çooookk güzel olmşEki Görüntüle 2214616 Kızlar günaydın hepinize ... ben dün Can sıkıntısından kendimi örgüye verdim sizinle de paylaşmak istedim :):) nasıl olmuş :)
hiç canını sıkma cnm bol bol dua et çok sıkıntı edilecek bişey değil o Allahın izniyle detaylıda daha güzel bilgi verirlerCiktim kontrolden.
Bebegim kesin erkek
Ama bobrek genislemesi var dedi aglamaktan helak oldum.
Sağol canım :)çooookk güzel olmş
hiç canını sıkma cnm bol bol dua et çok sıkıntı edilecek bişey değil o Allahın izniyle detaylıda daha güzel bilgi verirler
Bizdede vardi ilk gebeligimde. Hicbir problem olmadan dogdu zaten cok da kafaya takılacak bir durum degil bosa kendinizi ve bebeginizi strese sokmayinCiktim kontrolden.
Bebegim kesin erkek
Hic duymadim boyle bisey.Bizdede vardi ilk gebeligimde. Hicbir problem olmadan dogdu zaten cok da kafaya takılacak bir durum degil bosa kendinizi ve bebeginizi strese sokmayin
maşallah 20.hafatdasın hissedin yani artık zamanı. benimki tembellllçooookk güzel olmş
hiç canını sıkma cnm bol bol dua et çok sıkıntı edilecek bişey değil o Allahın izniyle detaylıda daha güzel bilgi verirler
Detaylida da genisleme çıkabiliyor ama gerçekten buyuk bir problem degil çoğunluğu dogumdan sonra duzeliyor cok arastirmistim o yuzden icinizi rahat tutun kardesimHic duymadim boyle bisey.
Soyleyince icime bisey oturdu.
İnsallah bizimde bisey cikmaz.
Detayli icin beklicem artik
Canım ya. Ben burda insanların bir anda uzulmesine inan çok uzulyrm ben her doktora gittiğimde. Biseler dediler yemin ederim şimdiye kdr her gittiğimde en baştan bu yana ama ben hiç okdr takmadm benim yengeme de bebekte böbrek genişlemesi var dediler :) doğunca geçiyor zaten yani bu olağan beklenen bir durum canımsın ağlama ya lütfen biraz umursamaz olun daha büyük sorunlar için elbet uzuleblr insan ama söylenen herseyle yikilmayin brz daha sabır uzun bir yol bu yol daha anne olacağız ahh asıl ozmn rabbim skntidan dert vermesinSagolun hanimlar.
Bebekte var bobrek genislemesi.
Detayli icin randevu alicam cumartesiye.
Dualarinizi bekliyorum nolur dualarinizi eksik etmeyin.
Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin
Sağlıklı günlerde gysin maşallah çok güzel olmuş canimEki Görüntüle 2214616 Kızlar günaydın hepinize ... ben dün Can sıkıntısından kendimi örgüye verdim sizinle de paylaşmak istedim :):) nasıl olmuş :)
Ne zmn acikirsan ozanan Yemen gerek. Aslında çünkü çocuk açıyor ama abartmamak gerek bir elma olablr bir kase yoğurt. Bir bardak süt akşam için yada biakc tane ceviz badem ama aç bırakma kendini ben çok az acıkıyorum iştahım az herşeyden çabuk tiksiniyorum dün annemden bir yemek istedm yaptı birz yedim eski Tad yok ağzımda hic keyif alamiyorumhayırlı olsuuuuunnnn kızçen güzel haberlerle dönmüşsün..benim kız olsaydı sare veya serra düşünüyordum aklında olsun (=
bende hiissetmeyince hemen okuyup elime üflerim karnımı sıvazlıyarak konuşurum oynuyor hemen (= ama herzaman hareket etmiyo tabi kafaya takmamak elde değil ama bilerek bebeğide strese sokuyoruz aslında
akşamları yemeyince nasıl dayanıosun ya bnde dikkat etmeye çalışıyorum 4 kilo aldım 57kgdan 61e çıktım 70i geçmemek hedefim (= bide akşam yemeyince bı sakıncası olurmuki bnde yemiyeyim diyorum ama acıkıyorum (=
Senin riskin kaç çıkmıştı, benim 1/214 çıktı kan değerleri, kombine 1/1446 ama içim içimi yemesine rağmen nifty filan yaptırmadım daha çok stres yaparım diye şimdi detaylıyı bekliyorum organlarına bakılsın bakalım. Herşey AllahtanDetaylıya gir canım daha net çıksın. inşallah yanılmışıtır doktor.
benimde ikili üçlü testim azda olsa riskli çıktı 2 kere bende yurt dışına kan gönderdim nifty testi bu cuma sonuç çıkacak. ağlaya ağlaya bekliyorum zamanı.
Canım haklısın ama daha bebek rahmine düştüğü andan itibaren varlığını öğrendiğinde yani annelik içgüdüsü herşeyin yolunda gitmesini sağlıklı olmasını ister ve olumsuz birşey duyunca üzülür doğal olarak. Umursamaz olmayı başarıyorsan ne mutlu sana ama ben kendimi sürekli telkin ediyorum sağlıksız olsa bile o bir mucize kendini üZme bebeği etkileme diye. Büyük ihtimal hepimizin bebeği sağlıkla doğacak inşallah ama o zamana kadar herşeyi kafaya takacağız bu kaçınılmaz.. hamilelik hormonları da etken tabiki. Allah yardımcımız olsun hepimizinCanım ya. Ben burda insanların bir anda uzulmesine inan çok uzulyrm ben her doktora gittiğimde. Biseler dediler yemin ederim şimdiye kdr her gittiğimde en baştan bu yana ama ben hiç okdr takmadm benim yengeme de bebekte böbrek genişlemesi var dediler :) doğunca geçiyor zaten yani bu olağan beklenen bir durum canımsın ağlama ya lütfen biraz umursamaz olun daha büyük sorunlar için elbet uzuleblr insan ama söylenen herseyle yikilmayin brz daha sabır uzun bir yol bu yol daha anne olacağız ahh asıl ozmn rabbim skntidan dert vermesin
Ağlama annesi. Doktor ne dedi tam olarak?Ciktim kontrolden.
Bebegim kesin erkek
Canım 17. hafta da diye bişe duymadım ama benim pazartesi günü yapılacakkızlar bir de siz tetanoz aşısı vurundunz mu. 17. haftalarda yapılıyor diye duymuştum ama çok şart bişey mi ya?
Çok tatlı olmuş,sağlıklı güzel günlerde giysinEki Görüntüle 2214616 Kızlar günaydın hepinize ... ben dün Can sıkıntısından kendimi örgüye verdim sizinle de paylaşmak istedim :):) nasıl olmuş :)
Çok geçmiş olsun inşallah düzelirsiniz.Gunaydin hanimlar...
Guzel haber alanlara cok sevindim.
Rabbim herkese gonlundekinin haberini almayi nasip eder insallah.
Butun gece kustum resmen.
Usuttum midemi sanirim.
Bogazlarim aciyo artik.
Oglumla gidicez doktora o da gorcekmis.
Bakalim artik :)
Ayy çok şeker olmuş sağlıkla giysin kuzucuk :))Eki Görüntüle 2214616 Kızlar günaydın hepinize ... ben dün Can sıkıntısından kendimi örgüye verdim sizinle de paylaşmak istedim :):) nasıl olmuş :)
Canım Allah'a emanetler.Bazen bu durum geçici olabiliyor,kendiliğinden duzelebiliyor.Bir arkadaşımın öyle tespit edilmişti,daha sonra kendiliğinden normale döndü.Sıkma canınıCiktim kontrolden.
Bebegim kesin erkek
İnşallah hayırlı güzel haberlerini alırız dualarımdasınızDetaylıya gir canım daha net çıksın. inşallah yanılmışıtır doktor.
benimde ikili üçlü testim azda olsa riskli çıktı 2 kere bende yurt dışına kan gönderdim nifty testi bu cuma sonuç çıkacak. ağlaya ağlaya bekliyorum zamanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?