Eki Görüntüle 2214616 Kızlar günaydın hepinize ... ben dün Can sıkıntısından kendimi örgüye verdim sizinle de paylaşmak istedim :):) nasıl olmuş :)
çooookk güzel olmş
Ciktim kontrolden.
Bebegim kesin erkek
Ama bobrek genislemesi var dedi aglamaktan helak oldum.
hiç canını sıkma cnm bol bol dua et çok sıkıntı edilecek bişey değil o Allahın izniyle detaylıda daha güzel bilgi verirler

çooookk güzel olmş

hiç canını sıkma cnm bol bol dua et çok sıkıntı edilecek bişey değil o Allahın izniyle detaylıda daha güzel bilgi verirler
maşallah 20.hafatdasın hissedin yani artık zamanı. benimki tembellll
hala pıt çıt tık hiçççç ses yok. hele dünkü hali hiç durmadı parmakları o ayakları oyyyy Allahım Allahım sana şükürler olsun . bide suratını çekti tebessüm ediyor resmen

Sagolun hanimlar.
Bebekte var bobrek genislemesi.
Detayli icin randevu alicam cumartesiye.
Dualarinizi bekliyorum nolur dualarinizi eksik etmeyin.
Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin
Canım ya. Ben burda insanların bir anda uzulmesine inan çok uzulyrm ben her doktora gittiğimde. Biseler dediler yemin ederim şimdiye kdr her gittiğimde en baştan bu yana ama ben hiç okdr takmadm benim yengeme de bebekte böbrek genişlemesi var dediler :) doğunca geçiyor zaten yani bu olağan beklenen bir durum canımsın ağlama ya lütfen biraz umursamaz olun daha büyük sorunlar için elbet uzuleblr insan ama söylenen herseyle yikilmayin brz daha sabır uzun bir yol bu yol daha anne olacağız ahh asıl ozmn rabbim skntidan dert vermesin

Ne zmn acikirsan ozanan Yemen gerek. Aslında çünkü çocuk açıyor ama abartmamak gerek bir elma olablr bir kase yoğurt. Bir bardak süt akşam için yada biakc tane ceviz badem ama aç bırakma kendini ben çok az acıkıyorum iştahım az herşeyden çabuk tiksiniyorum dün annemden bir yemek istedm yaptı birz yedim eski Tad yok ağzımda hic keyif alamiyorum

Senin riskin kaç çıkmıştı, benim 1/214 çıktı kan değerleri, kombine 1/1446 ama içim içimi yemesine rağmen nifty filan yaptırmadım daha çok stres yaparım diye şimdi detaylıyı bekliyorum organlarına bakılsın bakalım. Herşey Allahtan

Canım haklısın ama daha bebek rahmine düştüğü andan itibaren varlığını öğrendiğinde yani annelik içgüdüsü herşeyin yolunda gitmesini sağlıklı olmasını ister ve olumsuz birşey duyunca üzülür doğal olarak. Umursamaz olmayı başarıyorsan ne mutlu sana ama ben kendimi sürekli telkin ediyorum sağlıksız olsa bile o bir mucize kendini üZme bebeği etkileme diye. Büyük ihtimal hepimizin bebeği sağlıkla doğacak inşallah ama o zamana kadar herşeyi kafaya takacağız bu kaçınılmaz.. hamilelik hormonları da etken tabiki. Allah yardımcımız olsun hepimizin

Ç
Çok geçmiş olsun inşallah düzelirsiniz.
Bu sırada oğluşu da görürsünüz :))

Ciktim kontrolden.
Bebegim kesin erkek
Ama bobrek genislemesi var dedi aglamaktan helak oldum.
Canım Allah'a emanetler.Bazen bu durum geçici olabiliyor,kendiliğinden duzelebiliyor.Bir arkadaşımın öyle tespit edilmişti,daha sonra kendiliğinden normale döndü.Sıkma canını

R
İnşallah hayırlı güzel haberlerini alırız dualarımdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…