basenlerim çatladı maalesef deli gibi kaşınıyordu aklıma gelmedi aslında gardrobun aynasında bakarken gördüm sağlık olsun tabide çatlaktan çok nefret ediyorum kötü bi görüntü demekki krem falan hikayeOynaması telaşıni almistir canım. Çatlak nasıl anladın, hemen ben gerçi hiç kontrol etmiyorum , basenlerde kalçadada çatlak oluyo diyorlar. Ben hergun krem yağ sürüyorum çok düzenli bakalım nolcak. Sende kullaniyodun ama dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?