Doktor bana o kadar kanamaya bebek iyi duruyor demişti kötü manada değil yiyecek ekmeği olan doğuyor sağlıcakla umarım doğuma kadar bende dahil bir daha kanama falan yaşamayız. Bu arada ben sana kesin kızın olcak demiştim kızmış hayırlı olsun cimcimen :)

E
Evet canım on on beş gün sonra benimde yarısi bitio inşallah bundan sonra daha rahat geçer benim şimdiye kadar hep sorunlu zor geçti

Canm ben zaten okdr az yemek yiyorum ki sabah ekmek çok az yiyorum normalde de ekmeği hiç sevmem pirinç makarna herseyden çok az çünkü iştahım az tatlıları hiç sevmyrm ağzıma dahi surmyrm toplamda bir bck kilo aldm ama göbek aldı onuda iki gündür çıkıo

teşekkür ederim canım .

Valla en sıkıntılı benimdir heralde kızlar baştan beri kanama lekelenme, kese küçük haftasıyla uyumsuz derdi ikilide kan değerinin riskin çıkması ve en son bu yoğun kanama.. bu kadar şeye rağmen doğurabilirsem hakkaten yiyecek ekmeği var demekki. Halinize şükredin, ben kızımda çok kustum bu rahat geçecek gibi diyordum mide bulantısı kusma olsaydı keşke.. hamileliği çok özlemiştim ama hiç tadını çıkaramıyorum malesef

Hemşire bir tanıdığım vardı, hamileydi ,çok iyi bir hastanede hemsireydi, doktoru eliyle cildine bakmış çok esnek sen asla catlamazsin krem falan Sürmene gerek yok, deri yapın çatlamaya müsaitse ne yaparsan yap çatlama olur demişti:) ama illaki çatlamaya müsait iki kişiden krem yağ kullananla kullanmayan arasında fark olacaktır, biri yarilmalar şeklinde çatlar diğeri daha az çatlar, ama illaki çatlar, biz önlem alalım canım. Benim annemde nerdeyse hiç çatlak yok, 4 doğum yapmış, krem falan kullanmamış,hafif göbeğinde var belli belirsiz, bu işler biraz yapı meselesi,ne kadar aza indirsek kafi:)

Benim hayalim ilk 4 ay iki kilo almaktı ama 4 ayda 3 aldım, herkes normal diyo ama insan az yiyince niye fazla aldım diyo, doğuma kadar 9 kilo falan almak toplamda hedefim, yürüyüş yapmıyorum,işteyken yoruluyorum evde hareket ediyorum yorgunluktan yatıyorum bol bol, hergun 40 dk yürüsem iyi olcak ,çok üşeniyorum, sabah 7 den akşama kadar yarı ayakta durunca yürümek gelmiyor içimden, inş çok kilo almadan kapatırız bu bahsi:) hep uykum var uyuya uyuya geçiyor benimki:) umarım bebekte doğunca uslu uykuyu seven bişey olur da uykuma devam ederim :):)

Arkadaşlar bakin hele!!!!
Arkadaşım 6 aylık hamile. Ilk gebeliği. Idrar yolu enfeksiyonu vardı geçmek bilmedi iyice ilerledi doktor yatış verdi. Ateşi 39a yükseldi düşmüyor bir türlü bebeğin nabzı yükselmiş bayaa..heran sezaryene alabiliriz demis doktor.
Sizden ricam nooolur dua edin. Arkadaşımın ismi Müjgan

Ben ergenkende basenden çatlardım problem basende galiba :) karnıma sürmeye devam edicem mutlaka evet haklısın tamamen yapıyla alakalı annem de 4 çocuk doğurmuş hiç çatlağı yok anama çekmemişim

Aa geçmiş olsun inşallah şifasını bulur hemen bende de var idrar enfeksiyon tırstım şimdi

Rabbim şifa versin,dualarımızda yer verelim inşallah

Merhaba hanımlar hayırlı sabahlar :)
Tecrübeli annelere sorum olacaktı.
Sol göğsümden sıvı geliyor nedir sizde normal bir durum mu hemen doktoruma yazdım cevap vermedi henüz sizlere de danşmak istedim.

Gunaydin hanimlar...
Guzel haber alanlara cok sevindim.
Rabbim herkese gonlundekinin haberini almayi nasip eder insallah.
Butun gece kustum resmen.
Usuttum midemi sanirim.
Bogazlarim aciyo artik.
Oglumla gidicez doktora o da gorcekmis.
Bakalim artik :)

Sol göğsümden sıvı geliyor nedir sizde normal bir durum mu hemen doktoruma yazdım cevap vermedi henüz sizlere de danşmak istedim.
Kokusuz,açık veya sarıya çalar bir renkte ise normal endişelenme.Buyuk ihtimal bahsettigin kolostrum,ağız sütü dedikleri ilk süt

Benim prolaktin yüksekliğinden dolayı bir senedir akıyor ara ara.Yine de doktorun en iyisini bilir tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…