Canım çok sevindim maşallah..Kızlar ben kontrolden geldim
tam 17 haftalık günü gününe uygun gidiyor elhamdülillah çok şükür. 200 gr yakın olmuş herşey yolunda...
plasenta yerine geçmiş elhamdülillah ya inanamadım. kanama olduğunda çekilmiş yerine muhtemelen.Kızımız olacak inşallah
maşallah artık normal hayatına dönebilirsin dedi... normal doğum için engel kalmadı inşallah olur dedi... ayrıntılı ultrason için gün alacağım inşallah. çok güzel konuştu. inşallah sağ salemt kucağımıza alırız. bekleyen herkes güzel sağlıklı hebelerle gelir inşallah
Maşallah çok tatlı. Bu modelin adı ne oluyor bende yapıcamdaEki Görüntüle 2214616 Kızlar günaydın hepinize ... ben dün Can sıkıntısından kendimi örgüye verdim sizinle de paylaşmak istedim :):) nasıl olmuş :)
Allah şifa versin canım.Arkadaşlar bakin hele!!!!
Arkadaşım 6 aylık hamile. Ilk gebeliği. Idrar yolu enfeksiyonu vardı geçmek bilmedi iyice ilerledi doktor yatış verdi. Ateşi 39a yükseldi düşmüyor bir türlübebeğin nabzı yükselmiş bayaa..heran sezaryene alabiliriz demis doktor.
Sizden ricam nooolur dua edin. Arkadaşımın ismi Müjgan
Canım çok geçmiş olsun. Ultrasondan mı anlamış hemen. detaylıya mı girdin ?Ciktim kontrolden.
Bebegim kesin erkek
Ama bobrek genislemesi var dedi aglamaktan helak oldum.
Normal ultrasonCanım çok geçmiş olsun. Ultrasondan mı anlamış hemen. detaylıya mı girdin ?
Güzel olmuş eline sağlık.. Seninki kız mıydı, unutuyorum kimin kızı kimin oğlu oluyor :)Eki Görüntüle 2214616 Kızlar günaydın hepinize ... ben dün Can sıkıntısından kendimi örgüye verdim sizinle de paylaşmak istedim :):) nasıl olmuş :)
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık..Eki Görüntüle 2214616 Kızlar günaydın hepinize ... ben dün Can sıkıntısından kendimi örgüye verdim sizinle de paylaşmak istedim :):) nasıl olmuş :)
Canım korkma endişe edilcek bi durum değil. Çoğunlukla ya kendiliğinden düzeliyor ya da doğunca çocuk ürolojisi takibinde oluyor..Ciktim kontrolden.
Bebegim kesin erkek
Canım çok sevindim maşallah..
Ne güzel haberler..
Gönlüne göre olmuş ikinci kızın geliyormuş. İsim buldun mu?
Sağlıkla vakti zamanında doğsun inşallah..
aaa maşallah ne kadar güzel olmuş zevkli kadınsın. sağlıkla giysin bebeğin.Eki Görüntüle 2214616 Kızlar günaydın hepinize ... ben dün Can sıkıntısından kendimi örgüye verdim sizinle de paylaşmak istedim :):) nasıl olmuş :)
Detaylıya gir canım daha net çıksın. inşallah yanılmışıtır doktor.Normal ultrason
Detaylida gir dedi
Karpuz modeli canımMaşallah çok tatlı. Bu modelin adı ne oluyor bende yapıcamda
Sende mi böbrek genişlemesi varmış canım yoksa bebekte mi detaylıya mı girdin ki sen çok geçmiş olsun inşaallah bi şey çıkmaz yaCiktim kontrolden.
Bebegim kesin erkek
Sağol canım benim henüz belli değil evdeki ipleri değerlendirdim ben :)Güzel olmuş eline sağlık.. Seninki kız mıydı, unutuyorum kimin kızı kimin oğlu oluyor :)
Teşekkür ederim canım benim amin inşaallah bakalım cinsiyet kızsa giydirecm :)aaa maşallah ne kadar güzel olmuş zevkli kadınsın. sağlıkla giysin bebeğin.
hayırlı olsuuuuunnnn kızçen güzel haberlerle dönmüşsün..benim kız olsaydı sare veya serra düşünüyordum aklında olsun (=Kızlar ben kontrolden geldim
tam 17 haftalık günü gününe uygun gidiyor elhamdülillah çok şükür. 200 gr yakın olmuş herşey yolunda...
plasenta yerine geçmiş elhamdülillah ya inanamadım. kanama olduğunda çekilmiş yerine muhtemelen.Kızımız olacak inşallah
maşallah artık normal hayatına dönebilirsin dedi... normal doğum için engel kalmadı inşallah olur dedi... ayrıntılı ultrason için gün alacağım inşallah. çok güzel konuştu. inşallah sağ salemt kucağımıza alırız. bekleyen herkes güzel sağlıklı hebelerle gelir inşallah
bende hiissetmeyince hemen okuyup elime üflerim karnımı sıvazlıyarak konuşurum oynuyor hemen (= ama herzaman hareket etmiyo tabi kafaya takmamak elde değil ama bilerek bebeğide strese sokuyoruz aslındaKarın ağrısıyla uyanmaktan çok yoruldum belki beş kez uyanıyorum gece sonrada dalamıyorum yarım saat gündüz uykusunuda hiç sevmem kendimi çok yorgun hissediyorum hareketlerinide hissedemedikçe iyice modum düştü ve pazartesi iş başı
akşamları yemeyince nasıl dayanıosun ya bnde dikkat etmeye çalışıyorum 4 kilo aldım 57kgdan 61e çıktım 70i geçmemek hedefim (= bide akşam yemeyince bı sakıncası olurmuki bnde yemiyeyim diyorum ama acıkıyorum (=Benim hayalim ilk 4 ay iki kilo almaktı ama 4 ayda 3 aldım, herkes normal diyo ama insan az yiyince niye fazla aldım diyo, doğuma kadar 9 kilo falan almak toplamda hedefim, yürüyüş yapmıyorum,işteyken yoruluyorum evde hareket ediyorum yorgunluktan yatıyorum bol bol, hergun 40 dk yürüsem iyi olcak ,çok üşeniyorum, sabah 7 den akşama kadar yarı ayakta durunca yürümek gelmiyor içimden, inş çok kilo almadan kapatırız bu bahsi:) hep uykum var uyuya uyuya geçiyor benimki:) umarım bebekte doğunca uslu uykuyu seven bişey olur da uykuma devam ederim :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?