Kötü konuşmayayım diyorum ama allah boylelerinin cezasını tez zamanda versin inşallah! Pislik herif!Aynen öyle canım. Hadi benim maddi gücüm var özel doktora gidebiliyorum ya gidemeyen kişiler. Onlar ne yapsın bu doktorlarla. Geçen gün bi profesör kadın doğumcuyla ilgili bi haber okudum inanamadım.
https://m.haberturk.com/jinekolog-fecri-sevilen-den-sikayetci-olan-iki-kadin-konustu-2250169
Canım bebeklerin hareketleri hergun hissedilmyr zaten okdr az ki şuan günde bir veya iki onu gece uyurken yada hareket halindeyken hissetmemis olablrz bence bazen hiç hissetmyrm bazen hissediyorum merak etme daha çok erken kaşık ağrısı da benim sürekli var nedeni gebelik diyorlar büyüyen rahim vs hergun bişey çıkıyor zaten bu aralar yemekten sonra şekerim düşüyor :/ yarisi bitti sayılır bakalım daha neler olacakKızlar kasıklarım çok ağrıyor karnımın içi acıyor iğnelerim bitti kontrolüm cuma günü. İki gündür kıpırtıda hissetmiyorum çok korkuyorum
Gözünüz aydın çok sevindim :))Kızlar ben kontrolden geldim
tam 17 haftalık günü gününe uygun gidiyor elhamdülillah çok şükür. 200 gr yakın olmuş herşey yolunda...
plasenta yerine geçmiş elhamdülillah ya inanamadım. kanama olduğunda çekilmiş yerine muhtemelen.Kızımız olacak inşallah
maşallah artık normal hayatına dönebilirsin dedi... normal doğum için engel kalmadı inşallah olur dedi... ayrıntılı ultrason için gün alacağım inşallah. çok güzel konuştu. inşallah sağ salemt kucağımıza alırız. bekleyen herkes güzel sağlıklı hebelerle gelir inşallah
Gözün aydın,çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.Bak benden önce öğrendin cinsiyeti,sağlıkla gelsin inşallah.Kızlar ben kontrolden geldim
tam 17 haftalık günü gününe uygun gidiyor elhamdülillah çok şükür. 200 gr yakın olmuş herşey yolunda...
plasenta yerine geçmiş elhamdülillah ya inanamadım. kanama olduğunda çekilmiş yerine muhtemelen.Kızımız olacak inşallah
maşallah artık normal hayatına dönebilirsin dedi... normal doğum için engel kalmadı inşallah olur dedi... ayrıntılı ultrason için gün alacağım inşallah. çok güzel konuştu. inşallah sağ salemt kucağımıza alırız. bekleyen herkes güzel sağlıklı hebelerle gelir inşallah
Masallah büyümüş annesi :) zor valla ama geçecek kuzum üzülmecanım benimAllâh sana bağışlasın bebeğini. inşallah güzel heberlerle gelirsin. doktordan memnun kalırsın. bu halsizlik ler iştahsizlıklar çok normal inşallah kısa zamanda geçer. ben 17+2 oldum hala bulanıyor dün sabah istifra etememk için mücadele ettim.
Allah korusun hepimizi.
Endiselenme canım,her an hissedemeyebilirsin hareketlerini.Pozitif düşünmeye çalış,olumsuz düşüncelere girme.Allahin izniyle iyidir yavrun,bir şeycik olmaz inşallahKızlar kasıklarım çok ağrıyor karnımın içi acıyor iğnelerim bitti kontrolüm cuma günü. İki gündür kıpırtıda hissetmiyorum çok korkuyorum
Kesinse tabloya bir kızçe daha gelsin,işaretledin mi?Kızlar ben kontrolden geldim
Demek ki geç hissedilmesi kıza işaretmiş gözün aydın canım daim olsunKızlar ben kontrolden geldim
Benimde şekerim tansiyonum düşüyor sık sık öyle oluncada kusuyorum kasık ağrılarım azıcık dinse çok rahat edicem progestana dayanacak gücümde kalmadı kuzum artık baş ağrısı yapıyor kullanmasam daha çok ağrıyor arada kaldım gebeliğin balayıymış sözdeCanım bebeklerin hareketleri hergun hissedilmyr zaten okdr az ki şuan günde bir veya iki onu gece uyurken yada hareket halindeyken hissetmemis olablrz bence bazen hiç hissetmyrm bazen hissediyorum merak etme daha çok erken kaşık ağrısı da benim sürekli var nedeni gebelik diyorlar büyüyen rahim vs hergun bişey çıkıyor zaten bu aralar yemekten sonra şekerim düşüyor :/ yarisi bitti sayılır bakalım daha neler olacak
Karın ağrısıyla uyanmaktan çok yoruldum belki beş kez uyanıyorum gece sonrada dalamıyorum yarım saat gündüz uykusunuda hiç sevmem kendimi çok yorgun hissediyorum hareketlerinide hissedemedikçe iyice modum düştü ve pazartesi iş başıEndiselenme canım,her an hissedemeyebilirsin hareketlerini.Pozitif düşünmeye çalış,olumsuz düşüncelere girme.Allahin izniyle iyidir yavrun,bir şeycik olmaz inşallah
Çok ta şart değil,yaptırmayabilirsin.Sana kalmış kararıkızlar bir de siz tetanoz aşısı vurundunz mu. 17. haftalarda yapılıyor diye duymuştum ama çok şart bişey mi ya?
Durumun gerçekten zor ama elinden gelen birşey olmadığına göre moralini bozmamaya gayret edeceksin ve kendini fazla yormayacaksın.Senin girdiğin her olumsuz düşünce bebeğine de yansır bunu unutma canımKarın ağrısıyla uyanmaktan çok yoruldum belki beş kez uyanıyorum gece sonrada dalamıyorum yarım saat gündüz uykusunuda hiç sevmem kendimi çok yorgun hissediyorum hareketlerinide hissedemedikçe iyice modum düştü ve pazartesi iş başı
Kusma bulanti ishal baslamis hepsinde ailecek yataga düştüler gunlerce kanda anlasilmis zatenNasıl anlamışlar ki, kılkurdu gibi kaşıntı filan mı yapıyor acaba? Ben sirkeyle yıkıyordum ama şu an evde yemek yapamadığım için öyle emir vermekte istemiyorum anneme eşime,pff en korktuğum şeydir parazit lanet bişey
Haklısın bebeğide üzüyorum belkideDurumun gerçekten zor ama elinden gelen birşey olmadığına göre moralini bozmamaya gayret edeceksin ve kendini fazla yormayacaksın.Senin girdiğin her olumsuz düşünce bebeğine de yansır bunu unutma canım
Evet büyüyo göbeğim balım birden büyüyo diye ağrıyo belkideI iyi ki anneyim 35 kuzum bende oylama için bugünü bekliyordum ,
ya inşaallah sende öğrenirsin. bakalım ne zaman hissedeceğizelleri çok tatlıydı ay çok çok güzel duygular. @_D_O kuzum çok geçmiş olsun . rahimin büyüyor diye kasık ağrım oluyor. az az göbüşün çıktımı?
Kızlar kasıklarım çok ağrıyor karnımın içi acıyor iğnelerim bitti kontrolüm cuma günü. İki gündür kıpırtıda hissetmiyorum çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?