Hiç bir şey olmaz. Zaten karnin büyüdükçe istesen bile üzerine yatamayacaksın. Zamanla 2 hatta 3 yastıkla yatacaksın

ohh hadi gözünaydın (= o his çok güzel ya hele ileriki haftalarda dışarıdanda görünce çok tuhaf oluyosun
Gunaydinnn....
Napiyosunuz hanimlar..
Bugun kontrolum var ogleden sonra.
İnsallah her sey yolundadir.
hayırlı haberlerle çık inşallah

Canm ishal yapar belirtisi bu :) ateş vs sonrasında gerçekten sebzeler yeşillikler iyi yikanmali

Aynen öyle canım. Hadi benim maddi gücüm var özel doktora gidebiliyorum ya gidemeyen kişiler. Onlar ne yapsın bu doktorlarla. Geçen gün bi profesör kadın doğumcuyla ilgili bi haber okudum inanamadım.
https://m.haberturk.com/jinekolog-fecri-sevilen-den-sikayetci-olan-iki-kadin-konustu-2250169

Hadi gözünaydın canım..
Onu hissetmek gerçekten çok güzel..

merhaba cnm bnm 10-6 suan ilaçla düştü Allaha şükür ama dr da stresten dun 13/8di dün yine yediklerimede cok dikkat ediyorum

merhaba cnm bnm 10-6 suan ilaçla düştü Allaha şükür ama dr da stresten dun 13/8di dün yine yediklerimede cok dikkat ediyorum
Cvp için sağolun..valla bende günde 1 tane alıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum günlük 20 dakika yürüyüş yapıyorum..12 07 tansiyonum ama bazen 13 08i görüyor..inş sıkıntısız atlarız

Kızlar ben kontrolden geldim
tam 17 haftalık günü gününe uygun gidiyor elhamdülillah çok şükür. 200 gr yakın olmuş herşey yolunda...
plasenta yerine geçmiş elhamdülillah ya inanamadım. kanama olduğunda çekilmiş yerine muhtemelen. Kızımız olacak inşallah
maşallah artık normal hayatına dönebilirsin dedi... normal doğum için engel kalmadı inşallah olur dedi... ayrıntılı ultrason için gün alacağım inşallah. çok güzel konuştu. inşallah sağ salemt kucağımıza alırız. bekleyen herkes güzel sağlıklı hebelerle gelir inşallah

canım benim Allâh sana bağışlasın bebeğini. inşallah güzel heberlerle gelirsin. doktordan memnun kalırsın. bu halsizlik ler iştahsizlıklar çok normal inşallah kısa zamanda geçer. ben 17+2 oldum hala bulanıyor dün sabah istifra etememk için mücadele ettim.
Allah korusun hepimizi.

hissetmiyorum hocam dedim
3 . ve bende tıkkkk yok . çok gaz var ondan olabilirmi dedim. olabilir dedi. bir haftaya net hissedersin dedi ama bakalım. baya kıpır kıpır hiç durmadı yerinde. Dedim a bak nasıl dönüyor eller ayaklar havada. ben diye hissetmiyorum

AMİN CANIM İNŞALLAH BEN

amin canım
AMİN CANIM İNŞALLAH BEN
inşallah sıkıntısız atlatırız ikimizde benim üzüldüğümde stres anında hemen yükseliyor kendim de hissediyorum ama m normalde 10-6 civarı ben bir de üni. hastanesine randevu aldım hem ayrıntılıyı orda yaptırmış olucam sıkıntısız gecer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…