Canım çok sevindim maşallah..
Ne güzel haberler..
Gönlüne göre olmuş ikinci kızın geliyormuş. İsim buldun mu?
Sağlıkla vakti zamanında doğsun inşallah..

Allah şifa versin canım.

Ciktim kontrolden.
Bebegim kesin erkek
Ama bobrek genislemesi var dedi aglamaktan helak oldum.
Canım korkma endişe edilcek bi durum değil. Çoğunlukla ya kendiliğinden düzeliyor ya da doğunca çocuk ürolojisi takibinde oluyor..
Üzme kendini stres yapma..

Canım çok sevindim maşallah..
Ne güzel haberler..
Gönlüne göre olmuş ikinci kızın geliyormuş. İsim buldun mu?
Sağlıkla vakti zamanında doğsun inşallah..

sağolasın güzelim , ya isim bilmiyorum hala. düşünüyorum ama bulamıyorum.

0fLu kuzum Çok duydum ama daha minicik o böbrekler büyüdükçe düzlir seninkide inşallah. üzme kendini inan bebek geliştikçe düzelecek.

Normal ultrason
Detaylida gir dedi
Detaylıya gir canım daha net çıksın. inşallah yanılmışıtır doktor.
benimde ikili üçlü testim azda olsa riskli çıktı 2 kere bende yurt dışına kan gönderdim nifty testi bu cuma sonuç çıkacak. ağlaya ağlaya bekliyorum zamanı.

hayırlı olsuuuuunnnn kızçen güzel haberlerle dönmüşsün..benim kız olsaydı sare veya serra düşünüyordum aklında olsun (=
bende hiissetmeyince hemen okuyup elime üflerim karnımı sıvazlıyarak konuşurum oynuyor hemen (= ama herzaman hareket etmiyo tabi kafaya takmamak elde değil ama bilerek bebeğide strese sokuyoruz aslında
akşamları yemeyince nasıl dayanıosun ya bnde dikkat etmeye çalışıyorum 4 kilo aldım 57kgdan 61e çıktım 70i geçmemek hedefim (= bide akşam yemeyince bı sakıncası olurmuki bnde yemiyeyim diyorum ama acıkıyorum (=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…