Hiç bir şey olmaz. Zaten karnin büyüdükçe istesen bile üzerine yatamayacaksın. Zamanla 2 hatta 3 yastıkla yatacaksınMerhaba hanımlar hayılrı günler :))
Sizlere sorum olavaktı geceleri uyurken çok dönüyorum ve bazen karnım kasılıyor bebişe bir zararı olur mu ?
İlk gebeliğim cahilliğime verin sorumu aklıma çok takıyorum
ohh hadi gözünaydın (= o his çok güzel ya hele ileriki haftalarda dışarıdanda görünce çok tuhaf oluyosunKızlar balık gibi kaymalar,arı kanat çırpar gibi hisler vardı, an itibariyle 7-8 tekme yedim ve gayet netti,elimi koyunca da hissediliyodu, içerden güp güp vurma şeklinde hala da devam ediyor:) ne kadar ilginç bir hismis tekme hissi çok güzel:) günlerce dinliyorum bişey yok, dinlemeyince oldu, darısı bekleyenlere:)
hayırlı haberlerle çık inşallahGunaydinnn....
Napiyosunuz hanimlar..
Bugun kontrolum var ogleden sonra.
İnsallah her sey yolundadir.
Hayırlı haberlerini bekliyoruzGunaydinnn....
Napiyosunuz hanimlar..
Canm ishal yapar belirtisi bu :) ateş vs sonrasında gerçekten sebzeler yeşillikler iyi yikanmaliNasıl anlamışlar ki, kılkurdu gibi kaşıntı filan mı yapıyor acaba? Ben sirkeyle yıkıyordum ama şu an evde yemek yapamadığım için öyle emir vermekte istemiyorum anneme eşime,pff en korktuğum şeydir parazit lanet bişey
Hayrli haberlerle gel insallh cnmGunaydinnn....
Napiyosunuz hanimlar..
Aynen öyle canım. Hadi benim maddi gücüm var özel doktora gidebiliyorum ya gidemeyen kişiler. Onlar ne yapsın bu doktorlarla. Geçen gün bi profesör kadın doğumcuyla ilgili bi haber okudum inanamadım.Ukala yaa! Konuşmalara bak hele! En sinir olduğum doktor tiplerinden. Allahım sen doğrusunu bilensin...
Meşhur bir doçent var ya hani tv ye falan da çıkıyor..küçük gözlüklü,uzun saçlı-saçlarını ensede doluyor hep,erkek..onun bi röportajını okudum. Diyo ki ' doktorlara da güvenmeyin! Paranın mevkinin kölesi olmuşlar. Para daha cazip! Insan hayatı o kadar da önemli değil' yasadigin da bunu haklı çıkarır yönden..bir başka şekliyazık gerçekten yazık!
Allahım sen bizleri iyi vicdanlı merhametli insanlarla karşılaştır inşallah
Hadi gözünaydın canım..Kızlar balık gibi kaymalar,arı kanat çırpar gibi hisler vardı, an itibariyle 7-8 tekme yedim ve gayet netti,elimi koyunca da hissediliyodu, içerden güp güp vurma şeklinde hala da devam ediyor:) ne kadar ilginç bir hismis tekme hissi çok güzel:) günlerce dinliyorum bişey yok, dinlemeyince oldu, darısı bekleyenlere:)
merhaba cnm bnm 10-6 suan ilaçla düştü Allaha şükür ama dr da stresten dun 13/8di dün yine yediklerimede cok dikkat ediyorumsize bişey soracaktım..tansiyonunuz kaça çıkıyorda iki ilaç alıyorsunuz ? Doktor bana gerek olmadığını söyledi ama ben günde birtane alıyorum..zaman zaman tansiyonum 13 08 i görüyor ve başım ağrıyor..
Bu olay gerçekse eğer hakikaten iğrenç ötesiAynen öyle canım. Hadi benim maddi gücüm var özel doktora gidebiliyorum ya gidemeyen kişiler. Onlar ne yapsın bu doktorlarla. Geçen gün bi profesör kadın doğumcuyla ilgili bi haber okudum inanamadım.
https://m.haberturk.com/jinekolog-fecri-sevilen-den-sikayetci-olan-iki-kadin-konustu-2250169
Ay hakikaten ya arkadaş detaylı ultrasona girmiş yine söylememişler saçmalık ya sen naptın gittin mi canım :)İnsallah artik su cinsiyet kesinlessin.
Ufak ufak biseyler almaya baslayalim :)
Ayy şansa bak yarına ulaşırsın inşaallahBende de sans yok hastaneye geldim doktor onumden cikmis acil dogum varmis. Yarin sabah gidicem mecbur
Cvp için sağolun..valla bende günde 1 tane alıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum günlük 20 dakika yürüyüş yapıyorum..12 07 tansiyonum ama bazen 13 08i görüyor..inş sıkıntısız atlarızmerhaba cnm bnm 10-6 suan ilaçla düştü Allaha şükür ama dr da stresten dun 13/8di dün yine yediklerimede cok dikkat ediyorum
Kuzum benim hayırlı insan hep soruyorsun bizleri allah razı olsun. Ben hep yorgun,halsizim bide baş agrilari çekiyorum ve iştahsızım. En sevdiğim yemekleri bile zar zor ucundan yiyorum kilo vermedim ama almadim da çok şükür bu günlerimize. Benimde randevum 20 Aralık'ta Türkçe bilen bir doktor buldum ermeni asıllı inşallah hersey yolundadır .
Cvp için sağolun..valla bende günde 1 tane alıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum günlük 20 dakika yürüyüş yapıyorum..12 07 tansiyonum ama bazen 13 08i görüyor..inş sıkıntısız atlarız
amiin canım inşallah sıkıntısız atlatırız benim stres anında üzüldüğümde hemen yükseliyo kendm de hissediyorum ama normalde 10-6 civarı. ben bir de üni. hastanesine randevu aldım hem ayrıntılıyı orda yaptırmış olucam inşallah sıkıntıısz geçer
inşallah sıkıntısız atlatırız ikimizde benim üzüldüğümde stres anında hemen yükseliyor kendim de hissediyorum ama m normalde 10-6 civarı ben bir de üni. hastanesine randevu aldım hem ayrıntılıyı orda yaptırmış olucam sıkıntısız gecer inşallahAMİN CANIM İNŞALLAH BEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?