Kızlar kasıklarım çok ağrıyor karnımın içi acıyor iğnelerim bitti kontrolüm cuma günü. İki gündür kıpırtıda hissetmiyorum çok korkuyorum

Kızlar kasıklarım çok ağrıyor karnımın içi acıyor iğnelerim bitti kontrolüm cuma günü. İki gündür kıpırtıda hissetmiyorum çok korkuyorum
Canım bebeklerin hareketleri hergun hissedilmyr zaten okdr az ki şuan günde bir veya iki onu gece uyurken yada hareket halindeyken hissetmemis olablrz bence bazen hiç hissetmyrm bazen hissediyorum merak etme daha çok erken kaşık ağrısı da benim sürekli var nedeni gebelik diyorlar büyüyen rahim vs hergun bişey çıkıyor zaten bu aralar yemekten sonra şekerim düşüyor :/ yarisi bitti sayılır bakalım daha neler olacak

Gözünüz aydın çok sevindim :))
Sağlıkla gelsin kızçeniz :)
Darısı başımıza inşallah benimde kontrolüm haftaya pazartesi günleri sayıyorum resmen çok heyecanlıyım :))

Gözün aydın,çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.Bak benden önce öğrendin cinsiyeti,sağlıkla gelsin inşallah.

Masallah büyümüş annesi :) zor valla ama geçecek kuzum üzülme

Endiselenme canım,her an hissedemeyebilirsin hareketlerini.Pozitif düşünmeye çalış,olumsuz düşüncelere girme.Allahin izniyle iyidir yavrun,bir şeycik olmaz inşallah

Kesinse tabloya bir kızçe daha gelsin,işaretledin mi?

Demek ki geç hissedilmesi kıza işaretmiş gözün aydın canım daim olsun

merhaba herkese:)
Bende 3 gündür bebeğimin hareketlerini hissediyorum. Özellikle bugün çok sık hissettirdi sürekli içimde bi yılan , balık varmıs gibi dalgalanma hisler pıtpıtlar:)) İlk 2 gün önce yatarken hissettim çok huylandım ve garip hissettm hemen yattığım yerden kalktım yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum. Ama insanın içi bi tuhaf oluyo. Tam göbek deliğimin çevresi ve altında hissediyorum hareketleri. İyi olduğunu düşünmek hareketlerini hissettmek çok güzel bir duygu. Allah hissedemeyen herkese bi an önce yaşatsın inşallah

Benimde şekerim tansiyonum düşüyor sık sık öyle oluncada kusuyorum kasık ağrılarım azıcık dinse çok rahat edicem progestana dayanacak gücümde kalmadı kuzum artık baş ağrısı yapıyor kullanmasam daha çok ağrıyor arada kaldım gebeliğin balayıymış sözde

Endiselenme canım,her an hissedemeyebilirsin hareketlerini.Pozitif düşünmeye çalış,olumsuz düşüncelere girme.Allahin izniyle iyidir yavrun,bir şeycik olmaz inşallah
Karın ağrısıyla uyanmaktan çok yoruldum belki beş kez uyanıyorum gece sonrada dalamıyorum yarım saat gündüz uykusunuda hiç sevmem kendimi çok yorgun hissediyorum hareketlerinide hissedemedikçe iyice modum düştü ve pazartesi iş başı

Durumun gerçekten zor ama elinden gelen birşey olmadığına göre moralini bozmamaya gayret edeceksin ve kendini fazla yormayacaksın.Senin girdiğin her olumsuz düşünce bebeğine de yansır bunu unutma canım

I iyi ki anneyim 35 kuzum bende oylama için bugünü bekliyordum ,
ya inşaallah sende öğrenirsin. bakalım ne zaman hissedeceğiz elleri çok tatlıydı ay çok çok güzel duygular. @_D_O kuzum çok geçmiş olsun . rahimin büyüyor diye kasık ağrım oluyor. az az göbüşün çıktımı?

Kusma bulanti ishal baslamis hepsinde ailecek yataga düştüler gunlerce kanda anlasilmis zaten

Durumun gerçekten zor ama elinden gelen birşey olmadığına göre moralini bozmamaya gayret edeceksin ve kendini fazla yormayacaksın.Senin girdiğin her olumsuz düşünce bebeğine de yansır bunu unutma canım
Haklısın bebeğide üzüyorum belkide

Evet büyüyo göbeğim balım birden büyüyo diye ağrıyo belkide

Canım bende seni merak ettim napiyosun diye, sağlık ocağına gitseydin keşke, ben dün tekmelerini dolu dolu hissettim bugün tık yok mesela, endişe etme canım, olmadı kontrolünü öne aldır imkanın varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…