Doktor bana o kadar kanamaya bebek iyi duruyor demişti kötü manada değil yiyecek ekmeği olan doğuyor sağlıcakla umarım doğuma kadar bende dahil bir daha kanama falan yaşamayız. Bu arada ben sana kesin kızın olcak demiştim kızmış hayırlı olsun cimcimen :)Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar bende sizlere çok duacıyım inşallah endişesi olan herkes benim gibi güzel haberler alırlar. çok zorlu süreçlerden geçiyoruz. bugün doktorum dedi bana, çokkk büyük bir kanama ve tehlike atlattın. maşallah subhanAllah dedim. geçtiğine inanamıyorum elhamdülillah. doğuma kadar bile sürebilir demişti çünkü öyle ağır bir süreç atalattık. inşallah darısı endişesi olan hamişlere olsun amin..
Amin inşaallahh :):))Kontrolü olan arkadaşlar gözünüz aydın diyorum, cinsiyetler netlesiyor, Allah daha güzel haberlerini aldırsin bebislerin:)
Çok aminnnbana öyle geliyorki kız gelecek
Evet canım on on beş gün sonra benimde yarısi bitio inşallah bundan sonra daha rahat geçer benim şimdiye kadar hep sorunlu zor geçtiBende göbeğimi farkediyorum ve çatlak yok çok şükür.
Şaka maka günler geçiyor :)son ultrasona göre 11 gün sonra hamileliğin yarısı bitmiş olacak.Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşaallah. Seneye bu zamanlar 7 aylık olacak minnoşlar...
Canm ben zaten okdr az yemek yiyorum ki sabah ekmek çok az yiyorum normalde de ekmeği hiç sevmem pirinç makarna herseyden çok az çünkü iştahım az tatlıları hiç sevmyrm ağzıma dahi surmyrm toplamda bir bck kilo aldm ama göbek aldı onuda iki gündür çıkıoBenim şuan berbat şişti, akşam midemle butunlesiyo, bende göbek çok ilerleyen aylarda da böyle büyürse baya zor olcak, merdiven çıkarken soluk soluğa kalıyorum baya yoruluyorum mesela. 3 buçuk kilo aldım toplamda, artık daha dikkatliyim, 7 -7b ucukdan sonra hicbisey yemiyorum, Allah hepimize sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin :)
Benimde ilk üç ay sıkıntılk geçti çok şükür bugünümüze. İyi geçiyor.E
Evet canım on on beş gün sonra benimde yarısi bitio inşallah bundan sonra daha rahat geçer benim şimdiye kadar hep sorunlu zor geçti
Doktor bana o kadar kanamaya bebek iyi duruyor demişti kötü manada değil yiyecek ekmeği olan doğuyor sağlıcakla umarım doğuma kadar bende dahil bir daha kanama falan yaşamayız. Bu arada ben sana kesin kızın olcak demiştim kızmış hayırlı olsun cimcimen :)
Basenlerim çatladı maalesef deli gibi kaşınıyordu aklıma gelmedi aslında gardrobun aynasında bakarken gördüm sağlık olsun tabide çatlaktan çok nefret ediyorum kötü bi görüntü demekki krem falan hikaye
Çok aminnn
Canm ben zaten okdr az yemek yiyorum ki sabah ekmek çok az yiyorum normalde de ekmeği hiç sevmem pirinç makarna herseyden çok az çünkü iştahım az tatlıları hiç sevmyrm ağzıma dahi surmyrm toplamda bir bck kilo aldm ama göbek aldı onuda iki gündür çıkıo
Ben ergenkende basenden çatlardım problem basende galiba :) karnıma sürmeye devam edicem mutlaka evet haklısın tamamen yapıyla alakalı annem de 4 çocuk doğurmuş hiç çatlağı yok anama çekmemişimHemşire bir tanıdığım vardı, hamileydi ,çok iyi bir hastanede hemsireydi, doktoru eliyle cildine bakmış çok esnek sen asla catlamazsin krem falan Sürmene gerek yok, deri yapın çatlamaya müsaitse ne yaparsan yap çatlama olur demişti:) ama illaki çatlamaya müsait iki kişiden krem yağ kullananla kullanmayan arasında fark olacaktır, biri yarilmalar şeklinde çatlar diğeri daha az çatlar, ama illaki çatlar, biz önlem alalım canım. Benim annemde nerdeyse hiç çatlak yok, 4 doğum yapmış, krem falan kullanmamış,hafif göbeğinde var belli belirsiz, bu işler biraz yapı meselesi,ne kadar aza indirsek kafi:)
Aa geçmiş olsun inşallah şifasını bulur hemen bende de var idrar enfeksiyon tırstım şimdiArkadaşlar bakin hele!!!!
Arkadaşım 6 aylık hamile. Ilk gebeliği. Idrar yolu enfeksiyonu vardı geçmek bilmedi iyice ilerledi doktor yatış verdi. Ateşi 39a yükseldi düşmüyor bir türlübebeğin nabzı yükselmiş bayaa..heran sezaryene alabiliriz demis doktor.
Sizden ricam nooolur dua edin. Arkadaşımın ismi Müjgan
Rabbim şifa versin,dualarımızda yer verelim inşallahArkadaşlar bakin hele!!!!
Arkadaşım 6 aylık hamile. Ilk gebeliği. Idrar yolu enfeksiyonu vardı geçmek bilmedi iyice ilerledi doktor yatış verdi. Ateşi 39a yükseldi düşmüyor bir türlübebeğin nabzı yükselmiş bayaa..heran sezaryene alabiliriz demis doktor.
Sizden ricam nooolur dua edin. Arkadaşımın ismi Müjgan
İnsallah bakaliAyy şansa bak yarına ulaşırsın inşaallah
Kokusuz,açık veya sarıya çalar bir renkte ise normal endişelenme.Buyuk ihtimal bahsettigin kolostrum,ağız sütü dedikleri ilk sütMerhaba hanımlar hayırlı sabahlar :)
Tecrübeli annelere sorum olacaktı.
Sol göğsümden sıvı geliyor nedir sizde normal bir durum mu hemen doktoruma yazdım cevap vermedi henüz sizlere de danşmak istedim.
Benim prolaktin yüksekliğinden dolayı bir senedir akıyor ara ara.Yine de doktorun en iyisini bilir tabiMerhaba hanımlar hayırlı sabahlar :)
Tecrübeli annelere sorum olacaktı.
Sol göğsümden sıvı geliyor nedir sizde normal bir durum mu hemen doktoruma yazdım cevap vermedi henüz sizlere de danşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?